Slm tekrar,
Bir arkadas nerde ameliyat oldugumu sormus Ben 20 eylülde ameliyat oldum o zaman onep ümit köye yeni tasınmıstı daha ameliyathane bölümü kapalıydı o sebeple AFM(ANKARA FITIK MERKEZİNİN AMELİYAT HANESİNİ KİRALADIK ORDA OLDUM)
Onep tamamlanmıs olsa orda olurdum...
zaten ben kapalı rinoplastı oldum ,lokal anastezi altında....aynı gün evime döndüm sislik morluk yok derecek kadar azdı...nerdeyse yoktu.....(Ünal bey ,asistanı ve Anestizi doktoru girdi ameliyatıma acayıp iyi davrandılar)ayrıca anestezi doktoru bayandı onun burnunuda Ünal bey yapmıs ameliyattan önce onu görmek bana çok iyi geldi...çünkü güzel bir burnu vardı hatta kendim sordum.....
detaylar bunlar.......
Ayrıca onep ekibinde çalısan arkadaslar çok nazık ve kibar tesekkur ederim......
slm evsud,
ben ameliat olalı tam 7 ay oluyoır çok şükür bir sorun yaşamadım gayet memnunum burnumdan....
ben sedasyon diye bir şeyle oldum yarı uykulu yarı uyanık sanki uykudasın ama degilsinde acayıp iyi bir sey tavsiye ederim zaten ünal bey genel anestezi yapmaz sanmıyorum...
SEN MERAK ETME KOLAY BİR OPERASYON SORUN YOK YANI HER SEY OLUR BİTER ÇOK TA İYİ OLUR....
SAGLIKLI GÜNLER....
slm evsud,
ben ameliat olalı tam 7 ay oluyoır çok şükür bir sorun yaşamadım gayet memnunum burnumdan....
ben sedasyon diye bir şeyle oldum yarı uykulu yarı uyanık sanki uykudasın ama degilsinde acayıp iyi bir sey tavsiye ederim zaten ünal bey genel anestezi yapmaz sanmıyorum...
SEN MERAK ETME KOLAY BİR OPERASYON SORUN YOK YANI HER SEY OLUR BİTER ÇOK TA İYİ OLUR....
SAGLIKLI GÜNLER....
slm kızlar fiyatları burdan söylemek istemiyorum ama biliyorsunuz özelime mail atanlara yazdım....
Ama şunu düşünün içinize hangisi İÇİNİZE siniyorsa o olsun...bence maddiyatın yanında güven çok önemli.....
Reha beyin ameliyat sonuçlarını çok arastırmıstım o zamanlar bi ton resim buldum bir çok kisiyle konustum ve kendi çalıstıgım yerde ona ameliyat olan bir bayan vardı ve ayrıca ablamın arkadası reha beye ameliyat oldu.....kendilerini ameliyatlarını çok begenmis ama ben çok begenmedim......
tabi bu zevk meselesi.....
Ünal beyi arkadasım sayesinde buldum...doktor tavsiye etti.....
gittim görüstüm çok memnun kaldım ameliyat oldu....tam 3 ayım doldu bir gün bile pisman olmadım her gün şükür ettim iyki bu doktoru seçmisim diye....
İnsanlar öncemi hatırlamıyor bile sankı benim burnum hep buymus gibi...
etrafımdaki insanların estetige bakısı degisti...artık esim bile liposakşin olmak istiyor eskiden nefret ederdi estetik lafından......
Yani Ben ÜNAL ŞAHİNDEN ACAYIP MEMNUN KALDIM DÜNYA TATLISI BİR DOKTOR......
EMİN OLUN BEGENMESEN ACIK ACIK YAZARDIM...BEN ÇOK ARASTIRDIM ÇOK SEÇİCİ OLDUM VE SONUÇTA SONUCUMDA İYİ OLDU AMA BU YAZDIKLARIM LÜTFEN SİZİ ETKİLEMESİN EN İYİ DOKTORLARIN BİLE HATASI OLUYOR BENİM YÜZÜMDEN KİMSE MUTSUZ OLSUN İSTEMEM...
KENDİNİZ OTURUN ARAşTIRIN BENİM GİBİ SONRA EN DOGRU KARARI GENE KENDİNİZ VERİN......
Ama tabi iyi ve kötü tavsiyelerde aklınızda olsun.....
Hepinize güzel estetikler diliyorum......
evsud ameliyat oldunmu ???
merhaba bende pazartesi günü ünal beye ameliyat olacağım. Çok heyacanlıyım ama buradaki yorumları okuyunca doğru karar verdiğimi anladım. Ayrıca bende nefes alma problemide var onun için kulak burun boğaz uzmanıda ameliyatıma girecek.Doktoruma çok güveniyorum.Ameliyattan sonra tekrar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?