Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

ben aslında sans eseri kesfettim tugrul dr , yoksa benimde hep duydugum kasaltı operasyonlardı, derin bir nefes aldım tugrul beyin kasustu demesine, soyle yıllık iznimi ayarlamaya calısıyorum inss bi aksilik olmazsa haziranın bası olucam ,
ck tesekkürler , agrısız olması beni cok sevindirdi , bende aynen yuzustu uyudugumdan tek derdim o olacak herhalde,

cok heyecanlıyım bana kalsa simdi olucam ama beklemek zorundayım rahat edebilmek icin ve rahat iznimi kullanmak icin :))

Eh hadi bakalim birsey kalmadi surda hazirana. Evet Tugrul bey cok gerekmedikce kasalti yapmaz. Ama kasalti ameliyati bile yapsa agrisiz oldugunu biliyorum. Sen nasil buldun ki Tugrul beyi? Merak ettim dogrusu? Bu arada ben de bugun kontroldeydim. Hicbir sorun yok. Dikislerimin iyilesmesi cok iyiymis. Artik ameliyat oldugumu unuttum gibi. Hersey yolunda. Bu cumartesi ameliyat olacak olan Merve ye de bol sans:) Ozdy:) seni de opuyoum... Çılgın ! doktorumuza da sevgilerrr. Amannn coştum ben:))))

Google dan gogus buyultmede en iyi cerrahlar yazınca direk dort isim cıktı digerlerininde sayfalarını inceledim , tugrul beyin sayfasını bulamadım , bende randevu alıp gittim :)) daha once estethica dan bi kac dr ismi gormustum ama yorumlarda bazı sikayetler beni o hastaneden soguttu, ondan sonra tugrul dr gidince onunla devam etmek istedim :))
senin adınada cok sevindim, sen buyuk kısmını atlatmıssın artık izlerin iyilesmesi gibi kucuk bi konu kalmıs inss herkes icin hersey yolunda gider , tatile cıkmayı dusunuyomusun , ameliyattan sonra iki ayda hassasiyeti kalmaz herhalde bende agustos sonu kacarım tatile ...

Hadi yaaa:) senin de keşifin enteresan olmus:) sonucta etrafimizda bu ameliyati olmus birileri yoksa ( ki benim yok) doktor bulmak icin internetten baska bir care yok. Neyse ki sansliymisiz da Tugrul bey i bulmusuz:) evet benim bir hafta sonra birbucuk ayim dolacak canim. Zoru atlattim aslinda bir zorluk ta yasamadim ama... Senin icin de aynisi olur hic merak etme:) tatil olayina gelince aslinda haziran ortasi gbi bir tatil dusunuyoruz ama bir sakincasi yoktur herhalde tam iki aylik olacaklar o zaman. Tugrulbeye bir telefon acarim artik. Gunesle ilgili bir sorun olur mu diye? Yuzme deniz serbest onu biliyorum ama... Sevgiler canim:)

benim cevremde yoktu gercekten , sadece izmirden arkadas olmustu ameliyat, ondan detayları alıyordum :) ama burda dr bulma isi tamamen bana kaldı da tugrul beye rastlamak super oldu ,

tatilde de 50 faktorlu gunes koruma kremleri iyi olur tabi, bende artık agustosda cıkarım tatile :) tatilim geldi simdiden :)

Arkadaşlar Tuğrul Bey bana da güneşlenmenin yasak olduğunu söylemişti. İzler konusu için mühimmiş. Ben Nisan başında olmuştum küçültme ameliyatını 1-7 temmuz önceden ayarlanmış bir tatilim var. Denize havuza gir hatta iyidir tuzlu ya da klorlu su yara iyileşmesine demişti fakat üzerinde çatı olmayan yerde üzerinde kıyafet de olsa güneşlenme. Yani tente şemsiye gibi şeyler kurtarmazmış. Birçok forumda 2 ay güneşlenmemek diye okumuştum ama önemli olmasa bu kadar üstünde durmazdı Tuğrul bey. Kısacası hepi topu 1 hafta olan tatili mümkün olduğunca dam altında geçireceğim anlayacağınız tabi 2 çocukla ne kadar mümkün olabilirse. Bu nedenle diyorum ki acelesi olmayan ve küçültmede olduğu gibi iz olayı fazla olanlar için en uygun zaman sonbahar kış ayları ameliyat için bence :) Hele iz konusunda hassas olanlar buna daha çok dikkat etsin. Yeni ameliyat olacaklara ben de şans diliyorum. Sevgiler...

Merhaba clammy :) Demek oyle dedi Tuğrul bey? Sasirdim simdi benim her ne kadar buyutme olsa da meme altimda izlerim var sonucta. Bana da ayni seyleri soyleyecek demekki Dam altinda iki cocukla tatil biraz zor olacak tabii. Ama katlanicaz artik. İzler iyilessin de.Gecen hafta seni goremedim canim gelebilirim diyordun ama. Biz bulustuk. İnsallah baska bir sefere:) bu arada mrv 85 arkadastan ses cikmadi? Ameliyatini oldu sanirim cok cok gecmis olsun...

Evet canım doğrusunu istersen yüzmeni öneriyor ama güneşlenmek yok, ya sabahın köründe güneş yükselmeden gireceksin denize.. ya da akşam güneş batınca.. gerçi ben 5 ayı doldurdum denize de Eylül de gideceğim ama onu bile düşünüyorum.
Ultraviyole ışınları dikiş izlerine iyi değilmiş, ama seninki tamamen altta ve küçük bir dikiş, sen yine de sor doktora .. malum sizler cocuklu insanlarsınız gerçekten küçüklerin peşinde bu işi yapmak cok zor :) kolay gelsin..

Bu arada ben de sevgileri gönderiyorum, öpüyorum devamını da yapalım görüşmenin :))

sevgiler

Arkadaslar sporcu sutyenine baktım ama bisuru cesidi var :)) , hangisi oluyor , ben kom'un bi modelini begendim :)) bu arada az kaldı haftaya ameliyatım :)

sevgiler

Arkadaslar sporcu sutyenine baktım ama bisuru cesidi var :)) , hangisi oluyor , ben kom'un bi modelini begendim :)) bu arada az kaldı haftaya ameliyatım :)

sevgiler

OOoo canım benimmm hadi bakalım.Demek haftaya ameliyatın hangi gun? Sen sakın kafana gore bir sporcu sutyeni alma.Tuğrul bey ameliyattan sonra kendisi sana tarif edecek ne alacagını.Sakınnnn.Marks and spencer dan ameliyat sonrası sutyeni aldırıyor.Ben sana ozelden iyice tarif ederim eger istersen iki üç tane model var ama o oyle bir tarif ediyor ki hata yapman imkansız :)Haberdar et gelişmelerden.

arkadaslar merhaba,
ben size bir sey sorucam ben de gögüs büyütme ameliyatı oldum ama benim gögüs ucumun cevresinde hormon bozuklugundan sanırım tüyler cıkıyor bir iki tane onlara lazer yaptırsam bir şey olur mu sizce? zararı var mıdır proteze?

bu arada bazı arkadaşlar bana özelden mesaj atmışlar yeni gördüm kusura bakmasınlar.. Benim özelden mesaj atma hakkım yok o yüzden ordan geri dönemiorm. Göğüs ucu hassasiyeti çok hafif hala var yani arada bir soyuluyor o zaman biraz daha hissedilior. Ama bu hassasiyet yanlıs anlamayın hissetmemek uyusma falan deil asla. Nasıl diyeyim bazen böle hani oraya hic bisey degmesin istiorum. Acı agrı da deil ya farklı bir durum. Zaten artık dısarıda olmadgm sürece sütyen takmıorm:)) Benim ameliyat olalı 3 ayı gecti arkadaslar. Yani unuttum gitti ameliyatı falan gayet normal doğal sanki onlarla doğmuş gibiyim. Kesinlikle sert deil yani resmen hopluyolar ben yururken. İnsanlar inanamıyor yumusaklıgına zaten hic bir zaman öyle diger silikonlar gibi sert olmadı. Gitgide de daha yumusadı. Şu anda gerçekten normal fit bir göğüs dokusundan farkı yok. Benimki euro slicondu. Ama ben tercih yapmadım acıkcası. Doktor bey bana hic sormadı mentor mu euro sliconmu die. Kendisi bunu uygun görmüş:)) Ama yumuşaklgndan çok memnunum gerçekten. Benim de en çok korktuğum şeylerden biriydi çok sert olucak yapay olucak diye çok endişeleniyodum ama yok yani okadar net söylüorm kendi doktorumu falan övme gibi bir niyetim yok asla. Banane yani kötü olsaydı deli gibi bagıra bagıra burda söylerdim sinirimden merak etmeyin:))) şu anda tek sorun mu diim artık normal bir süreç midir bu altta yani dikiş yerinin olduğu yerler ve üstünde hafif bir uyuşukluk var özellikle sağdakinde biraz daha fazla sanırım diğerinden. Ama bunun normal olduğunu sanıyorum. Bir de izlerim maalesef hala belirgin. Evet pembeleştiler ama bence bikini giysem su anda gayet de gözükürler kabak gibi yani:)) bikininin orayı kapatması lazım.

Merhaba, Buluştuğunuzdan haberim yoktu. Pek takip edemiyorum forumu kaçırmışım demek ki. Ben de perşembe günü Tuğrul beye kontrole gittim. Durum gayet iyi iyileşmemde sorun yok hatta dün farkettim meme ucumun hissiyatı varmış :) Sanki daha uzun bir süre hissiz olacaklar falan gibi gelmişti bana.

Tuğrul bey 1 haftalık güneşte kalma durumum için özellikle 3 aile gideceğimizi öğrenince kendini sosyal ortamdan kısıtlayamazsın hiç kasma kendini dedi. Eylül gibi zaten son durumlarına bakarız rötuş yaparsak onlar da aradan çıkar falan dedi. Demek ki güneşin bırakacağı izler o kısa operasyonda halledilebilecek cinsten. Sadece benim aklıma şu takıldı. 6 ay sonrası potluk ya da asimetri gibi şeylerin görülme ihtimali yüksek midir? Ben de öyle ciddi farklılıklar hiç olmadı iyileşme sürecinde gerçi Tuğrul Bey hala daha olabilir diyor fakat şişlerim de tamamen indi gayet yumuşak görünüyorlar sadece sağ memenin meme başı biraz sola bakar gibi onun da şişlikten kaynaklandığını düşünüyordum. Hani sanki 6 ay sonraya birşey kalmaz gibi :) Meme küçültme yaptırıp da 6 ayını dolduranlardan yardım :) İhtiyaç oluyor mu redüksiyona. Sanki anlattıklarından ihtiyaç olabiliyor giib bir izlenime kapıldım. Sevgiler herkese...

Merhabalar,

Ben de gogus buyutme ameliyati olmaya arar verdim ve doktor arastirmasi yapiyorum birkac gundur. Tugrul bey hakkinda hep cok olumlu seyler yazilmis bu korkumu az da olsa aldi acikcasi. Yurtdisinda yasiyorum dolayisiyla gorusme imkanim yok simdilik.

Birkac ay icerisinde ameliyat olan arkadaslar banaguncel fiyatlar hakkinda bilgi verebilir mi acaba?

Cok gecmis olsun hepinize, darisi benim basima :)

cok tesekkür ederim canımm , burdan akıcı olmuyor detayları mailden yazmak isterim benim mailim deineesra@gmail.com , burdan mailleselim ltf :))

Merhaba Titanium. Sana ozelden yazacagim guncel fiyati. Ama madem yurtdisinda yasiyorsun ve gorusecegin doktor sayisini ikiye dusurmek istiyorsun( genel foruma oyle yazmissin) bunlardan biri Tuğrul Turan olsun bence. 10 gunluk tatilinin agrilarla sızılarla zehir olmasini istemiyorsan tabii:). Sifir agri sifir aci:) tecrubeyle sabit

Merhabalar Gulezel,

Cok tesekkur ederim cevaniniz ve bilgiler icin, mesaj sayim yeterli olmadigi icin cevap yazamadim.
Cevabiniz okudugum onca olumlu yorumun uzerine daha da icimi rahatlatti inanin ve korkularimi yendim az da olsa :) Kesinlikle gorusecegim kendisiyle en kisa zamanda, kisa surede TR ye gelme sansim yok fakat oncesinde bir telefon gorusmesi bile cok faydali olacaktir.

Cok tesekkurler tekrardan :)

Son düzenleme:

Rica ederim aklina takilan herseyi sorabilirsin. Kendisi telefonda ve mailde de cok aciklayici cevaplar veriyormus haberin olsun. Ben İstanbul da oldugum icin direk gorusmeye gitmistim ve inan aklimda 4 doktor daha vardi gorusmek istedigim ve daha kapisindan ayrilirken hepsinin ustune kocaman bir ÇARPI koydum. Bu gorusmenin ustune cok anlamsiz olacaklardi cunku...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…