Dr. Ufuk Düzenli Revizyon Rinoplasti ve Liplift

lizzy97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
3
0
86
27
Selam kızlar,
Dr. Ufuk Düzenli Beye revizyon rinoplasti olmayı düşünüyorum 2. ameliyatım olacak o yüzden tam olarak emin olmak ve pişman olmamak istiyorum aynı zamanda liplift de yaptırmak istediğimi söyledim mümkün olduğunu söyledi aranızda daha önce Ufuk Beye rinoplasti ya da liplift olan var mı memnun musunuz ne kadar zaman geçti sonradan burun ucunda düşme oldu mu ben ilk ameliyatımdan sonra burun ucu düşmesi yaşadım yüzüme göre de burnum büyük kaldı yine ama en rahatsız olduğum o düşüklük tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

bi arkadaşım çok övmüştü doktoru kendisine ameliyat olmadım..ilk ameliyatınızda burun ucunuz kaçıncı ayda düştü

bi arkadaşım çok övmüştü doktoru kendisine ameliyat olmadım..ilk ameliyatınızda burun ucunuz kaçıncı ayda düştü
bi anda düşmedi ama 4. 5. aydan sonra yavaş yavaş düşmeye başladı ben de doğal bi burun istemiştim o yüzden çok kalkık da değildi peki arkadaşınız ameliyat oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…