Dr. Ziya Çetin'i tavsiye eder misiniz ?? (Bursa )

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
Merhaba arkadaşlar, ksımetse bizde bebek düşünüyoruz. Ziya Çetin ile görüşmeye başladık. Şimdilik beni tatmin etti ama yinede çok emin değilim. Daha önce giden, duyan, bilen var mı merak ediyorum..

Birde Şevket Yılmaz hastanesinde Mustafa Demirhan'ı çok tavsiye ediyorlar. Onla ilgilide fikirleri olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim..

Ziya Çetin mükemmel bir doktor nokta atışı yapmışsınız canım çok ilgili ve bilgi sahibi bir doktor bence hiç başka bir doktor arama derim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler cevabın için, başka kimsenin bir fikri yok sanırım. bende bu şekilde devam edicem. birde mustafa beye görünücem bakalım..

SELAM BEN GİTTİM,BİR DAHADA ASLA GİTMEM,YAZDIĞIM YAZIYI SİZE GÖNDERECEĞİM.GİDİYORSANIZDA GİTMEYİN....
BEN ZİYA BEY HAKKINDA DİĞERLERİ GİBİ PEK İYİ ŞEYLER SÖYLEYEMEYECEĞİM.BEN BURADA YAZANLARA KANDIM VE HAMİLELİĞİM BOYUNCA ONA GİTTİM,GİTMEZ OLSADIM.ZİYA BEY HAMİLE BIRAKMAK KONUSUNDA UZMAN,HAMİLE KALMAK İÇİN GİDİLEBİLİR AMA SONRASI NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORSANIZ ASLA GİTMEYİN.DEDİĞİM GİBİ HAMİLELİĞİM BOYUNCA BU DOKTORA GİTTİM HERŞEY NORMAL DEDİ,BENİM BEBEĞİM 5.AYDA NORMAL DOĞUM POZİSYONUNU ALDI ÜSTELİK BEN HAMİLELİĞİM BOYUNCA BEBEĞİMİ AŞAĞIDA TAŞIDIĞIM İÇİN ERKEN DOĞUM TEHLİKEM VARDI.NORMAL DOĞUM İSTEYEN BİR ANNEYİM.BEBEK VE ANNE İÇİN EN SAĞLIKLI DOĞUM NORMAL DOĞUM OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM EĞER Bİ SORUN YOKSA!!!ZİYA BEYE BAŞINDAN BERİ NORMAL DOĞUM İSTEDİĞİMİ BELİRTTİM O DA HERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ,BEN BU DOKTORA GÜVENDİM.36.HAFTADA BANA ÇATI MUAYENESİ YAPACAĞINI SÖYLEDİ İTİRAZ ETMEDİM ETMEK GEREKLİYMİŞ HATTA DOKTOR DEĞİŞTİRMEK GEREKLİYMİŞ.ÇATI MUAYENESİ ADI ALTINDA KESEYİ AŞAĞIYA DÜŞÜRDÜ VE DEDİ Kİ 1 HAFTAYA KADAR DOĞUM OLMAZSA GELİRSİNİZ DEDİ VE TARİF ETTİ EĞER SUYUN GELİR SANCIN VE AÇILMAN OLMAZSA SEZERYAN OLURSUN DEDİ.BEN YAPTIĞI İŞLEMİ O ANDA ANLAYAMADIM HAYATIMDA İLK DEFA ÇATI MUAYENESİ OLUYORDUM SONUÇTA KAFAMIZ ESİNCE ÇATI MUAYENESİ YAPTIRMAYIZ,NERDEN BİLELİM.3 GÜN SONRA SABAH SUYUM GELDİ,AÇILMA VE SANCIM YOKTU VE MECBUREN SEZERYAN OLDUM.DOĞUMDAN SONRA EŞİMİN DAYISI JİNEKOLOG TEBRİK ETMEK İÇİN ARADI BEN 36.HAFTADA ÇATI MUAYENESİNİN OLDUĞUNU VE ÇOK ACI VERİCİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM.BANA ŞUNU SÖYLEDİ;KESİNLİKLE 36.HAFTADA ÇATI MUAYENESİ YAPILMADIĞINI EĞER GEREKLİYSE 39.YADA 40. HAFTADA YAPILDINI BANA YAPILAN İŞLEMİN TAMAMEN NORMAL DOĞUMU ENGELLEMEK İÇİN YAPILDIĞINI ÇALIŞTIĞI HASTANEYLE BU ŞEKİLDE ANLAŞMIŞ OLDUĞUNU İMA ETTİ.BEN ANNEMİM JİNEKOLOĞUYLADA GÖRÜŞTÜM AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ.İNSANLARI SALAK YERİNE KOYUYOR,BEN ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞKALARI ÜZÜLMESİN.BEBEĞİM 8 AYLIK DOĞDU MİNİCİKTİ,CİĞERLERİ GELİŞTİMİ HEMEN DOĞUMU YAPTIRIYOR.DİKİŞLERİ ALDIRMAYA GİTTİM.DİKİŞLER ALINDI BANA YAPTIKLARINI VE BUNU FARKINDA OLDUĞUMU SÖYLEDİM DUMURA UĞRADI VE NE YAPTIM DİYEBİLDİ NEDE YAPMADIM DİYEBİLDİ AÇIKCASI SAÇMALADI,İÇİMİ BOŞALTTIM HAKKIMIDA HELAL ETMEDİĞİMİ SÖYLEDİM.MUTLU BİR DOKTOR DEĞİL YÜZÜDE HİÇBİR ZAMAN GÜLMESİ!BU ARADA ÇATI MUAYENESİ YAPTIRDIM YAPTIĞI İŞLEMDEN ÇOK FARKLI!YANINDA ÇALIŞAN GÜLTEN HANIM BİLE BEDDUA EDİYOR BURADA NELER NELER YAPIYOR DİYOR ARTIK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.MEDİCAL PARKTA DR. AHMET YILMAZ VAR.BEN GİDEMEDİM SİZ GİDİN,ARKADAŞLARIM GİTTİ ÇOK MEMNUNLAR.HAYIRLI DOĞUMLAR.

Teşekkür ederim gerçekten bu dediğiniz olayı pembe mavide bir doktor yengeme yapmıştı kadının hala ağrısı var yıllar gecti. Arastiracagim mustafa demirhana çok güveniyorm aslında ama oda şevket yılmaz da o hastaneyede ben gitmek istemiyorm

Bu arada bugün hamile oldugumu öğrendim çok mutluyum :)

selam canım. bende 2 yıldır bebek istiyorum nasip olmadı. ziya çetin e gitmeyi düşünüyorum bu ay tedavi için. fakat randevu alamıyorum. sekreteri teli açıyo ama sürekli bekletiyo telde. sen nasıl randevu alıyorsun? muayenesine gitmek gerekiyo randevu için anlamadım. bu arada sen ziya çetin e giderken mi hamile kaldın? nasıl bir tedavi uygulandı ?

Canim 2341926 telefonu öncelikle.internette bir sürü telefonu var doğrusu bu ben buradan randevu alıyorum. Hamilelige gelince ben bebek düşünmeden önce tahlil folik asit vs için gitmiştim bir daha gitmedim tedavi uygulamadı yani bana. Sadece haftaya ilk kontrole gideceğim ama diğer arkadaşın söyledikleride aklımda, belki aynı anda iki doktora giderim. Sen tedavi düşünüyorsan şevket yılmaz mustafa demirhani tavsiye ederim bir yakınım onun tedavisiyle anne oldu

Medikalde Ahmet yılmaza gıdın ziyacetini hep iyi diye duyduk ama arkadasın desıgı gibi hamıle bırakmada usta ama dogumda degıl meşhur cenk aşkalli diye bi doktor var oda hamıle bırakmakta usta ama asla normal doğum yaptırmıyor.

1 yıl Ahmet Yılmaz a gittim. en son aşılama yaptı. sonuç alamayınca doktor değiştirmek istedim. Mustafa Demirhan ında randevuları dolu gözüküyo. bugün adetimin 2. günü. iyi bi doktor bulup tedaviyi başlatmak için mutlaka yarın gitmem gerek doktora. acıbadem de şahin zeteroğlu da bu aralar hastanede değilmiş. napıcağımı şaşırdım. bu ay tedaviye tekrar başlamak istedim ama doktor bulamıyorum. başka bursada önerebileceğiniz hamile bırakma konusunda uzman bi doktor var mı?

Bu konuda uzman cenk aşkalli var hangı hastanede olduğunu unuttum gerçi. Hamıle kallfıktan sonra değiştirin doktorunuzu normal doğum yapmıyor ama sezeryan isterseniz super bi doktor.

Bu konuda uzman cenk aşkalli var hangı hastanede olduğunu unuttum gerçi. Hamıle kallfıktan sonra değiştirin doktorunuzu normal doğum yapmıyor ama sezeryan isterseniz super bi doktor.
Cenk Aşkalli neden normal doğum yapmıyor dediniz, siz gittiniz mi Cenk beye? Herşey normalken sezeryana mı yönlendiriyor?

Cenk Aşkalli neden normal doğum yapmıyor dediniz, siz gittiniz mi Cenk beye? Herşey normalken sezeryana mı yönlendiriyor?
Gelinimiz gitti. O nun olduğu hastanede normal doğum yokki hıc denk gelmedim bide arkadasım gıdıyordu normalken sezeryan yaptı. Jimerde calısıyordu şimdi hatırladım.

Canim Merhaba ben sevket yılmaz hastanesinde personeldim mustafa Demirhan çok despot bir doktor ayrıca hastane personeli olmama rağmen benimle ilgilenmedi tenezzul edip sonuçlarimi bile değerlendirmedi o yuzden tavsiye etmem

bende ziya çetine başladım inşallah olur birde anneme komşumuz osmangazi tıpta Adnan isimli doktor varmış soyismini bilmiyorum ona gidenler hamile kalıyormuş offff Allahım yardım etsin çok zor bi durum

Merhabalar bn ziya çetinin hastasıydım hamile bırakmakta iyi bana hiç bir riskim olmadığını herseuin normal olduğunu söyledi 6.5 aylık doğum yaptım doğumuma gelmedi ve sonrasında bnimle hiç ilğilenmedi hastası olarak bebeğim 1 ay küvezde kaldı ve vefat etti muayene hanesi çok kalabalık önemli hususları gözden kaçırıyor bn tavsiye etmiyorum gidenlerde aynı şikayette eski zamanda olduğu gibi iyibi doktor drğil

Merhaba ben gebelik için değil normal rutin doktor kontrollerim çin uzun zamandır ziya beye gidiyordum .ilk gidişim vajina dudağında bir asimetri sorunum vardı hem görsel olarak çok rahatsızdım hemde yürürken sürtünmeden dolayı rahatsızlık veriyordu.oparasyon geçirdim ama düzelme tam olmadı ben bunu her gidişimde söyledim bana en son dediği takıntılı biri olduğum bana ilaç yazdı (verdiği ilaç iyi gelecekmiş şişlik varmış aslında onun için dedi) neyse kullandım bir süre bu arada kistlerin var demişti ilaç la geçecek demişti aylarca ilaç kullandım ama sorunlarım hiç düzelmiyordu ve her gittiğimde şikayetlerimi anlatıyordum buna karşılık ilaç yine yazıp gönderiyordu ve takıntılı olduğumu söylüyordu .herkes çok mükemmel doktor diye anlatıyor diyede bukadar güvenip devam ettim ben hatta kendimde problem aramaya başladım psikolojik olarakmı takıntı yaptım doktorun dediği gibi diye düşünmeye başladım.bi yerde artık yorumlara göre değilde kendim biraz araştırmak istedim mesela verdiği ilaçlardan biri psikolojik ilaç yani kırmızı reçeteli ilaçmış ben bu ilacı 2 kutu alıp kullandım birde sonra görünce şok oldum çünkü benim takıntım yoktu en azından olmayan birseye yoktu başka bir doktor arayışına girdim kistlerim için bir onkoloji doktoru buldum gittiğimde benim kistlerim olmadığını o görünen şeylerin miyom olduğunu ilaçla yok olamayacağını şuan için bir sorun teşkil etmediğini miyomların ilerde bir sorun olursa ameliyatla alırız dedi 2.bir şok bir sürü ilaç boşuboşuna kullanmış oldum bu asimetri durumu içinde ayrı bir doktora gittim oda dediki vajina altında bir delik var ya ameliyat esnasında bırakıldı yada sen güzel iyileşemedin ve asimetri çok var 2 dudak arası şikayetlerin normal tekrar ameliyat dedi doktor ben tekrar olacağım mecburen .artı çok kalabalık sıra gelmek bilmiyor ve tam derdini bile anlatmaya zaman yok ve her gittiğinde anlatıyorsun şimdiye kadar ne yaptı diye hasta kaydı yok kesinlikle gebelik için birsey diyemem o konuda ama ÿaşadıklarım bu şekilde kızlar keşke benimde böyle yazdığım gibi tecrübelerini yazsa herkes ama hep çok mükemmel çok süper doktor diyorlardı malesef hayal kırıklığı oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…