Dr. Tayfun Türkaslan’ın üst göz kapağı estetiği olanlar????

Kendisi çok duydum. en sonunda dayanayıp gittim. Süper başarılı bir operasyon geçirdim. Sevgilerimi gönderiyorum burdan:)

Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum tayfun beye fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misiniz (üst göz kapağı)

badem göz estetiği için kendisini duydum bilgi almak için aradıgımda muayene olmam gerektigini detaylı bilgiler hasta fotografları hepsine ulasacagım söyledi. randevu alıp gittigimde ise yaklasık 1 saat sıra bekledim sonra aşırı soğuk bir şekilde amelyat bilgilerini detaylarını vermeden kısa ve kacamak cevaplarla bni gecistirdi. yaptıgı işe güvenen bir kişinin verecegi cevaplar bunlar olamaz. daha önce uygulamanın yapılıp basarılı oldgunu görmek heipimizin hakkı amelyat masasına yatmadan ama saygı değer doktorumuz bunu yapmıyor. bana hiç bi şekilde güven vermedi tam anlamıyla badem göz estetiği yaptırmaya kararlıyken kendısıyle yaptıgım görüsmeden sonra vazgecip evime döndüm. bilginize arkadaslar

evet her hastanın daha önce yapılan ameliyatların öncesini- sonrasını görme hakkı vardır ama doktorun bu cesareti varmıdır bilinmez. ben yaptırdım ameliyet önceside benden sonra ameliyat olacaklara gösterebileceklerini söyledim.ama asla göstermezler çünkü badem değil bir çift leblebim oldu küçücük,yuvarlak, göz kenarlarımı diktiği için ufacık kaldı. 3 yıldır düzelttirecek dr. arıyorum ama kimse bulaşmıyor. üst göz kapaklarım eşit değil, kaşlarımla gözlerim bşrleşti nerdeyse kısacası paramla rezil oldum. 4 yıl önce 4.000 tl verdim şimdi 2 katını vermeye razıyım ama kimse bulaşmıyor. ha bu arada doktorum ne mi diyor asistanıyla birlikte süpperrr olmuş.

çok çok geçmiş olsun S sara69 peki neden yanaşmıyorlar çok sinir oldum muhakkak biri vardır düZelticek olan.bende badem göz estetiğini bayadır araştırıyorum yaptırmak istiyodum ama bu tarz durumları çok okudum internette gözlerin küçüldüğüne dair...umarım en yakın zamanda düzelticek birini bulursun

Sara sana kesinlikle katılıyorum... yüzümde asimetri olduğundan bende badem göz kapağı estetiği olmak istedim. Sol a ihtiyaç olmadığını sadece sağ ile sorunun giderilebileceği söylendi ve yapıldı.hastane ilgi alaka çok iyiydi dediğin gibi göz kenarlarındaki dikişten dolayı zorlandım normale dönmesini bekledim aylarca şuan gayet iyi çünkü eskiye döndü iyi ki öyle kalmadı beterin beteri varmış kalsın böyle daha ağzımı açmam:) Yalnız göz kapağımın etinde katlanma var bariz belli fazlalık var ama doktora bunu defalarca söylememe rağmen anca bu olur dedi ve geçiştirdi asistanı süüpppper süppper diyip durdu. Yeminliyim daha ne kontrole giderim ne de bu işlere bulaşırım

Peki bu şakak germe ameliyatını göz kapağı estetiği ile birlikte mi yapıyor?bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…