• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Dragos Yapa Anaokulu

Niye 2,5 yaşında değil de 29 aylık.Biri lütfen açıklasın bana böyle ay olarak yazınca ne değişiyor.
Sanırım konunun yeri de burası değil .

Anneler çocuk ilkokula gidene kadar artık ay olarak tutuyor galiba. :)
Niye 2,5 yaşında değil de 29 aylık.Biri lütfen açıklasın bana böyle ay olarak yazınca ne değişiyor.

Hayir doktorda bile 32 aya kadar ay ay söyleniyor ama nedense kimi insan bundan rahatsız neden anlamıyorum...çünkü gelişimde 1 ayin bile farki var...

Hayir doktorda bile 32 aya kadar ay ay söyleniyor ama nedense kimi insan bundan rahatsız neden anlamıyorum...çünkü gelişimde 1 ayin bile farki var...
Açıklama için teşekkür ediyorum.
Ana okuluna zaten yazılmış,gelişimi ile ilgili olan bir konu gibi gelmedi bana.

vala benim oğlum da 22 aylık ama 18 ay civarında 1,5 yaş dedim şimdi de 2 yaş diyorum. bazı anneler hayır tam olarak kaç aylık die soruyorlar bu sefer. ay ay çocukları ile kıyas yapacaklar zaar..

Ya pa; ulkemizde, kendini okul oncesi egitimde gelistirmis en iyi firmalardan biri. Bence gayet guzel bir secim olmus ama neden bu kadar erken yazdirdiniz merak ettim. Calisiyor musunuz?

Çalismiyorum fakat cocugumun artik hazir olduguna inaniyorum , simdiye kadar beraber yapmadigimiz aktivite oynamadigimiz egitici oyuncak ve oyun kalmadi ama artik en onemlisi arkadas istiyor o da malesef bizim zamanimizdaki gibi kolay bulunmuyor..

Back
X