- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh canimm sonra yanlis cikaarsa diye umutlandirmak istemiyorum ama inan kesin olanlari net diyorum tekrar koysan bidaha baksam :)Offf ya orkdm babada şöyle net kızmaz deseydinde B'nde 3 hafta daha meraklanmasaydım(((
Cnm bunu yakından çektim ama yükleme yapamıyorum k gündür niye olmuo anlamadım resim 135 de tekrar bakmak istersenahh canimm sonra yanlis cikaarsa diye umutlandirmak istemiyorum ama inan kesin olanlari net diyorum tekrar koysan bidaha baksam :)
erkekkkkkk
bence erkek dr bişi söylemedimi
Yok söylemedi yasakmis 16 haftadan önce
Evt erkege benziyo ama kesinndediklerim kadar degil
Senindi dimi uc kizin mi vardi yanlismi hatirliyorum yoksa
Canım banada bi yorum yapar mısın?Eki Görüntüle 634648
Kızlar buda benim bebişim resmi sizce ne ? yorum yapar mısınız
Canım banada bi yorum yapar mısın?
nub hiç gözükmüyor orkdm in yorumu lazım ilk bebeğinmi?
daha öncede görmüş ve yazmıştım bence erkekkkkkkk
heycanım gitgide üst düzeye çıktı..kalbim sürekli çarpıyor.bebeğim 16 hafta 5 günlük oldu.yarın dr.a gidicem ama inanın gitmek istemiyorum.çok korkuyorum.ya bebeğime birşey olursa.ya omurgası açıksa diye.ben ilk bebeğim kaybettim.omurga açıklığından.2.ye sağlıklı bir kızım oldu.ama korkularım hiç geçmedi.bu 3.bebeğim olucak rabbim izin verirse inşallah.yarın güzel haberlerle dönmek çok istiyorum.ve hemen size buradan yazıcam.benim içinde dua edin neolur buna ihtıyacım var.hayırlısıyla bebeğimin sağlığı yerinde olsun......cinsiyet merakım ise yok oldu gitti.
güvercin canım gözün aydın Allah korktuğuna uğratmasın çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın paşanı
sumehtap,,,sağol canım,rabbimin izniyle inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize,,,,