• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Vedat Menderes Hasta Yorumları?

dammla16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
29
2
86
Bursa
Arkadaşlar,
Daha önce Dr.vedat menderes'e estetik amaçları burun ameliyatı olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
Nasıl memnun kaldınız mı? Fiyatı nasıl?
teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar,
Daha önce Dr.vedat menderes'e estetik amaçları burun ameliyatı olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
teşekkürler şimdiden.
kendisi güleryüzlü bir doktor. 1 kez gittim ben. telefon ışığı ile burnuma baktı. bişeyin yok dedi. halbuki nefes alamıyorum. alerjik olabilir diye geçiştirdi gönderdi. iyi niyetinden şüphem yok ama pek ilgili değil bana göre

Arkadaşlar,
teşekkürler şimdiden.
merhabalar dammla 16 geçen sene temmuzda muayaene olmuştum kendisine burun estetiği için. allahın izniyle eylül gibi de yaptıracagım. cok iligili alakalı davrandı bana. fiyat için 4,5 bin tl demişti fakat değişmiştir şimdi fiyatlar. tekrar gidip muayane olacagım yakın zamanda . sen ne yaptın gidebildinmi ? ben cok aratırdım ve tavsiyesi cok yüksek cıktı.

Ben 8 gün önce Vedat beye burun ameliyatı oldum sırf onun için İzmir'den çıkıp geldim 10 gündür buradayım çok memnunum hızla iyileşiyorum ilgisi alakası apayrı bi mesele ahbap gibi arayabiliyor herkes cep numarası 24 saat ulaşılabilir . Ben çok sevdim kendisini de işini de

Ben 8 gün önce Vedat beye burun ameliyatı oldum sırf onun için İzmir'den çıkıp geldim 10 gündür buradayım çok memnunum hızla iyileşiyorum ilgisi alakası apayrı bi mesele ahbap gibi arayabiliyor herkes cep numarası 24 saat ulaşılabilir . Ben çok sevdim kendisini de işini de
Canim 6 eylülde bende ameliyat olcam nasil oldu burnun

10 ay once ameliyat oldum kendisine ben memnun degilim evet guleryuzlu tatli dilli biri ama her gittigimde alerjik ve duzelcegini soyluyor mutlu olmam gerekirken aylar gectikce pisman oluyorum olduguma nefes almam eskisindende kotu yamukluk devam ediyor bazen keske kemerli burnumla devam etseydm hayatima diyorum bilmem belkide benim sansizligim simdi revizyon dusunuyorum cesaretimde var fakat maddi durumum yok cok uzgunum :(

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar kusura bakmayın çok geç cevap yazdım.. Başka olan arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek?

:63: bende kendisi ile aaz önce gorustum çok araştırdım yorumların geneli iyi ikinci ameliyat olacak bakalım

Arkadaşlar,
teşekkürler şimdiden.
Merhabalar 24 ekim 2016 da oldum şuan toparlanmaya çalışıyorum abartmiyorum devlet hastanesi olmasına rağmen böyle bir doktor ne gördüm ne de duydum ilgisi de çok iyi kendi de burnum kemerli önceki ameliyattan kalan zarar gören kıkırdak vardı nefes şekil her sorunum vardı düzeltti hâlâ inanamıyorum benim burnummu diye bakınıyorum sürekli

Merhabalar 24 ekim 2016 da oldum şuan toparlanmaya çalışıyorum abartmiyorum devlet hastanesi olmasına rağmen böyle bir doktor ne gördüm ne de duydum ilgisi de çok iyi kendi de burnum kemerli önceki ameliyattan kalan zarar gören kıkırdak vardı nefes şekil her sorunum vardı düzeltti hâlâ inanamıyorum benim burnummu diye bakınıyorum sürekli
Ayrıca fyat bilgisi verilmez her hastanın hasarı aynı degilki

kendisi güleryüzlü bir doktor. 1 kez gittim ben. telefon ışığı ile burnuma baktı. bişeyin yok dedi. halbuki nefes alamıyorum. alerjik olabilir diye geçiştirdi gönderdi. iyi niyetinden şüphem yok ama pek ilgili değil bana göre
Banada telefon ışığı ile baktı hatta dikislerimi bile Los telefon ışığında aldı 11de girdigim ameliyattan akşam 16da cikmisim BELKİDE gerçekten aman aman sorunun yoktur tatlım istersen farklı hekim dene belki de Vedat beyin dediği gibi alerjik psikolojik olabilir olamaz mı? Tabi sen daha iyisini bilirsin

Arkadaşlar,
teşekkürler şimdiden.
2 yıl önce vedat beye estetik ameliyat oldum. Ama keşke hiç olmasaydim. Burnum şuan eski halinden cok daha kötü bir halde ...Burnumu resmen daha büyük bir hale getirdi. Tüm hatlarini yok etmiş kocaman ucu top gibi bir burnum var sayesinde....
3500 tl ücret odedim üstelik.

Kendisi cana yakin sicakkanli fakat yaptigi işte başarılı oldugunu düşünmüyorum. Ameliyat olmasaydim keşke hiç ona... Benimle ayni anda ameliyat olan arkadaşta memnun degil burnundan. :((

Kizlar vedat beye randevum.var haftaya gideceğim görüşmeye.. Genelde guzel yorumlar gördüm ama devlet hastanesi olduğundan endişeliyim kimisi devlette kesinlikle olma yazmış.. Vedat beye daha once burun estetigi olan var mi yakin zamanda? Istedigim tasarlanan gibi bir burun çıkar mi acaba??

Arkadaşlar,
teşekkürler şimdiden.
Kızlar üzerinden bayaa geçmiş ama vedat menderese ameliyat olanlar şuan mutlular mı ? Ben görüşme için randevu aldım çok merak ediyorum

Merhaba bende vedat beye ameliyat olmak istiyorum burnunuz ne durumda memnunmusunuz acaba. Birde öncesi sonrası fotoğraf yükleyebilirmisiniz

Kızlar üzerinden bayaa geçmiş ama vedat menderese ameliyat olanlar şuan mutlular mı ? Ben görüşme için randevu aldım çok merak ediyorum
merhaba bende bugün muayne oldum vedat beye. Antatıldığı gibi çok kibar ve güler yüzlü bir doktor. Tomogrofi için gün aldım ancak ameliyat konusunda endişelerim var hiç öncesi sontası fotoğrafa rastlamadım. Ameliyat olan arkadaşlar öncesi sonrası fotoğraflarla bize yardımcı olursa çok mutlu olurum =)

Kendisinde hastalarının fotoğrafları yok mudur? Yani ben daha önce yaptığı burunları görmeden ameliyat olmak istemem. Görme şansımız yok mu ?

Selam herkese,
Benim de deviasyon problemimle birlikte burun şeklimde ciddi problem var. Vedat bey'e de görünmek istiyorum fakat tek düşündüğüm ameliyatın uzak bir tarihe verilme ihtimali... Çünkü devlet hastanesi... Yurt dışında eğitimde olacağım büyük ihtimalle ve eylüle kadar halletmek istiyorum bu işi... Bilen var mı devlette ameliyat tarihleri uzak mı oluyor??? Sevgiler

Back