dr tural fatullayev ve dr furkan karaloğluna ameliyat olanlar

siimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
24
6
Dr. Tural Fatullayev ve Dr. Furkan Karaloğlun' a burun ameliyatı olan var mı ? Varsa bilgi verebilir mi?
Furkan Karaloğlu daha çok revizyon ameliyat yapıyormuş ama ameliyat olan birine ulaşamadım.
Deneyimlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olun ameliyat kararı alacaklara yol gösterici oluyor.

Aylardır dr araştırıyorum görüşmeye gidiyorum, bir türlü sonuca ulaşamıyorum.
Ya çok yüksek fiyatlar istiyorlar ya revizyon ameliyat yapmıyorlar yada çok ilgisiz davranıyorlar.
İlgisiz olanların 2-3 aylık ameliyat günleri dolu (bu bir kıstasmı) neye göre karar vereceğimi bilemiyorum.

Yardımcı olun lütfen:KK15:

Dr. Tural Fatullayev ve Dr. Furkan Karaloğlun' a burun ameliyatı olan var mı ? Varsa bilgi verebilir mi?
Furkan Karaloğlu daha çok revizyon ameliyat yapıyormuş ama ameliyat olan birine ulaşamadım.
Deneyimlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olun ameliyat kararı alacaklara yol gösterici oluyor.

Ya çok yüksek fiyatlar istiyorlar ya revizyon ameliyat yapmıyorlar yada çok ilgisiz davranıyorlar.
İlgisiz olanların 2-3 aylık ameliyat günleri dolu (bu bir kıstasmı) neye göre karar vereceğimi bilemiyorum.

Ben Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.

Ben Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Çok geçmiş olsun, ne kadara ameliyat olsun süreç hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Özelden yazdım

Zor bir burun derken ne sorunlarınız vardı ve ne kadara ameliyat oldunuz beni de bilgilendirir misiniz.
Ben de revizyonun altıncı ayındayım ama doktorum düzelteyim derken daha çok bozdu burnumu. İlk halini sevememiştim. Şimdi daha da sevmiyorum.

Kızlar atelim bugün çıktı çok şükür beklediğimden iyi sonuç. Tural bey gerçekten çok çok iyi bu işte. Geç dönem sonuç nasıl olur bilemiyorum ama 1 haftalık sonuç beklediğimden iyi.

Kızlar atelim bugün çıktı çok şükür beklediğimden iyi sonuç. Tural bey gerçekten çok çok iyi bu işte. Geç dönem sonuç nasıl olur bilemiyorum ama 1 haftalık sonuç beklediğimden iyi.
geçmiş olsun ,ben de istiyorum lakin çok üçük ücret istiyorlar daha dün revizyon için biri 25,biri 45 istedi . Tural bey için çok sivri düz burun yapıyor diye yorum yapanlar olmuş.mümkünse foto atarmısınız ve ücret nedir? ayrıca ücreti burada yazmak yasak mı?

geçmiş olsun ,ben de istiyorum lakin çok üçük ücret istiyorlar daha dün revizyon için biri 25,biri 45 istedi . Tural bey için çok sivri düz burun yapıyor diye yorum yapanlar olmuş.mümkünse foto atarmısınız ve ücret nedir? ayrıca ücreti burada yazmak yasak mı?
Teşekkür ederim. Tural bey burnu görmeden fiyat vermiyor. Yine de özelden yazayım ödediğim fiyatı. 2 haftalık burnum siz de nasıl olmuş fikrinizi söylerseniz sevinirim.

Eklentiler

• 20220401_131003.png
    20220401_131003.png
    459,3 KB · Görüntüleme: 829
  • 20220401_112625.png
    20220401_112625.png
    509,4 KB · Görüntüleme: 815
Teşekkür ederim. Tural bey burnu görmeden fiyat vermiyor. Yine de özelden yazayım ödediğim fiyatı. 2 haftalık burnum siz de nasıl olmuş fikrinizi söylerseniz sevinirim.
çok iyi görünüyor sağlıkla kullanın lakin ücret beni aşar eşimle birlikte düşünüyoruz

Acaba bana da özelden fiyat bilgisi verebilme ihtimaliniz var mıdır? Ben de Tural Bey’e yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba. Oncelikle size çok iyi, sağlıklı iyileşme süreci dilerim. Ben bir türlu Tural doktora randevu alamıyorum, ama benim de bir kaç kez revision geçmişim varama yine ihtiyac var. Tural doktorda karar verdim, ama fiyat bilgim yok. Lutfen bana özelden bu konuda bilgi verir misiniz?
Lütfen, bana da yazar mısınız? Ne zamandır Tural doktorun fiayat bilgilerine ulaşamıyorum. Önceden teşekkürler

Merhaba, ben de aynı problemleri yaşıyorum, revizyon ameliyat olmam gerekiyor , aynı şekilde kaburgamdan kıkırdak alınarak yapılması gerekiyormuş . Tural beyin operasyonlarını ben de çok beğendim , rica etsem bana özelden fiyat bilgisi verebilir misiniz? Aynı şikayetlerimiz var da sizinle .

Merhaba. Ameliyat oldunmu?
Dr Furkanin burunlsrina bantim güzel görünüyor ama Dr Tura bulamiyorum instagramdan

X