- 14 Ekim 2012
- 88
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 575162
arkadaşlar burda 10+4 günlük, doktorum 14. haftada büyük ihtimal kız dedi.... Tahminlerinizi öğrenebilir miyim?
bebişim 11 haftanın içinde.
dünkü doktor ultrasonu. tahmin edebilecek var mıdır.
Rabbim elini ayağını aklını düzgün etsin hayırlı evlat nasip etsin herkese.
Ama gönlümden geçen de ne yalan söyleyeyim kız.
Eki Görüntüle 577331 Eki Görüntüle 577332 Eki Görüntüle 577333 Merhaba ben12+6 günlük hamileyim nuba göre kıza benziyor sizce fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
. Saol cnm Allah razı olsun baktığın için bebeğini de Allah hayırlı eylesin Buda kız olursa benimde ikinci kızım olacak saglıkla inşallah...Evet canim rabbimin izniyle kesin kiz bebegin
Eki Görüntüle 577331 Eki Görüntüle 577332 Eki Görüntüle 577333 Merhaba ben12+6 günlük hamileyim nuba göre kıza benziyor sizce fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Âmin canım Saol...evet bencee kiz Allhim hayirli etsin insAllah
Nub kiza benziyo :)ikili tarama testinde çekilen görüntüsü bana da bir bakın bakalım :)))
Eki Görüntüle 581307 Eki Görüntüle 581306
Nub kiza benziyo :)
ayyy inşallah canım dr daha çok küçük hiç bişey belli değil dedi ama ben çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsun başka bişey gerekmez ama merak işte :)) bir oğlum var kız olursa onu da tatmış olucam inşş ama erke olursa da onada çok sevinirim oğluma arkadaş olur diyee :)) çokk çokk saolasın canım sonucu öğrenince gelir haber veririm :)
Eki Görüntüle 582619 2 tane çıkıntı var tam topuğunun altında alttaki çıkıntı baş popo mesafesi için çizdiği çizgi dr un dr da üstte bi çıkıntı var erkek olabilir dedi ama net bişey demedi sizin fikrinizi almak istedim birde
Eki Görüntüle 582621
Eki Görüntüle 582620 Eki Görüntüle 582622 Eki Görüntüle 582621
kizlar sondan sayarak ilk 5 bebek kiz
bi hata olustu yukleme esnasinda duzeltme yapamadim
digerleri erkekk
Eki Görüntüle 582753 Eki Görüntüle 582754 banada yorum yaparmısın burda 11+4 günluk:))))))))))))
o gordugum nub sa eger
oglunuz yolda