Dr Ünal Şahin ve Dr Reha Yavuzer hakkında

sevgili kuzus bende 9 ay önce reha beye ameliyat oldum.hastaneye görüşmeye gittiğimde onu bekleyen bayanlar gördüm.7-8 kişi vardı ben onları ameliyat olmaya geldiler sanmıştım fakat hepsi kontrole gelmişti.işte ozaman yandım dedim.velhasılda öyle oldu.çok üzüldüm çok...bu yaşadıklarımın sonuçunda kesinlikle tasarım yapmayan bir doktorla görüşülmemeli.tasarımla doktorun seni ne kadar anladığını görebiliyorsun.önceki hastalarını mutlaka görmeli ve öyle karar vermelisin.sevgiler

Çok teşekkür ederim yanıtına ben reha beyin önceki yaptığı burunları da gördüm çok güzellerdi zaten kendisine şimdi istesemde olamıyorum cünkü istanbula gitti. ben ise hala çok korkuyorum ameliyattan ama bir o kadar da istiyorum. şimdi onep ten hangi dr olacağına karar vermeye çalışıyorum. teşekkürler

Ben de önümüzdeki hafta Ünal beyden randevu alıp görüşmeye gideceğim.Benimkisi revizyon olacak, nefes problemim de var. Kendisinin yaptığı burunları nasıl görebilirim acaba? Hiç aramızda revizyon ameliyatı olan var mı?

slm sonuç nasıl oldu bilgi verebilir misin bende burun ucundan revizyon olmayı düşünüyorum ama emin değilim

Çok ilgili ve çok şeker bir dr. Ünal Bey. Heryerimi yaptırabilirim o derece :) burnumun alçısı çıksın hele daha da sevicem canım benim ya :)) gidip görüşüp tanımanızı tavsiye ederim.

mümkünse fotoğraf paylaşır mısn?

merhaba, burnundan memnun musun? ünal beyi tavsiye ediyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…