Dr Ünal Şahin ve Dr Reha Yavuzer hakkında

canım ünal bey ön görüşmeden para almıyor... reha hocann ücreti 150ytl.... sanırm hıfzı beyinde ücretli ama onun ücretsiz görüşme günü var.... direk onepi ara ünal beyle görüşmk için randevu al...

mell66 çok teşekkür ederim sevindim ünal beyin ücretli görüşme yapmamasına... sen kimde karar kıldın peki? ocak sonunda olucak demişsin benim de ya sonu ya ortası gibi olur tam bilemiyorum doktorun ameliyat için ne kadar söyleyeceğine bağlı... bir an evvel ben de arayım bari ünal beyi

=) reha beyin ücretli görüşmesi işe sadece ticari boyuttan bakkıo hissini uyandırdı ama yinede görüşcem ayın sonuna attı randevuyu....... ama %70 onepte ünal beye olucam canım.... hastane ortamı değil en azından güzellik merkezine gidiyo gibi rahat olcak diye düşünüyorum.. ünal beyinde reha beyinde yaptı ameliyatlardan sadece 1er tane gördüm ...... ünal beyinki sanki daha güzel geldi bakalım...

anladım canım..umarım bi an evvel yaptırır ve memnun kalırsın.. ben hala aramadım onepi bi türlü cesaret edemiyorum sınavlar da başladı başlicak offf.. yalnız bu arada reha beyi gazi hastanesinde çalışıyo diye biliyorum eğer muayeneyi görüşmeyi fln hastanede yapıyosa normaldir kendinden kaynaklanan bişi değil sanırım
ben de sırf evime yakın diye onepi istiyorum bi de ünal beyden memnun kalanlar da var tili gibi, o nedenle ünal bey bana da daha mantıklı geliyo.. neyse bakalım kısmet

merhaba arkadaslar ben reha beye ameliyat oldum,muayeneden ücret alınıyo doğrudur .zannedersem onun ücretsiz görüşmesi yok ama bu onunla alakalı bir sey degıl çalıştıgı yer üniversite hastanesi bir devlet kurumu kurallar belli ben cok da memnunum ameliyat sonucundan daha önce resim koymuştum sildim eger bilgisayarımda bir yerlerde bulursam tekrar eklerim hoşcakalın

evet resmimi ekledim umarım sizlere bir fikir verir hangi doktora olursanız olun inşallah sonuç istediğiniz gibi olur.ben cok cok memnunum darısı sizlerin burunlarınızahihoyyyt

ladyanna çok güzel olmuş burnun çok beğendim...... ne kadara olmuştun sen ameliyatını??? burda yazmak istemessen özel mesaj atarsan sevnmrm

ladyanna çok güzel olmuş burnun çok beğendim...... ne kadara olmuştun sen ameliyatını??? burda yazmak istemessen özel mesaj atarsan sevnmrm

canım ben eylül ayında oldum burdan fiyat yazmak yasak degıl zannedersem hastaneye verdiğim toplam para 1600 ytl idi.burna koyulan malzemelerin hepsi bu fiyata dahil.tabi şimdi artmış olabilir.hastanede 1 gece kaldım.özel odada çokda temizdi odam.herseyden çok memnundum yani.

mrb arkadaşlar ben burun ameliyatı olmak istiyorum uzun zamandırda araştırma içindeyim en son olarak ankda yaptırmaya karar verdim ünal şahini düşünüyorum fakat yaptıranlar pek yazmıyor lütfen tecrübelerinizi bekliyorum bu hafta içi bi doktora karar verip yaptırmam lazım artık.
lütfen yaptıranlardan tecrübelerini paylaşmasını isitiyorum benim gibi yaptıracak olan arkadaşlara yardımcı olun çok zormuş doktora karar vermek hele benim gibi kararsz bi insana dahada zormuş bunu anladım bu süreçde:)

bu hafta ünal beye ameliyat oluyorum.. şans dileyin bana arkadaşlar... 20 gün kadar nete giremem...

ünal şahin e, ankaraonep sitesindeki adresinden mail attığımda maillerim gitmiyor. neden acaba bi fikri olan var mı . ?

bu arada ameliyat olacak arkadaşım hakkında hayırlısı olsun , istediğin gibi olur inşallah .

mrb abc, ünal beye tavsiye ediyorum sitesinden msj gönderebilisin

bişey değil:)
cvp verecektir mutlaka bende ordan görüşmüştüm kendisiyle ben burun ameliyatı oldum göğüs konusunda bişey diyemiyecem

arkadaşlar onepte ünal şahin e ameliyt olmayı düşünüyorum .bilgisi yada tecrübesi olan var mı çok acil.lütfen cevap bekliyorum

ünal beye burun ameliyatı oldm....... arkadaşım kulak oldu... bu akınlardda bi tanıdığımz bacak ameliyatı olcak...

mell seninle özelden de yazışıyoduk.nasıl oldun sonuçtan memnunmusun benimde sadece bir haftm kald

mell66 seninle özelden de yazışıoduk.nasıl sonuçtan memnun kaldın mı.ben de bir hafta sonraolucam gönderebilirsen resini özelden atarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…