Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElDreamgenii 1-2 yas Bacaklı Uyku Tulumu arıyorum
Bunlardan 1 tane aldım, cok da memnun kaldım; ama biri yıkanınca falan yedek kullanmak üzere bir tane de temiz ikinci el bakıyorum arkadaslar, uygun satmak isteyen varsa haberleşelim lütfen...
Bunlardan 1 tane aldım, cok da memnun kaldım; ama biri yıkanınca falan yedek kullanmak üzere bir tane de temiz ikinci el bakıyorum arkadaslar, uygun satmak isteyen varsa haberleşelim lütfen...
Hayir cnm terleme yasamadik hic, bu tip urunlerin cogunun ici polyester ama bu urun tamamen pamuk. bizim ev su anda 21-22 derece gibi oluyor geceleri; kizim ustunu hicbir sekilde ortturmedigi icin içim rahat ediyor. Icine sadece uzun kollu body giydiriyorum su anda.. Hava daha sogudugunda ince bir pijama vb giydirecegim icine. Tek negatif tarafi, altta fermuar/citcit vb olmadigi icin, gece alt degistireceksen, komple fermuarı acip, tulumu cikartman gerekiyor Yine de super bir urun, oneririm..