SELAM BEN GİTTİM,BİR DAHADA ASLA GİTMEM,YAZDIĞIM YAZIYI SİZE GÖNDERECEĞİM.GİDİYORSANIZDA GİTMEYİN....Merhaba arkadaşlar, ksımetse bizde bebek düşünüyoruz. Ziya Çetin ile görüşmeye başladık. Şimdilik beni tatmin etti ama yinede çok emin değilim. Daha önce giden, duyan, bilen var mı merak ediyorum..
Birde Şevket Yılmaz hastanesinde Mustafa Demirhan'ı çok tavsiye ediyorlar. Onla ilgilide fikirleri olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim..
Merhaba arkadaşlar, ksımetse bizde bebek düşünüyoruz. Ziya Çetin ile görüşmeye başladık. Şimdilik beni tatmin etti ama yinede çok emin değilim. Daha önce giden, duyan, bilen var mı merak ediyorum..
Birde Şevket Yılmaz hastanesinde Mustafa Demirhan'ı çok tavsiye ediyorlar. Onla ilgilide fikirleri olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim..
selam canım. bende 2 yıldır bebek istiyorum nasip olmadı. ziya çetin e gitmeyi düşünüyorum bu ay tedavi için. fakat randevu alamıyorum. sekreteri teli açıyo ama sürekli bekletiyo telde. sen nasıl randevu alıyorsun? muayenesine gitmek gerekiyo randevu için anlamadım. bu arada sen ziya çetin e giderken mi hamile kaldın? nasıl bir tedavi uygulandı ?
Bu konuda uzman cenk aşkalli var hangı hastanede olduğunu unuttum gerçi. Hamıle kallfıktan sonra değiştirin doktorunuzu normal doğum yapmıyor ama sezeryan isterseniz super bi doktor.1 yıl Ahmet Yılmaz a gittim. en son aşılama yaptı. sonuç alamayınca doktor değiştirmek istedim. Mustafa Demirhan ında randevuları dolu gözüküyo. bugün adetimin 2. günü. iyi bi doktor bulup tedaviyi başlatmak için mutlaka yarın gitmem gerek doktora. acıbadem de şahin zeteroğlu da bu aralar hastanede değilmiş. napıcağımı şaşırdım. bu ay tedaviye tekrar başlamak istedim ama doktor bulamıyorum. başka bursada önerebileceğiniz hamile bırakma konusunda uzman bi doktor var mı?
Cenk Aşkalli neden normal doğum yapmıyor dediniz, siz gittiniz mi Cenk beye? Herşey normalken sezeryana mı yönlendiriyor?Bu konuda uzman cenk aşkalli var hangı hastanede olduğunu unuttum gerçi. Hamıle kallfıktan sonra değiştirin doktorunuzu normal doğum yapmıyor ama sezeryan isterseniz super bi doktor.
Gelinimiz gitti. O nun olduğu hastanede normal doğum yokki hıc denk gelmedim bide arkadasım gıdıyordu normalken sezeryan yaptı. Jimerde calısıyordu şimdi hatırladım.Cenk Aşkalli neden normal doğum yapmıyor dediniz, siz gittiniz mi Cenk beye? Herşey normalken sezeryana mı yönlendiriyor?
Evet ben de ona gidiyorum şuan. Bakalım hayırlısı inşallah.Gelinimiz gitti. O nun olduğu hastanede normal doğum yokki hıc denk gelmedim bide arkadasım gıdıyordu normalken sezeryan yaptı. Jimerde calısıyordu şimdi hatırladım.
Amin inşallah sağolun.İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.