Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orkdm lütfen bizede yardm et bende merak ediyorum 13 haftalık benim bebişimde dr %60 kız dedi acaba dogru tahmin mi?
cnm dr kiz dedi diye bende attirmakistemiyorumm yeminle gorunmuyor nubu (
söze nerden başlıycam bilmiyorum moralim bozuk geçen hafta kendi drum yüzde 90 erkek gibi ama emin degilim dedi ertesi gün baska dr gittim yüksek olasılık erkek dedi bugün gittim bebek 14 haftalık şu görüntülere göre erkek dedi ama kesin kesit yakalayamıyorum dedim 1 saat sonra bakıcam dedi bekledim 1 saat sonra yüzde 99 kız ama yüzde 1 yanılma payım var dedi ben şimdi neye inanıcam nub resmi çekip vermedi bir foto var oda kafa ölçümü yaptıgı resim kafam çok karışık bu benim son sansımdı tabi herşeyden önce allahım sağlıklı bir evlat ver diyorum ama yüreğimin sesinide dindiremiyorum erkek evlattan mahrum etme diye ((( diger dr aradım 16 haftadan önce net olması mümkün değil bir çok görüntü yanıltıcı olabiliyor dedi ((
,Banada bi yorum yapsann cok sevinirim cnm
,
Tatlım resmin nerde ki? birde ben cok anlamam sadece cok net olanlara bişi derim :) üstad orkidedir
Orkdm inş bu sefer net görünüyordr tekrar yorum yapsan cnm:)Eki Görüntüle 650886 Eki Görüntüle 650885 Eki Görüntüle 650884 Eki Görüntüle 650883
Cnm bnm resimler sayfa 165'de.bakarsan sevinirim:))
tatlım maşallah bebişine ama göremedim ben bişe:18:
zaten cokda anlamıyorum ama ne diyim Rabbim gönlüne göre versin
ilk foto 11+4 ikinci foto 15+4 orkidem yorumunu bekliyorummEki Görüntüle 649807 Eki Görüntüle 649808
Orkidem bugün tekrar baska bir dr gittim bu tam bacak arasıdan çekilmiş bir foto inş.bunda net bişi sen yorumlarsın ve bana yine bişi denmedi 3 gebeliğimdede 3 aylıkken hep ögrendim ama bunun cinsiyeti olay oldu 3 dr üçününde dedikleri net diil canım benim birde sen bak inşallah benim ve tüm isteyenlerin gönlündeki olur..
canim inanki nub gorunmuyor attirmak istemiyorumm gorunse vallahi seve seve cevapliyorum seviyorum tahmin isini