- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Tamamdır çok sağolun tekrardanTekrar paylaşırsınız bu haftalarda %75 oranla yanılma olabilir şimdilik kız yönünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır çok sağolun tekrardanTekrar paylaşırsınız bu haftalarda %75 oranla yanılma olabilir şimdilik kız yönünde
Vajinal ise erkek gorunuyorIkra meyra burda 7+3 günlük tahmin yapabilirmisin bu karından değil ama 6 haftalıkken de bakmistin
Teşekkür ederimKız gibi oncekide 13+3 de kız gibi ama emin olamadım
GöremedimBende bekliyorum heyecanla cevabını Ikra meyra
Erkek gibi sanki eminde olamadim çok parlak USG 11 12 13 haftalar olmalı
11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek ama şimdilik bu haftalarda iki tarafa benzer tekrar USG bekliyorumIkra meyra Hanım buraya sizin için üye oldum . Tesadüfen gördüm nerdeyse tüm yorumları okudum. Tüm annelere sevgilerimi iletiyorum. Yavruları olanlara Allah uzun, sağlıklı ömürler versin, hamilelerede inşallah sağlıcakla doğumlar nasip etsin. İkra hanım bizim bebişin 10 haftalık ultrason görüntüsü var rica etsem bu heycanlı anneyede bakar mısınız ve aynı zaman da diğer anneleriminde yorumlarını bekliyorum.
Teşekkür ediyorum doktor da büyük ihtimal erkek gibi dediErkek gibi sanki eminde olamadim çok parlak USG 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek gibi sankiBenimki kiz demi
Bide bu var ayni bebek duz gibi geliyor bana amaErkek gibi sanki
Burada tam dik değil acısı paralelde değil karşıya bakıyor pozisyon degistirmiyorsa kız olabilirBide bu var ayni bebek duz gibi geliyor bana ama
Kızım olacak. tahminin tuttu. Bir tek sen dedin kız diye. Kesin olarak hayırlısıyla üçüncü çocuğum kız olacak. TeşekkürlerKeşke.. erkek dedi ama kesin 14. Hafta da bakarız dedi. Video var sadece
kıza benziyoBide bu var ayni bebek duz gibi geliyor bana ama
Banada bakarmisinizkıza benziyo
nerde fotoBanada bakarmisiniz
nerde foto