• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Vedat Menderes Hasta Yorumları?

Kendisinde hastalarının fotoğrafları yok mudur? Yani ben daha önce yaptığı burunları görmeden ameliyat olmak istemem. Görme şansımız yok mu ?
O anki heyecanla sormak aklıma gelmedi fakat tomografi sonuçlarım çıktığında sorabilirim. Bugün dikişlerini aldırmaya gelen hastalarda gözlemlediğim şey sıfır morluktu. Şekil olarak düzgün burunlar gördüm ancak benim hayalimde ki fındık gibi küçük burunlar görmedim ancak bu kişilerin kendi tercihleride olabilir ödemde emin değilim. Ancak gözlemlediğim kadarıyla simetrik ve başarılı duruyordu

Yaklaşık 5 ay önce Vedat Beye burun ameliyatı oldum. aşırı ilgili ve nazik bir doktor bu konuda özel hastanelerin/doktorların veremediği güveni verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. devlet hastanesine güvenemeyip pahalı doktorlarda rezillik yaşayan arkadaşlarım mevcuttur.
Açıkçası ben de internet yorumlarından keşfetmiştim vedat beyi. bi muayene olayım güvenemezsem olmam diyerek tanıştım vedat beyle. bu arada muayene/tetkik/kontrol için kapıda bekleyen hastaları ile görüştükçe iyice güvendim. çünkü yaptığı burunlar gayet güzeldi ve herkes bi tanıdığından referans alarak gelmişti.
Şu an bu yazıyı okuyorsanız direk sonucu öğrenmek isteyeceksiniz eminim :) şunu çok net olarak söyleyebilirim sizin isteklerinize göre bir burun çıkarıyor ortaya.
Naçizane tavsiyelerde bulunmak isterim, özellikle çevreden gelecek eleştiriler konusunda kaygı yaşayanlar için...
ameliyatım ile ilgili tek pişmanlığım var ben şekil konusunda doktorun işine fazla karıştım. çok doğal olsun, ameliyatlı olduğu belli olmasın, çok küçük/çok kalkık olmasın diye diye adamın başının etini yedim resmen :) siz öyle yapmayın. beklentilerinizi anlatın sonra da kendinizi doktorun ellerine bırakın. çünkü ameliyattan sonra yeni halinizi görünce çok hoşunuza gidiyor "yaa keşke azcık daha mı küçültseydi, azcık daha mı kaldırsaydı"diyorsunuz, emin olun. bir kere olacak bir şey bu, onda da en güzeli olsun..
Türkiye'de estetik bir işlem yaptırmak alay konusu olabiliyor hemen, nefes alamıyordum/kemik/et vardı aldırdım gibi bahaneler üretmeye çalışıyor insan ama buna hiç gerek yok gençler. çünkü bana "saçmalama burası küçük yer tefe koyarlar, bak bu kızın ne kadar belli ameliyat olduğu çok yapay" vs diye darlayan çok YAKIN arkadaşlarım şimdilerde "para olsa ben de istiyorum aslında estetik" diyor. keşke kafamı karıştırmalarına izin vermeseydim. yani dediğim gibi ben bu konuda tamamen doktora bırakmadığım için pişmanım açıkçası.
6 ay öncesine gitsem bas bas bagırırım estetik ameliyat olacağım burnumda takıntı yaptığım yerler var diye, doktoruma da yüzümle uyumlu bir burun istiyorum derim yeter.
yine de iyi ki ameliyat oldum diyorum çünkü kemerli ve oldukça düşük bir burun ucum vardı. kemer hiç yok hatta çok tatlı bir kavis vermiş burnuma.
Öncelikle eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız en azından 1-1,5 haftanızı ölü bilin. özellikle ilk hafta oldukça sıkıntılı geçebilir. en azından benim öyle olmuştu. benim yaralarım da çok geç iyileştiği için bunun doktorla ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum. ayrıca sizin rahat da geçebilir ama her ihtimali düşünün ve o 1 hafta dışarı çıkmayacak şekilde planlayın.
benim inanılmaz şişmişti yüzüm adeta balon gibi. zaten burun içim de oldukça sorunlu demişti içerde kemikler, yamukluk, kayma gibi problemlerim vardı ,sol delik tamamen kapalıydı. doktor ameliyattan sonra çok uğratırdı burnun beni moraracak şişecek dedi, 3.5 4 saate yakın sürmüştü ameliyatım. morluk çok çok azdı ama şişlik çok çok fazlaydı. bu kişiden kişiye değişir.
yaz mevsiminde ameliyat olmanızı önermem çünkü az bile olsa morluklarınız güneş ışığı görürse kalıcı hale gelebiliyor. tüm yaz kocaman bir şapka ve yüksek korumalı güneş kremleriyle beyaz beyaz rezil gibi dolaştım :(
benim aklıma gelenler bunlar, sevgiler..

Ben görüsmeye gittiğimde 2020 den önce yapamam boş günüm yok. Senin burnun sonrasında düşer diyip yolladı.ilgili iyi bir doktor oldugunu duymustum ama beni niye ameliyat etmek istemediğini anlamadım.

Ben 6 gün önce ameliyat oldum kendisine. İlgisi, tatlı dili mükemmel. 7/24 ulasabiliyorsunuz. Randevular ile süründürmüyor çözüm odaklı bir doktor. Bugün alçımı aldı ve burnum aldığım darbeden dolayı kaymıştı 10 dk da yerine oturttu ha canım çok yandı orası ayrı... onun dışında ameliyat sonrası burnumu görünce çok üzüldüm. Domuz gibi kalkmıştı baya söylendim Vedat BEy'e de cok az kalksın diye belirtmiştim diye vs. ama bugün tampon çıkınca anladım ki haksızlık etmişim çünkü mükemmel bir burun vardı karşımda (oturttuktan sonra kemiğimi tabii kaymış hali felaketti). Fiyatı son derece uygun, zaten 1000 tl.si hastaneye gidiyor direkt. Bu fiyata bu kadar ilgili bir doktor bilmiyorum.. yani erken konuşmak istemem ama hem bu kayan kemiği şak diye oturtmasi hem de kalkıklik muhabbeti sonrası güvenim daha da arttı. Ben tavsiye ediyorum. Ayrıca bi tanıdığım daha operasyon geçirmişti onun referansı ile ameliyat oldum. Onun da burnu çok doğal ve güzel oldum. Onun dışında ameliyatım da sürpriz kırıklar çıktı ortaya meğer burnum kırıkmis ona rağmen bi sorun yaşanmadı yani epey iyi. Kırıkların çıkması fiyatı da etkilemedi. Bilmiyorum sonucu ne olur ama ben şu an referans olurum Vedat Bey'e

Ben 6 gün önce ameliyat oldum kendisine. İlgisi, tatlı dili mükemmel. 7/24 ulasabiliyorsunuz. Randevular ile süründürmüyor çözüm odaklı bir doktor. Bugün alçımı aldı ve burnum aldığım darbeden dolayı kaymıştı 10 dk da yerine oturttu ha canım çok yandı orası ayrı... onun dışında ameliyat sonrası burnumu görünce çok üzüldüm. Domuz gibi kalkmıştı baya söylendim Vedat BEy'e de cok az kalksın diye belirtmiştim diye vs. ama bugün tampon çıkınca anladım ki haksızlık etmişim çünkü mükemmel bir burun vardı karşımda (oturttuktan sonra kemiğimi tabii kaymış hali felaketti). Fiyatı son derece uygun, zaten 1000 tl.si hastaneye gidiyor direkt. Bu fiyata bu kadar ilgili bir doktor bilmiyorum.. yani erken konuşmak istemem ama hem bu kayan kemiği şak diye oturtmasi hem de kalkıklik muhabbeti sonrası güvenim daha da arttı. Ben tavsiye ediyorum. Ayrıca bi tanıdığım daha operasyon geçirmişti onun referansı ile ameliyat oldum. Onun da burnu çok doğal ve güzel oldum. Onun dışında ameliyatım da sürpriz kırıklar çıktı ortaya meğer burnum kırıkmis ona rağmen bi sorun yaşanmadı yani epey iyi. Kırıkların çıkması fiyatı da etkilemedi. Bilmiyorum sonucu ne olur ama ben şu an referans olurum Vedat Bey'e
Ne zaman ameliyat karari verildi bi de ne kadar tuttu

Ya bana 2020 dedi iyi fiyati digerleride 2500 diyordu. Cok begendim diger soruda gormustum burnunu masallah saglikli sihhatli kullan insallah

Teşekkür ederim ama şu an biraz mutsuzum ben sürekli burnuma bişi oldu korkusu ile yasiyorum.. komplikasyonları burdan okudukça deliriyorum sanki..

Sakin olmaya çalış inan hepimiz ameliyatın ilk iki haftası çok korktuk bir şey oldu diye panikledik. Sakinleş benim 3. Haftam bitti hala korkum geçmedi. Çok güzel olmuş doktorunda bursada bulabilecegin en iyi doktor bana erken ameliyat tarihi verseydi bende ona olurdum ama bildiğin beni ameliyat etmek istemedi bi de burnun düşer falan dedi. İnsallah hakli cikmaz bi de senin burnun 4 saat surer dedi benim doktor 1.5 saatte halletti. Senin ne islemler var ve kac saat sürdü.

Merhabalar.ben de Vedat beyle görüştüm.revizyon için.fakat hiç hasta fotolarını göstermedi.aytica olumsuz birkaç yorum da okudum.siz gerçekten memnun kaldınız mı sonrasında tesekkurler

Merhaba Vedat beye ameliyat oldunuz sanırım.estetcare de görüşmeye gittim revizyon için çok yüksek fiyat istedi.gercekten memnun musunuz.olumsuz yorumlar çok var.kararsizim.tesekkirler

Merhabalar Vedat beye oldunuz sanırım ameliyatı.olumsuz yorumlar moralimi bozdu revizyon ameliyatı olucam nasıl burun yapıyor.foto da göstermedi.kararsiz kaldım simdi

merhabalar dammla 16 geçen sene temmuzda muayaene olmuştum kendisine burun estetiği için. allahın izniyle eylül gibi de yaptıracagım. cok iligili alakalı davrandı bana. fiyat için 4,5 bin tl demişti fakat değişmiştir şimdi fiyatlar. tekrar gidip muayane olacagım yakın zamanda . sen ne yaptın gidebildinmi ? ben cok aratırdım ve tavsiyesi cok yüksek cıktı.

10 ay once ameliyat oldum kendisine ben memnun degilim evet guleryuzlu tatli dilli biri ama her gittigimde alerjik ve duzelcegini soyluyor mutlu olmam gerekirken aylar gectikce pisman oluyorum olduguma nefes almam eskisindende kotu yamukluk devam ediyor bazen keske kemerli burnumla devam etseydm hayatima diyorum bilmem belkide benim sansizligim simdi revizyon dusunuyorum cesaretimde var fakat maddi durumum yok cok uzgunum :KK43:

merhaba Vedat beyin burun estetiği ile ilgili bilgi alabilir miyim.cok kararsız kaldım.cok iyi ve çok yorumlar var.tesrkkurler

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar kusura bakmayın çok geç cevap yazdım.. Başka olan arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek?
Merhaba ben revizyon için olmak istiyorum fakat olumsuz yorum beni çok korkutuyor Vedat Menderes'e alakalı lütfen yardımcı olun karasız kaldim

Kedicik çok zaman olmuş ama umarım görürsün bende vedat beye düşünüyorum ama nasıl oldu burnun düzelmedimi lütfen bilgi verr msn
Kızlar üzerinden bayaa geçmiş ama vedat menderese ameliyat olanlar şuan mutlular mı ? Ben görüşme için randevu aldım çok merak ediyorum

10 ay once ameliyat oldum kendisine ben memnun degilim evet guleryuzlu tatli dilli biri ama her gittigimde alerjik ve duzelcegini soyluyor mutlu olmam gerekirken aylar gectikce pisman oluyorum olduguma nefes almam eskisindende kotu yamukluk devam ediyor bazen keske kemerli burnumla devam etseydm hayatima diyorum bilmem belkide benim sansizligim simdi revizyon dusunuyorum cesaretimde var fakat maddi durumum yok cok uzgunum :KK43:
Oldun mu vedat beye nasıl bende olmayı düşünüyorum da inş görüp cevep verrsn

Back