İlk resimden anladığım kadarıyla erkeğe benziyor canım
Kaç haftalık minik junior
sen varya harikasın tek kelime
evet %100 erkek dedi doktor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk resimden anladığım kadarıyla erkeğe benziyor canım
Kaç haftalık minik junior
sen varya harikasın tek kelime
evet %100 erkek dedi doktor :)
Teşekkür ederim
Sağlıkla al kucağına minikini
rica etsem bana da bir yorum yapabilirmisiniz resimlere göre sizce ???
Canım seninkini ilk resme göre erkek gördüm ama 2.de kız :26::26: Nub gözükmüyorr
Ama ben yinede kız diyimm
Rabbim gönlündekini sağlıkla versin
Kızlar ben buraya foto değil de video koysam olur mu yaa usg forosu yok da videosu var konulabiliyor mu eğer oluyosa nasıl yüklicem bana yardım ederseniz sevinirim yaa cinsiyet görebilecekmisiniz bakalım siz ben bişey anlamadım da...
resmi ekleyebildimmi bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar banada bi yorum yapabilirmi
Bildiğinn erkek buu hemde %99
Sağlıkla sıhatle al kucağına meleğini
resmi ekleyebildimmi bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar banada bi yorum yapabilirmi
Kızlar bugun doktordan geldım ve doktor %99 cınsıyetını belırledı ama sizden tahmın ıstıyorum.. bakalım tutucakmı Eki Görüntüle 568217 :)
Kiz diyorum nub yok gozukmuyo
Tahmın için teşekkur ederım canım ... :) evet doktorda kız demişti bu işten anlıyorsun sen
Tekrar bulmam zor oldu ama haftalarını da ekledim :) Bu yöntem %90 doğru çıkıyor evet ama ya %10 luk dilimdeysem diye tırsıyorum ne yalan söyliyim
Ben 13. haftanın içindeyim canım, bir oğlum var o yüzden illa erkek olsun gibi bi düşüncem yok. Kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olduktan sonra farketmez benim için. Ben sadece oğlumda da aynı şeyi yaşadığım için bu da kız denip erkek çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum :)