• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Zekeriya Kul Burun estetiği ameliyatı

cansuturkuaz1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
415
100
123
Doktor zekeriya kula burun estetiği ameliyatı. Herkez tecrübesini yazsın arkadaşlar olmayı düşünenler içinde bilgi edinmiş olurlar..

merhaba kızlar, ben ocak ortasında Zekeriya Kul'a burun estetiği ameliyatı yaptırdım. şu anda 12. günümdeyim. ameliyat öncesi nasıl bir burun istediğimi anlattım. tam da söylediğim gibi doğal ve zarif bir burun yaptı. ameliyattan beri 2 kez muaynehanesine gittim, gayet güzel ilgilendi. Tüm sorularımı cevapladı. Telefonla da istediğin zaman ulaşabilirsin dedi, sadece 1 kez mesaj attım akıntıyla ilgili hemen dönüş yaptı. Şimdilik gayet memnunum. Ben kendisinin yaptığı bir burunu görüp gitmiştim. Düşünüyorsanız en azından bir görüşmenizi tavsiye ederim.

Doktor zekeriya kula burun estetiği ameliyatı. Herkez tecrübesini yazsın arkadaşlar olmayı düşünenler içinde bilgi edinmiş olurlar..
Keşke daha çok yorum yazan olsa
Kulak konusunda sizi dinledim Ali beye oldum çok memnunum göz için Zekeriya bey demiştiniz ona olmadım çok pişmanım keşke ona olsaydım revizyonu zekeriya beye olucam galiba
burunu riske atmicam siz zekeriya beyi takip ediyorsunuz Zekeriya bey burunda da başarılı mı çok doğal bir burun istemiyorum biraz kalkık burun istiyorum i

Back