Dr Tural Fatullayev 320000 lira (Revizyon)

Yanki2306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
1
0
30
Merhaba,

birkaç yıl önce bir burun ameliyatı geçirdim. Burun önden biraz eğri ve geniş görünüyor. Dr. Tural'a herhangi bir resim göndermeden fiyat sorduğumda, fiyatın 320000'den başladığını söylediler. Sanırım kaburgadan kıkırdağın alınması gerekiyor. Dr. Tural hakkında sadece iyi şeyler duydum ama fiyatının çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Buna değer mi?

Siz bu sene dr turan için ne kadar ödediniz? Ve Dr Tural beyden memnun kaldınız mı? Cildim kalın gibi, ucunun top gibi durmasından çok korkuyorum.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba
Bir suru yetenekli doktor var. Sirf isim yaptigi icin fahis ucretler isteyen doktorlar bana cok ilginc geliyor. 320 binden basliyor ne demek ya?! Bak ben de acibademde oldum ama hic boyle fahis degildi odedigim para. Benim icin coktu ama genele baktigimizda normaldi. Fiyati sisiren bizzat doktorlarin kendileriymis meger. Ben daha once acibadem, memorial olunca otomatikman ucretler tavan saniyordum. Insan kotu bir deneyim yasayinca her seyi riske etme egiliminde oluyor duzelmesi icin ama bak sen de sormussun deger mi diye. Demek ki bu para senin icin de yuksek bir rakam. Ben tercih etmezdim kisacasi.