Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Himmmm. Bu soruna soyle bir cevap verebilirim cece. Tugrul beyin bir hastasiyla ozelden yazisirken bana sey demisti: gogus uclarimdaki tuyler icin lazer epilasyona gittigimde kizlar hic anlamamislardi ameliyat izlerimi ( meme ucu kesisi olmustu) o kadar guzel dikisleri vardir. Hatta ne kadar guzel gogusleri oldugunu soylemisler anlamamislar silkon oldugunu ama bu arkadas Tugrul beye sormusta mi gitmis lazere onu bilemem tabii. Sen utanma sor bence doktora. Amaannn kadinlar hakkinda bilmedigi yok zaten tugrul beyin ne utancan?( hatta biktim sizin bu guzellik merakinizdan deyip beni bayagi bi guldurmustu )

Oh ohh ne guzel 3 ayin sonunda bunlar olacak demekki:) benim henuz 1.5 aylik. Ve benim de gayet dogallar daha simdiden yumusakligi falan grcek meme gibi ama diri bir meme:) benim de eurosolicone bana sorsaydi mentor degil eurosilicone koymasini soyleyecektim ama ona ameliyatta ben karar vercem demisti. Allahtan istedigimi koymus. Evet izler maalesef daha net bir sekilde gorunuyorlar gerci benim icin erken ama... Hafta sonu bikini aldim ve buna dikkat ettim ozellikle. Ama strapless bir bikini aldim sahane oldular Bu benim icin bir hayaldi yani. Evet bu anlattiklarimiz doktorunu ovuyor diye algilanmasin yanii. Hic te oyle bir derdim yok - aman daha cok hasta gitsin doktorcuguma- umrumda degil yanii. Adam zaten diyo ben babadan zenginim diye. Ama sunu istiyorum ki evet orda bir adam var ve bu adam sihirbazmidir nedir agrisiz sizisiz kansiz drensiz mukemmel bir is cikartiyor. İnsanliga bir faydam olsun bari:) Hadi kalin saglicakla

kızlar toplantısını kaçırdım mı ben şimdi yaaaa
şehir dışındaydım gülezel,çok üzüldüm canım ya.

Vayyy kacakkk:) nerelerdesin sen? O kadar yazdim sana bulusacagiz diye ama foruma girmemissin demek ki. Olsun guzelim tekrarlariz gene uzulme:) gittin mi sen Tugrul beye? Ugramak istiyorum diyordun? Olmassa oyle yapariz. Optum canim...

Saol canım haklısın:)

Merhaba clammy

bazen 6 aydan sonra küçük revizyon gerekebiliyor... benim de sağ memenin koltukaltına doğru uzayan dikişte kabarıklık var, bir de çatala doğru dikişin bittiği yerde 2 tane pıtırcık meme oldu.. herşey düzgün gitmişti ama 10 kadından 2 sinde olurmuş... ben de oldu..Bu yüzden 6 ay dolmadan kesin bir şey söyleyemiyor doktorlar...
.zaman içinde otururmuş ama oraya 6. ayda bakıcam gerekirse revizyon yaparım demişti, şu anda 5.5 ay oldu sanırım küçük bir revizyon olacak.....ama ben endişelenmiyorum işin cok büyük kısmını hiç problemsiiz atlattım 15 dakikalık bir revizyonu da atlatırım diye düşünüyorum.
sevgiller...

kaçırdın toplantıyı :)
ama devamını yaparız , hatta yapabilirsek iş çıkışı veya hafta sonu yapalım şöyle uzun olsun sohbetler:)
sevgiler

Evet ozdy cim devami da gelsin vallaha. Hem bu sefer ole pelitte falan olmasin yahu. Kafalari cekelim guzelleselim. Zaten guzeliz ama Jelesec le oyle yapmissiniz haberim var :) bugun Tugrul beye gitmissin haftaya mi olacaksin dikis yerlrinle ilgili revizyonu?bu arada Karmel de gecen hafta oldu ameliyatini konusuyoruz onunla:)pek merak ediyorum dogrusuBen de hafta sonu tatile cikiyorum izler icin konuscam tugrul beyle. Opuyorum sevgiler...

merak etme gostericem sana sonucu :)) biliyosun senden saklayamam :))

Tamam şekerim ben bekar bir hatunum:) her hafta sonu freeyim.
, sizler cocuklarınızı , kocalarınızı ayarlayın gidelim 2-3 tek atmaya :))) ben varım.... haberleşelim sen tatilden dönünce...
Bu arada bikinili resimlerin süper,,, cok doğal olmuşlar güle güle kullan :))

sevgiler

Canım geçmiş olsun, herşey yolunda inşallah :)

sağlıklar, işfalar dilerim..

biraz iyileş, bir kaç kişi buluşacağız sen de katılırsın...

sevgiler

Bu arada resimlerine ben de bakmak istiyorum, kabul et beni lütfen arkadaşlığa....

Senin için ben hep freeyim canım bak kıskanırım bensiz buluşma olmasın evet bende yorumumu yaptım çok doğal olmuş fizik de 10 numara daha ne olsun gulezel

sevgiler

cok tesekkür ederim ozdycim , gayet iyiyim operasyonda rahat gecti ,
malesef resmimde yok burda canım, mesajlardan da pek anlamıyorum, pek giremiyorum buraya
bulusursanız bende seve seve gelirim, bayadır icmiyorum :))

@gulezel ozel mesajdan ozdy benim mail adresimi verirmisin lutfen faceden ekleyelim

sagolasın canım.Beyenmene sevindim.evet cocukları ve kocayı ayarlamak biraz zor olcak ama ugraşcam :)Hele şu tatilime gideyim geleyim.

Senin için ben hep freeyim canım bak kıskanırım bensiz buluşma olmasın evet bende yorumumu yaptım çok doğal olmuş fizik de 10 numara daha ne olsun gulezel

sevgiler

Amaan free hatunlar sizi. Ayıp ettin Jelesec buluşursak kesin seni de çagırırız.Tugrul un barbieleri olarak
Yav fizik guzel de azcık gobek var işte ona da lipo mu yaptırsam acep??? yok yok plates falan halletcem artık.

Amaan free hatunlar sizi. Ayıp ettin Jelesec buluşursak kesin seni de çagırırız.Tugrul un barbieleri olarak
Yav fizik guzel de azcık gobek var işte ona da lipo mu yaptırsam acep??? yok yok plates falan halletcem artık.

canım bende de 2 çocuk 1 eş var...pek free sayılmam ama 2 kadeh ve buluşma arkadaşım barbi özdy...olunca ayarlarım...tamam gulezel ,üçgen bikini foto bekliyoruz:13:

sevgiler

Sen süpersin :) benim için free :))
gülezel tatildden dönünce yaparız bir şeyler,karmel de gelicek herhalde :)

canım iyi olduğuna sevindim :)
ben karamel diye bir arkadaşla karıştırdım seni, başka forumdan.... ama senin de resimlerini bekliyoruum :)
buluşucaz gelirsin :)
ben sana özelden yazıyorum şimdi iletişim adresimi

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…