arkadaslar merhaba,
ben size bir sey sorucam ben de gögüs büyütme ameliyatı oldum ama benim gögüs ucumun cevresinde hormon bozuklugundan sanırım tüyler cıkıyor bir iki tane onlara lazer yaptırsam bir şey olur mu sizce? zararı var mıdır proteze?
Oh ohh ne guzel 3 ayin sonunda bunlar olacak demekki:) benim henuz 1.5 aylik. Ve benim de gayet dogallar daha simdiden yumusakligi falan grcek meme gibi ama diri bir meme:) benim de eurosolicone bana sorsaydi mentor degil eurosilicone koymasini soyleyecektim ama ona ameliyatta ben karar vercem demisti. Allahtan istedigimi koymus. Evet izler maalesef daha net bir sekilde gorunuyorlar gerci benim icin erken ama... Hafta sonu bikini aldim ve buna dikkat ettim ozellikle. Ama strapless bir bikini aldim sahane oldularbu arada bazı arkadaşlar bana özelden mesaj atmışlar yeni gördüm kusura bakmasınlar.. Benim özelden mesaj atma hakkım yok o yüzden ordan geri dönemiorm. Göğüs ucu hassasiyeti çok hafif hala var yani arada bir soyuluyor o zaman biraz daha hissedilior. Ama bu hassasiyet yanlıs anlamayın hissetmemek uyusma falan deil asla. Nasıl diyeyim bazen böle hani oraya hic bisey degmesin istiorum. Acı agrı da deil ya farklı bir durum. Zaten artık dısarıda olmadgm sürece sütyen takmıorm:)) Benim ameliyat olalı 3 ayı gecti arkadaslar. Yani unuttum gitti ameliyatı falan gayet normal doğal sanki onlarla doğmuş gibiyim. Kesinlikle sert deil yani resmen hopluyolar ben yururken. İnsanlar inanamıyor yumusaklıgına zaten hic bir zaman öyle diger silikonlar gibi sert olmadı. Gitgide de daha yumusadı. Şu anda gerçekten normal fit bir göğüs dokusundan farkı yok. Benimki euro slicondu. Ama ben tercih yapmadım acıkcası. Doktor bey bana hic sormadı mentor mu euro sliconmu die. Kendisi bunu uygun görmüş:)) Ama yumuşaklgndan çok memnunum gerçekten. Benim de en çok korktuğum şeylerden biriydi çok sert olucak yapay olucak diye çok endişeleniyodum ama yok yani okadar net söylüorm kendi doktorumu falan övme gibi bir niyetim yok asla. Banane yani kötü olsaydı deli gibi bagıra bagıra burda söylerdim sinirimden merak etmeyin:))) şu anda tek sorun mu diim artık normal bir süreç midir bu altta yani dikiş yerinin olduğu yerler ve üstünde hafif bir uyuşukluk var özellikle sağdakinde biraz daha fazla sanırım diğerinden. Ama bunun normal olduğunu sanıyorum. Bir de izlerim maalesef hala belirgin. Evet pembeleştiler ama bence bikini giysem su anda gayet de gözükürler kabak gibi yani:)) bikininin orayı kapatması lazım.
kızlar toplantısını kaçırdım mı ben şimdi yaaaa
şehir dışındaydım gülezel,çok üzüldüm canım ya.
Himmmm. Bu soruna soyle bir cevap verebilirim cece. Tugrul beyin bir hastasiyla ozelden yazisirken bana sey demisti: gogus uclarimdaki tuyler icin lazer epilasyona gittigimde kizlar hic anlamamislardi ameliyat izlerimi ( meme ucu kesisi olmustu) o kadar guzel dikisleri vardir. Hatta ne kadar guzel gogusleri oldugunu soylemisler anlamamislar silkon oldugunuama bu arkadas Tugrul beye sormusta mi gitmis lazere onu bilemem tabii. Sen utanma sor bence doktora. Amaannn kadinlar hakkinda bilmedigi yok zaten tugrul beyin ne utancan?( hatta biktim sizin bu guzellik merakinizdan deyip beni bayagi bi guldurmustu )
Merhaba, Buluştuğunuzdan haberim yoktu. Pek takip edemiyorum forumu kaçırmışım demek ki. Ben de perşembe günü Tuğrul beye kontrole gittim. Durum gayet iyi iyileşmemde sorun yok hatta dün farkettim meme ucumun hissiyatı varmış :) Sanki daha uzun bir süre hissiz olacaklar falan gibi gelmişti bana.
Tuğrul bey 1 haftalık güneşte kalma durumum için özellikle 3 aile gideceğimizi öğrenince kendini sosyal ortamdan kısıtlayamazsın hiç kasma kendini dedi. Eylül gibi zaten son durumlarına bakarız rötuş yaparsak onlar da aradan çıkar falan dedi. Demek ki güneşin bırakacağı izler o kısa operasyonda halledilebilecek cinsten. Sadece benim aklıma şu takıldı. 6 ay sonrası potluk ya da asimetri gibi şeylerin görülme ihtimali yüksek midir? Ben de öyle ciddi farklılıklar hiç olmadı iyileşme sürecinde gerçi Tuğrul Bey hala daha olabilir diyor fakat şişlerim de tamamen indi gayet yumuşak görünüyorlar sadece sağ memenin meme başı biraz sola bakar gibi onun da şişlikten kaynaklandığını düşünüyordum. Hani sanki 6 ay sonraya birşey kalmaz gibi :) Meme küçültme yaptırıp da 6 ayını dolduranlardan yardım :) İhtiyaç oluyor mu redüksiyona. Sanki anlattıklarından ihtiyaç olabiliyor giib bir izlenime kapıldım. Sevgiler herkese...
kızlar toplantısını kaçırdım mı ben şimdi yaaaa
şehir dışındaydım gülezel,çok üzüldüm canım ya.
kaçırdın toplantıyı :)
ama devamını yaparız , hatta yapabilirsek iş çıkışı veya hafta sonu yapalım şöyle uzun olsun sohbetler:)
sevgiler
Evet ozdy cim devami da gelsin vallaha. Hem bu sefer ole pelitte falan olmasin yahu. Kafalari cekelim guzelleselim. Zaten guzeliz amaJelesec le oyle yapmissiniz haberim var :) bugun Tugrul beye gitmissin haftaya mi olacaksin dikis yerlrinle ilgili revizyonu?bu arada Karmel de gecen hafta oldu ameliyatini konusuyoruz onunla:)pek merak ediyorum dogrusu Ben de hafta sonu tatile cikiyorum izler icin konuscam tugrul beyle. Opuyorum sevgiler...
Evet ozdy cim devami da gelsin vallaha. Hem bu sefer ole pelitte falan olmasin yahu. Kafalari cekelim guzelleselim. Zaten guzeliz amaJelesec le oyle yapmissiniz haberim var :) bugun Tugrul beye gitmissin haftaya mi olacaksin dikis yerlrinle ilgili revizyonu?bu arada Karmel de gecen hafta oldu ameliyatini konusuyoruz onunla:)pek merak ediyorum dogrusu Ben de hafta sonu tatile cikiyorum izler icin konuscam tugrul beyle. Opuyorum sevgiler...
Tamam şekerim ben bekar bir hatunum:) her hafta sonu freeyim.
, sizler cocuklarınızı , kocalarınızı ayarlayın gidelim 2-3 tek atmaya :))) ben varım.... haberleşelim sen tatilden dönünce...
Bu arada bikinili resimlerin süper,,, cok doğal olmuşlar güle güle kullan :))
sevgiler
Canım geçmiş olsun, herşey yolunda inşallah :)
sağlıklar, işfalar dilerim..
biraz iyileş, bir kaç kişi buluşacağız sen de katılırsın...
sevgiler
Bu arada resimlerine ben de bakmak istiyorum, kabul et beni lütfen arkadaşlığa....
Tamam şekerim ben bekar bir hatunum:) her hafta sonu freeyim.
, sizler cocuklarınızı , kocalarınızı ayarlayın gidelim 2-3 tek atmaya :))) ben varım.... haberleşelim sen tatilden dönünce...
Bu arada bikinili resimlerin süper,,, cok doğal olmuşlar güle güle kullan :))
sevgiler
Senin için ben hep freeyim canımbak kıskanırım bensiz buluşma olmasın evet bende yorumumu yaptım çok doğal olmuş fizik de 10 numara daha ne olsun gulezel
sevgiler
Amaan free hatunlar sizi. Ayıp ettin Jelesec buluşursak kesin seni de çagırırız.Tugrul un barbieleri olarak
Yav fizik guzel de azcık gobek var işte ona da lipo mu yaptırsam acep???yok yok plates falan halletcem artık.
Senin için ben hep freeyim canımbak kıskanırım bensiz buluşma olmasın evet bende yorumumu yaptım çok doğal olmuş fizik de 10 numara daha ne olsun gulezel
sevgiler
canım bende de 2 çocuk 1 eş var...pek free sayılmam ama 2 kadeh ve buluşmaarkadaşım barbi özdy...olunca ayarlarım...tamam gulezel ,üçgen bikini foto bekliyoruz:13:
merak etme gostericem sana sonucu :)) biliyosun senden saklayamam :))
cok tesekkür ederim ozdycim , gayet iyiyim operasyonda rahat gecti ,
malesef resmimde yok burda canım, mesajlardan da pek anlamıyorum, pek giremiyorum buraya
bulusursanız bende seve seve gelirim, bayadır icmiyorum :))
@gulezel ozel mesajdan ozdy benim mail adresimi verirmisin lutfen faceden ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?