• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Tamer Taş - Burun Estetik Ameliyatı

Dr. Tamer Taş'a yaptırdığın burun ameliyatından memnun musun?

• Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.233
679
373
Kocaeli
Haftaya burun estetik ameliyatı olmak istiyorum. Burun ucu yamukluğu gibi bir kaç şikayet okudum. Doktora sorduğumda asla eğrilik olmaz demedi, elimden geleni yapacağım dedi. Mevcut burnum düz, yüksek ve kalın. Alçaltılmasını ve inceltilmesini istiyorum. Düz iken hafif bir yana eğik olsun istemiyorum haliyle.

Bu konuda şikayeti olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu problemi yaşamayanların da tecrübelerini dinlemek isterim.

Doktor Bilgileri:

Tamer Taş
Biruni Üniversitesi Hastanesi (Florya)

Kimse cevap vermemiş . Bende bu doktora ameliyat olmayı düşünüyorum. Memnun kalanlar var mı acaba? Aşkına bakılırsa yaptığı burunlar on numara diyemem fotoğraflarını gösterdi doğal yapmış çoğunlukla . Bir yakınım bu hastanede çalışıyor onun referansi ile gittim. Doktor bey tmm istediğin gibi yaparız vs demedi. Üstten alacağı kısmı gösterdi sadece ben burun ucu kısmına takıldım burun uçları uzun ince sanki yaptıkları. Kafam çok karışık emin olamadım. Memnun kalan var mı?

Back