dr.volkan tayfur-meme ameliyatı

Bende 12 mart 2016 da amaliyatimi volkan beye oldum,suan 25 günlük daha:KK54: ben arkadasimin tavsiyesi uzerine ve nette olumlu yorumlara dayanaraktan aldim bavulu gittim doktoruma inanir misiniz ilk görur gornez kanim kaynafi o kadar beyfendi samimi güler yuzlu,hasta psikolojisinden anlayan akademik gecmisi süpper otesi,ve bu isi en iyi yapan doktor olduguna kanaat gerdim,bana en uygun olan cc yi yapti ve de benim istegiide göz ardi etmeden...iyikide ona yaptirmisim diyorum amaliyat sonrasi elimi tuttu uyandirma safhasinda ve bana teselli verdi inanin kendinizi ona teslim ediyorsunuz gerisini onun sihirli parmaklarina birakiyorsunuz amaliyattan uyandigim da dojtorumu görunce duygulabip agladim gozyaslarimi sildi,amaliyat sonrasi hem sekreteri hem kendisi ilgili bi sekilde arayip soruyo,hic pisman degilim herkese öneririrm koltuk alti yöntemi ile yuvarlak implant takilde hic memem yoktu 415 cc iatedim simdi acaip seksi memelerim var:KK53:

Bende 12 mart 2016 da amaliyatimi volkan beye oldum,suan 25 günlük daha:KK54: ben arkadasimin tavsiyesi uzerine ve nette olumlu yorumlara dayanaraktan aldim bavulu gittim doktoruma inanir misiniz ilk görur gornez kanim kaynafi o kadar beyfendi samimi güler yuzlu,hasta psikolojisinden anlayan akademik gecmisi süpper otesi,ve bu isi en iyi yapan doktor olduguna kanaat gerdim,bana en uygun olan cc yi yapti ve de benim istegiide göz ardi etmeden...iyikide ona yaptirmisim diyorum amaliyat sonrasi elimi tuttu uyandirma safhasinda ve bana teselli verdi inanin kendinizi ona teslim ediyorsunuz gerisini onun sihirli parmaklarina birakiyorsunuz amaliyattan uyandigim da dojtorumu görunce duygulabip agladim gozyaslarimi sildi,amaliyat sonrasi hem sekreteri hem kendisi ilgili bi sekilde arayip soruyo,hic pisman degilim herkese öneririrm koltuk alti yöntemi ile yuvarlak implant takilde hic memem yoktu 415 cc iatedim simdi acaip seksi memelerim var:KK53:
Tebrikler :KK66: Şahane olmuşlar:KK55: Volkan hocanın ellerine sağlık :KK66: Çok çok çok beğendim.....

yıllar oldu ben foruma girmeyeli :) sen yaptırdın mı bilmiyorum ama şimdiden sonra ilgilenecek olanlara yardımcı olması için cevaplıyorum - hem damla hem yuvarlak yapıyor. ben yuvarlak istemiştim eskiden göğüslerim çok küçük olduğu için üst dekoltem de dolgun olsun istiyordum. şuan görüntü bir harika, sütyensiz bile her giydiğim yakışıyor, koltukaltımdaki izler tamamen yok oldu ama yaptıracak olanlar doğallıktan yana iseler damla tavsiye ederim. damlada çıplak kaldığınızda bile (koltukaltından yaptırdıysanız) silikon olduğunu anlamak imkansız gibi bir şey. yuvarlakta ne kadar olmasa da çıplakken belli oluyor - böyle kusursuz yuvarlak bir anatomi mümkün olamayacağı için. ama yuvarlağı da sütyenle bikiniyle anlamak baya zor.

damla ile yuvarlak arasında tabiki fiyat değişmiyor ama yöntemine göre değişiyordu; ücreti o zaman 9 bin tl idi - koltukaltı olduğu için. meme altından yaparsa 6 bin tl idi ama çok zaman oldu tabi, şimdi değişmiştir sanıyorum.

ameliyatımın üzerinden 3 seneye yakın zaman geçti ve ben halimden çok memnunum. ameliyat sonrası süreci çok kolay atlattığım gibi yıllar içinde de hiç bir sorun yaşamadım. üstelik Volkan Bey'e yönlendirdiğim diğer bütün tanıdıklarım da benim gibi çok memnun kaldı (yalnız meme büyütme için değil, burun estetiği ve botox için de giden arkadaşlarım var). elinin ayarı iyidir, yaptığı işler doğal durur. hala tavsiye ederim :)
Selam İzlermisin?

X