Erkek sankiMerhaba arkadaşlar benim için de tahmin yapabilir misiniz rica etsem 13+4 doktor bir tahminde bulundu ama emin olamadı. Sizin yorumlar nelerdir acaba
Daha önce de sormuştum ikra meyra hanıma ona erkek görünüyor dedi ama doktor kıza benziyor dedi emin olamadı ama burda kime sorduysam erkek gibi dedi. 2 kızım var bu 3. Bebeğim gönül olmayanı istiyor ama herseyin başı sağlık sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Tabi merak işte. İnsan merakına yenik düşüyor. Çok teşekkür ederim yorum içinErkek sanki
İki hafta sonra gidecem doktora ozman netleşir.Daha önce de sormuştum ikra meyra hanıma ona erkek görünüyor dedi ama doktor kıza benziyor dedi emin olamadı ama burda kime sorduysam erkek gibi dedi. 2 kızım var bu 3. Bebeğim gönül olmayanı istiyor ama herseyin başı sağlık sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Tabi merak işte. İnsan merakına yenik düşüyor. Çok teşekkür ederim yorum için
Hayırlısı olsun, sağlıkla olsun inşallah bu defa gönlünüzden geçen olur umarımDaha önce de sormuştum ikra meyra hanıma ona erkek görünüyor dedi ama doktor kıza benziyor dedi emin olamadı ama burda kime sorduysam erkek gibi dedi. 2 kızım var bu 3. Bebeğim gönül olmayanı istiyor ama herseyin başı sağlık sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Tabi merak işte. İnsan merakına yenik düşüyor. Çok teşekkür ederim yorum için
Çok teşekkür ederim. Amin inşallahHayırlısı olsun, sağlıkla olsun inşallah bu defa gönlünüzden geçen olur umarım
Merhaba canım cinsiyetimiz bildin teşekkür ederim ilkini ve ikincisinde bildinKız görünüyor
Kız gibi sankiİkra Hanım, 11+6 ultrason görüntümü paylaşıyorum yorumlayabilir misiniz?Ikra meyra
Kız gibi
Teşekkür ederim yorumunuz içinKız gibi sanki
Geçen attığıma yorum yapmadınız anlaşılmıyordu sanırım 9 haftalıktı bu sefer büyümüş halini atıyorumAnlaşılır inşallah..
Burada 12+1 idiİkra meyra bir de sen bir tahminde bulun bakalım cinsiyetimize
Bi tahmin de biz alabilir miyizKız gibi