• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Ünal Şahin ve Dr Reha Yavuzer hakkında

sevgili kuzus bende 9 ay önce reha beye ameliyat oldum.hastaneye görüşmeye gittiğimde onu bekleyen bayanlar gördüm.7-8 kişi vardı ben onları ameliyat olmaya geldiler sanmıştım fakat hepsi kontrole gelmişti.işte ozaman yandım dedim.velhasılda öyle oldu.çok üzüldüm çok...bu yaşadıklarımın sonuçunda kesinlikle tasarım yapmayan bir doktorla görüşülmemeli.tasarımla doktorun seni ne kadar anladığını görebiliyorsun.önceki hastalarını mutlaka görmeli ve öyle karar vermelisin.sevgiler

sevgili kuzus bende 9 ay önce reha beye ameliyat oldum.hastaneye görüşmeye gittiğimde onu bekleyen bayanlar gördüm.7-8 kişi vardı ben onları ameliyat olmaya geldiler sanmıştım fakat hepsi kontrole gelmişti.işte ozaman yandım dedim.velhasılda öyle oldu.çok üzüldüm çok...bu yaşadıklarımın sonuçunda kesinlikle tasarım yapmayan bir doktorla görüşülmemeli.tasarımla doktorun seni ne kadar anladığını görebiliyorsun.önceki hastalarını mutlaka görmeli ve öyle karar vermelisin.sevgiler

Çok teşekkür ederim yanıtına ben reha beyin önceki yaptığı burunları da gördüm çok güzellerdi zaten kendisine şimdi istesemde olamıyorum cünkü istanbula gitti. ben ise hala çok korkuyorum ameliyattan ama bir o kadar da istiyorum. şimdi onep ten hangi dr olacağına karar vermeye çalışıyorum. teşekkürler

Ben de önümüzdeki hafta Ünal beyden randevu alıp görüşmeye gideceğim.Benimkisi revizyon olacak, nefes problemim de var. Kendisinin yaptığı burunları nasıl görebilirim acaba? Hiç aramızda revizyon ameliyatı olan var mı?

Ben de önümüzdeki hafta Ünal beyden randevu alıp görüşmeye gideceğim.Benimkisi revizyon olacak, nefes problemim de var. Kendisinin yaptığı burunları nasıl görebilirim acaba? Hiç aramızda revizyon ameliyatı olan var mı?

slm sonuç nasıl oldu bilgi verebilir misin bende burun ucundan revizyon olmayı düşünüyorum ama emin değilim

Çok ilgili ve çok şeker bir dr. Ünal Bey. Heryerimi yaptırabilirim o derece :) burnumun alçısı çıksın hele daha da sevicem canım benim ya :)) gidip görüşüp tanımanızı tavsiye ederim.

merhablar mell,
evet ameliyat oldum.bugün tam 19 gün oldu.alçı ve bantlarım cıktı.sımdı yenı burnuma alışmaya çalışıyorum.şekil şiş olmasına ragmen cok iyi.ama bu şişlikler zaman geçer bilemiyorum.en azınan burnumu hissedebilsem rahatlayacagım.sanki baskasının burnuna ellıyormusum hissi ne zaman bitecek bilen varsa cevaplasın ltf.
bu arada soylemeden eemiyeceğim ünal hocamın eline koluna emeğine sağlık...

mümkünse fotoğraf paylaşır mısn?

slm evsud,
ben ameliat olalı tam 7 ay oluyoır çok şükür bir sorun yaşamadım gayet memnunum burnumdan....
ben sedasyon diye bir şeyle oldum yarı uykulu yarı uyanık sanki uykudasın ama degilsinde acayıp iyi bir sey tavsiye ederim zaten ünal bey genel anestezi yapmaz sanmıyorum...
SEN MERAK ETME KOLAY BıR OPERASYON SORUN YOK YANI HER SEY OLUR BıTER ÇOK TA ıYı OLUR....
SAGLIKLI GÜNLER....
merhaba, burnundan memnun musun? ünal beyi tavsiye ediyormusun?

Back