Dr. Ulvi Güner hakkında bilgi

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar izmirde oturan ve esttik olanlarınız Dr.Ulvi Güner hakkında bilginiz var mı ben yüzümdeki benleri lazerle aldırıcam büyüzden çok iyi bir doktor bulmam lazım,izsiz bi şekilde lazer operasyonu yapan bir doktor acilll lütfen yarım edinn????:çok üzgünüm:

Peki nejdet şişman hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar doktor araşştırması yapıyorum da,lütfen bilenler söylesin?? Doktorların kendisi yazmasın amajeyyar

bende izmirde yaşıyorum arkadaşlar görüşlerini paylaşırsanız seviniriz..

evet ben izmirde oturuyorum ve dr. Nejdet şişmanı tanıyorum alsancakta esmira güzellik merkezi diye bi yerde çalışıyor

Mrb canm ben o doktora lazerle ben aldıracaktım,mailleştim sonra başka bir doktor beni cerrahinin daha sağlıklı ve risksiz olduğuna ikna etti ve cerrahi olarak aldırdım, ama yüzümde bir de çiller var lazer çilleri ve güneş lekelerini kaybedebiliyor sen bu doktora giç gittinmi ve memnun kaldın mı yaptırdığın işlemden?
Öpüyorum sevgilera.s.

Arkadaşlar izmirde oturan ve esttik olanlarınız Dr.Ulvi Güner hakkında bilginiz var mı ben yüzümdeki benleri lazerle aldırıcam büyüzden çok iyi bir doktor bulmam lazım,izsiz bi şekilde lazer operasyonu yapan bir doktor acilll lütfen yarım edinn????:çok üzgünüm:

selam,
mesajın uzerinden cok zaman geçmiş ama ben yine de yazayım dedim. kendisine burun ve göğüs ameliyatı olmuş ve sonuçtan süper memnun biri olarak kesinlikle Ulvi Bey'i öneriyorum. her şey gönlünce olsun :KK66:

ulvi beye burun amelıyatı olanınz var mı... fıyatı bılen bılgı ıstıyorum... hepınıze tesekkurler

selam,
mesajın uzerinden cok zaman geçmiş ama ben yine de yazayım dedim. kendisine burun ve göğüs ameliyatı olmuş ve sonuçtan süper memnun biri olarak kesinlikle Ulvi Bey'i öneriyorum. her şey gönlünce olsun :KK66:

Bende perşembe günü ulvi Beye muayaene olucam.Muayene ücreti 150 tl imiş.Normal midir bilmiyorum ama ameliyatsız burun estetiği yaptınğını öğrendim.Dolgu ile bu yöntemi denemeyi düşünüyorum.Sence ameliyatsız burun estetiği aynı sonucu verebilir mi?

selam,

ulvi beye burun amelıyatı olanınz var mı... fıyatı bılen bılgı ıstıyorum... hepınıze tesekkurler

canım bende Ulvi beye muayene olucam sen bi bilgi edinebildin mi paylaşırsan sevinirim

X