• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR VOLKAN KAHYA MI AHMET ALP Mİ?

HANGİ DOKTORU TERCİH EDERSİNİZ?

• OP DR AHMET ALP

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

mia55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
29
8
1
30
Arkadaşlar ankete katılırsanız sevinirim. Ahmet alp in yaptığı burunlar çok hoşuma gidiyor. Volkan kahya da çok başaralı bilinen bir doktor , fiyatları hemen hemen aynı , aranızda ameliyat olan veya olmak isteyenlerın fikri nedir , sizce ne yapmalıyım? arda peleni demiştim daha önce kendisi yaza kadar dolu olduğu için vazgeçtim .

Arkadaşlar ankete katılırsanız sevinirim. Ahmet alp in yaptığı burunlar çok hoşuma gidiyor. Volkan kahya da çok başaralı bilinen bir doktor , fiyatları hemen hemen aynı , aranızda ameliyat olan veya olmak isteyenlerın fikri nedir , sizce ne yapmalıyım? arda peleni demiştim daha önce kendisi yaza kadar dolu olduğu için vazgeçtim .
Karar verebildiniz mi ve fiyatları ne kadar

7yi geçior. ikisine de yaptırmadım . ankara da gürcan aslan var 9bine ona oldum bi kaç gün oldu şimdilik memnunum güzel geçti

maalesef ben volkan kahyaya 10 once yaptirdim. burnumun hertarafi egri diyebilirim. bana 2. ameliyat olmami soyledi. ama o sempatik ve guleryuzlu halinden eser yoktu. bir daha gorusmek istedigimde ne telefonlarima nede mesajlarima cevap veriyor

volkan bey 1. ameliyattan kaynakli sıkıntılarımin verdigi ruh halimle tüm olumsuz elestirilerime ragmen 2. revizyon ameliyatimi gerceklestirdi. profesyonel bir doktorun hatali bir burun yapabilecegi kadar bunu kabul edip yaklasim tarzininda bu sekil olacagini dusunuyorum. suan hersey yolunda tesekkurler

Back