Dr Ünal Şahin ve Dr Reha Yavuzer hakkında

mell66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
28
1
86
Ankara
kaydirigubbakcemile5 arkadaşlar dr. ünal şahin ve dr. reha yavuzer hakkında bilgi istiyorum özellikle onlara ameliyat olanların deneyimlerini merak ediyorm...

slm kızlar fiyatları burdan söylemek istemiyorum ama biliyorsunuz özelime mail atanlara yazdım....
Ama şunu düşünün içinize hangisi İÇİNİZE siniyorsa o olsun...bence maddiyatın yanında güven çok önemli.....
Reha beyin ameliyat sonuçlarını çok arastırmıstım o zamanlar bi ton resim buldum bir çok kisiyle konustum ve kendi çalıstıgım yerde ona ameliyat olan bir bayan vardı ve ayrıca ablamın arkadası reha beye ameliyat oldu.....kendilerini ameliyatlarını çok begenmis ama ben çok begenmedim......
tabi bu zevk meselesi.....

Ünal beyi arkadasım sayesinde buldum...doktor tavsiye etti.....
gittim görüstüm çok memnun kaldım ameliyat oldu....tam 3 ayım doldu bir gün bile pisman olmadım her gün şükür ettim iyki bu doktoru seçmisim diye....
İnsanlar öncemi hatırlamıyor bile sankı benim burnum hep buymus gibi...
etrafımdaki insanların estetige bakısı degisti...artık esim bile liposakşin olmak istiyor eskiden nefret ederdi estetik lafından......

Yani Ben ÜNAL ŞAHİNDEN ACAYIP MEMNUN KALDIM DÜNYA TATLISI BİR DOKTOR......

EMİN OLUN BEGENMESEN ACIK ACIK YAZARDIM...BEN ÇOK ARASTIRDIM ÇOK SEÇİCİ OLDUM VE SONUÇTA SONUCUMDA İYİ OLDU AMA BU YAZDIKLARIM LÜTFEN SİZİ ETKİLEMESİN EN İYİ DOKTORLARIN BİLE HATASI OLUYOR BENİM YÜZÜMDEN KİMSE MUTSUZ OLSUN İSTEMEM...

KENDİNİZ OTURUN ARAşTIRIN BENİM GİBİ SONRA EN DOGRU KARARI GENE KENDİNİZ VERİN......

Ama tabi iyi ve kötü tavsiyelerde aklınızda olsun.....

Hepinize güzel estetikler diliyorum......

Slm tekrar,
Bir arkadas nerde ameliyat oldugumu sormus Ben 20 eylülde ameliyat oldum o zaman onep ümit köye yeni tasınmıstı daha ameliyathane bölümü kapalıydı o sebeple AFM(ANKARA FITIK MERKEZİNİN AMELİYAT HANESİNİ KİRALADIK ORDA OLDUM)
Onep tamamlanmıs olsa orda olurdum...
zaten ben kapalı rinoplastı oldum ,lokal anastezi altında....aynı gün evime döndüm sislik morluk yok derecek kadar azdı...nerdeyse yoktu.....(Ünal bey ,asistanı ve Anestizi doktoru girdi ameliyatıma acayıp iyi davrandılar)ayrıca anestezi doktoru bayandı onun burnunuda Ünal bey yapmıs ameliyattan önce onu görmek bana çok iyi geldi...çünkü güzel bir burnu vardı hatta kendim sordum.....
detaylar bunlar.......
Ayrıca onep ekibinde çalısan arkadaslar çok nazık ve kibar tesekkur ederim......

ben hep onepte hıfzı beyi düşünmüştüm burda tesadüf tili'nin onepte ünal beye ameliyat olduğunu ve çok memnun kaldığını gördüm ve hiç düşünmeden ünal beyden randevu aldım. gerçekten çok sıcak ilgili bi doktor.....hıfzı beylede görüşme şansım oldu ve onepte bnde ünal beyi tercih edicem.... ama çok tavsiye edildiği için reha beylede görüşmeye gideceğim... kesinlikle araştırma yaparken doktorun içinize sinmesi lazım ferruh beyin hastaları çok memnun ama bnm içime sinmedi direk eledim.... hıfzı bey çok başarılı fakat ünal bey kadar sıcak ilgili gelmedi bana onuda eledim..... sewilcim ortalama 2.5 -3 bini gözden çıkarmak gerekior.. ama hastadan hastayada değişiyor fiyatlar.... gidip göörüşmekte fayda var

ewet canım bende görüşcem haziran gibi ankaraya gelcem ve engeç temmuz-ağustos gibi ameliyat olcam. hıfzı bey ,ünal bey ,reha bey benimde görüşçeğim 3 doktor o yüzden sizin görüşlerinize ve sonuçlarınıza çok önem veriyorum bana fikir veriyo ilgilendiğin için teşekkür ederim

ocak sonu şubat başı gibi ameliyat olacağım ben ozamn herşey dahada netleşir elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım canm.. tabii bu süre içinde bnmde bu iki doktora ameliyat olmuş insanların fikirleirni almaya ve sonuçlarını görmeye ihtiyacım olcak...

arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan kişilerin görüşlerini bekliorum ne kadar çok kişi bilgi verirse okadar ii ocak sonu ameliyat olucam ve az kaldı...

arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan kişilerin görüşlerini bekliorum ne kadar çok kişi bilgi verirse okadar ii ocak sonu ameliyat olucam ve az kaldı...

slmcanım,ben reha beye oldum çokda memnunum,reha bey görüştüğüm 2. doktordu ve onu tercih ettim.doktorum bana ne söylediyse her sey onun dediği gibi gerceklesti.muayeneye ilk gittiğimde çok tedirgindim ama doktorun güleryüzlü olması beni çok etkiledi hastaya nasıl yaklasması gerektığini bence çok iyi biliyor.zaten güven duymamızdaki en büyük etken bu bence.işinide gercekten çok iyi biliyor.saydıgın diğer doktorlarda ismi duyulmuş iyi doktorlar bu sitede onlara ameliyat olupta memnun olanlar cok.burdaki tavsiyelerden sonra aklındaki doktorlarla görüşüp kararı sen vericeksin.en çok kime için ısındıysa güvendiysen ona olucaksın.tek tavsiyem benim yaptıgım gibi süreyi çok uzatma insan ameliyat olduktan sonra keşke daha önce olsaymışım diyor.

reha beyden randevu almak için arıyorum fakat sürekli meşgul ulaşamadım bir türlü....
ladyanna , duygu,tili rica etsem bana foto yolarmısınız.... özelden msj atarsanız çok sevinirim

ünal beyden randevu aldım görüşmeye gitiim tasarım yaptı ameliyat öncesi ve sonrası yapılacakları konuştuk fiyat belirledik vs... reha bey tasarım yapmıyormuş ve sadece uzaktan bakıp ne olur biter ne kadara mal olur buna bakacak ve bunn içinde yaklaşık 150 ytl muayene ücerti alıyor.... görüşmeler taş çatlasın 10 dk sürüyor zaten.. fikir almak ,fiyat belirlemek için bu ücret fasla ve gereksiz..... ünal bey, nebil bey, furuuh bey hatta hıfzı beyin bile ücretsiz görüşme günü var......

canım forumda okuduğum kadarıyla reha beyinde ücratsiz görüşmeleri varmış. sen randevu alırken belirttinmi ön görüşme olduğunu....

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çook teşekkürler.... tili en büyük teşekkürde sana..... ameliyat olan arkadaşlardan yazmalarını beklioruz....... foto yollamaktan çekinen arkadaşlar tam yüzünüzn fotosunu göndermeniz şart değil yandan çelkmiş fotonuzn burun kısmını kesip yollayabilirsiniz.. öncesi ve sonrası olarak.....

arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama hala karar veremedim tavsiyelerinizi ve fotolarınızı bekliyorum
lütfen yardımcı olun çok kararsızım

merhaba, ben de yakın zamanda burun ameliyatı olmak istiyorum aklımdaki 2 isimden biri de ünal bey.. onep evime çok yakın zaten o nedenle onepte ünal beye ameliyat olmak mantıklı geliyor ama ünal bey ön görüşme için bile 150 ytl alıyorsa çok zor yani, ben öğrenciyim, ailem de burun ameliyatıma karşı çıktğı için kendim para biriktirmek zorundayım, zar zor biriktirdiğim paradan bir de 150 ytl gözden çıkarmak istemiyorum
ücretsiz görüşme nasıl ayarlanabilir acaba? belli günler varsa hangi günler? randevu alırken ücretsiz görüşmek istiyorum demek de ayıp mı kaçar ki? bana yardımcı olursanız çok sevinirim

canım bu doktorların ücretsiz görüşmelri varmış bunu arkadaşlarımızın çoğu yazmıştı...
ücretsiz görüşme talep etsen hiçte ayıp olmaz .

evet canım gördüm ücretsiz görüşme günleri olduğunu
ben hangi günler olduğunu mrkl ettim onun için sordum.. ya da telefonda dememiz mi gerekiyor ünal beyin ücretsiz görüşme günlerini öğrenebilir miyim diye, bunları mrk ettiğim için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…