Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DR.VOLKAN KAHYA
- Konu Sahibi gmz124
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun burunestetiği estetik kbb kbbuzmanı volkan kahya volkankahya
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Haziran 2014
- 36
- 7
- 36
- 4 Haziran 2014
- 36
- 7
- 36
Cok.memnunum
Ameliyat sonraai 1,hafta sikintili ama sonrasina alisiyo insan
20 gun boyunca duz pozisyonda kafanizi saga ve sola cevirmeden yatiyosunuz
4 gun slikon atel 7 gun burun uatindeki alci cikariliyonefes almaya basladiginizda dunyalar aizin oluyo
5000 tl ameliyat bi gece hastanede kalmak ve 1,yillik tum muayene
Ameliyat sonraai 1,hafta sikintili ama sonrasina alisiyo insan
20 gun boyunca duz pozisyonda kafanizi saga ve sola cevirmeden yatiyosunuz
4 gun slikon atel 7 gun burun uatindeki alci cikariliyonefes almaya basladiginizda dunyalar aizin oluyo
5000 tl ameliyat bi gece hastanede kalmak ve 1,yillik tum muayene
- 4 Haziran 2014
- 36
- 7
- 36
- 4 Haziran 2014
- 36
- 7
- 36
- 27 Haziran 2015
- 39
- 3
- 6
- 36
- 4 Haziran 2014
- 36
- 7
- 36
Ben de volkan beye ameliyat oldum, bugun 6gün henüz bandajlar çıkmadı. sonucu paylaşırım
Cok gecmis olsun
Sonu mutlu olucak inan bana
- 27 Haziran 2015
- 39
- 3
- 6
- 36
- 4 Haziran 2014
- 36
- 7
- 36
Benimde oyleydi ust dudagimi saga sola elimle ovalayarak gecirmeye calisiyodumay inşallah. :) merak artı şu bandajın altı 3 gündür çok korkunç kaşınıyo ameliyatla ilgili hiçbirşey beni bu kadar rahatsız etmemişti ,insan kaşıntı yüzünden zar zor daldıgı uykudan,yine kaşıntı yüzünden uyanır mı. çıldırmak üzereyim.
- 16 Nisan 2017
- 11
- 1
- 6
- 26
ben 10 ay once ameliyat oldum. ameliyattan once son derece pozitif ve guleryuzlu. fakat hem burun deliklerim hemde onden gorunuste egri bir burun yapti. fotolari gonderdim bana son derece soguk ve alakasiz bir tavirla bir daha ameliyat olmam gerektigini soyledi. bir daha ucret istedi. fakat kendisine 2. ameliyatla ilgili sormam gereken konular oldugunu soyledigimde ne mesajlarima cevap veriyor nede telefoblarima cikiyor