Dream evini ve gönlünü açtı, çoştuk, dostluğa doyduk:)

mns de linki görünce bile mutlu oldu ne güzel eğlenmişsiniz....dostluğunuz daim olsun inşallah annler güzel ama kuzular çok güzel... hepinizi sevgiyle kucaklıyorum... çok güzelsiniz...

saol balım be...
hepimiz ne güzel çıkmışız valla...
biz mükemmel bir aileyiz...

Vallahi kızlarr çok güzel kareler olmuş toplulukta bulanamadım ona üzülüyorume elifimide göremedim
birdahakinede bize bekliyorum heee hepinizi ona göreee

Ne haftasonuydu beeee tadı damağımda kaldı :).

O veda resimleri diğer buluşmanın haberci cnm hiç şüphen olmasın. Dediğin gibi sensiz gün olmaz :)
Denomda pazar günü sizin geleceğinizi duyunca Yaşasııııııııın diye çığlık attı. :)

Walla ben tek tek yorum yapmadım Hepsi taş gibi hatunlar fıstık gibi bakımlı alımlı cazibeli

Elifim bu resimlerde süper...
Keşke daha geniş bir zamanda birlikte olabilseydik. Yinede bunada şükür Rabbim sağlık versin bizde bu enerji olduğu sürece daha çok biraraya geliriz...

ya ben niye yokumm ki tüh kızlar kıskandım şimdi be bi dahakine beni unutmayın..:sinifsinif:

Aynen birincisini yaptık daha nice buluşmalar görürüz inş.

nimocum sana katılıyorum iyki üye olmuşsuz böle birbirinden candan arkadaşlar dostlar kazandığım için okadar mutluyumki dostluğumuz daim olsun inş.

ne iyi etmişizde buraya üye olmuşuz böyle güzel arkadaşlıklar kurmuşuzzz

Kesinlikle sana katılıyorum canım. İyki buraya girmeme vesile olmuşsun.
Bundan 3 yıl önce biri bana böyle birşey yaşayacağımı söylese hadi canım olmaz öyle şey derdim... Hiçbirşey için büyük konuşulmayacağını birkere daha öğrendim.

bir ömür dostluğunuz daim kalsın fıstık gibisiniz ama bebeklerinize nazar değmesin inş ne kadar güzel çoçuklar maşallah diyorummmm

masallah hepiniz cok guzelsiniz Allah arkadasliginizi daim etsin :) canim cekti orda olmayi vallaaa

hiç canım istemedi....

ne sizinle olmayı nede o güzel tiremusu ve sarmaları.....

inanmassanız inanmayın....:gitme: mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…