DR.VOLKAN KAHYA

gmz124

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
26
5
6
28
Volkan beye ameliyat olan varsa hakkındaki görüşlerinizi yazabilir misiniz kızlar :)
doktor seçimi konusunda çok kararsızım yardımcı olun lütfen

Merhaba
Ben bundan 29 gun once volkan beye ameliyat oldum
İstedigin soruyu sorabilirain A dan Z ye her seyi anlatabilirim

Acaba memnun musunuz burnunuzdan ameliyat sonrası ağrılı bi süreç oldu mu ve fiyat hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Cok.memnunum
Ameliyat sonraai 1,hafta sikintili ama sonrasina alisiyo insan
20 gun boyunca duz pozisyonda kafanizi saga ve sola cevirmeden yatiyosunuz
4 gun slikon atel 7 gun burun uatindeki alci cikariliyonefes almaya basladiginizda dunyalar aizin oluyo
5000 tl ameliyat bi gece hastanede kalmak ve 1,yillik tum muayene

Ben de volkan beye ameliyat oldum, bugun 6gün henüz bandajlar çıkmadı. sonucu paylaşırım

ay inşallah. :) merak artı şu bandajın altı 3 gündür çok korkunç kaşınıyo ameliyatla ilgili hiçbirşey beni bu kadar rahatsız etmemişti ,insan kaşıntı yüzünden zar zor daldıgı uykudan,yine kaşıntı yüzünden uyanır mı. çıldırmak üzereyim.

Benimde oyleydi ust dudagimi saga sola elimle ovalayarak gecirmeye calisiyodum

volkan beye ameliyat olanlar beni aydınlatabilir mi doktorun mizacı ne(burda paraya doymuş yüzümüze bakmıyor gibi bi yorumla karşılaştım çünkü o yüzden soruyorum) ameliyat süreci nasıl kullandığı teknikler ve hangi hastanede hangi fiyatla oldunuz ?

ben 10 ay once ameliyat oldum. ameliyattan once son derece pozitif ve guleryuzlu. fakat hem burun deliklerim hemde onden gorunuste egri bir burun yapti. fotolari gonderdim bana son derece soguk ve alakasiz bir tavirla bir daha ameliyat olmam gerektigini soyledi. bir daha ucret istedi. fakat kendisine 2. ameliyatla ilgili sormam gereken konular oldugunu soyledigimde ne mesajlarima cevap veriyor nede telefoblarima cikiyor

volkan bey 1. ameliyatimdan sonra gerek burdan gerek kendisine yaptığım tum olumsuz elestirilerime ragmen hicbisey olmamis gibi davranarak sikayetlerimi dinledi ve 2. revizyon ameliyatimi gerceklestirdi. suan hersey yolunda gorunuyor

Merhaba, daha iyi anliyabilmem için bir kaç once sonra fotograflari paylasa bilirmisiniz? Bende Dr Volkan ile ameliyat dusunuyorum fakat çok korkuyorum. Ve tam olarak kaç para harcadiniz lütfen? Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…