Google den girdim oldu harbiden teşekkürler : ) bakın bakalım benim bebeğimin cinsiyetine bir de bütün fotoğraflarda aynı mı yani kızsa hepsinde kız mı görünüyor erkekse hepsinde erkek mi görünüyor onu söyleyin ben neden hepsinde farklı gördüm acaba.. Ayrıca USG görüntüleri 11 ve 12. Haftalar arasına ait..Yeni üyeyim fotoğraf nasıl yükleniyor acaba yaa bulup da gönderemiyorum yardımcı olur musunuz?? Dosya ekle seçeneğini seçiyorum hiçbir ekran gelmiyor..
Cok teşekkürler insallahKız gibi sanki emin olamadim
Hepsi kız görünüyorGoogle den girdim oldu harbiden teşekkürler : ) bakın bakalım benim bebeğimin cinsiyetine bir de bütün fotoğraflarda aynı mı yani kızsa hepsinde kız mı görünüyor erkekse hepsinde erkek mi görünüyor onu söyleyin ben neden hepsinde farklı gördüm acaba.. Ayrıca USG görüntüleri 11 ve 12. Haftalar arasına ait..
Yaaa gerçekten miiiiii... Ama doktor bana erkek dedi hatta pipisini bile gösterdi.. Bende hep kızım olsun istiyorum acaba kız mı ki yaaa... Şuan 14 haftalığım doktor tam 12 haftalıkken dedi erkek diye...Hepsi kız görünüyor
Kıza gibi nubuYaaa gerçekten miiiiii... Ama doktor bana erkek dedi hatta pipisini bile gösterdi.. Bende hep kızım olsun istiyorum acaba kız mı ki yaaa... Şuan 14 haftalığım doktor tam 12 haftalıkken dedi erkek diye...
Ben kız istediğim için doktora emin misiniz belki değişecek ne belli dedim doktor bana güldü evet yanılma payı olabilir 15 16. Haftalar arası en net denilir ama ben sana yine erkek diyeceğim dedi yaaa.. Ama çok acayip istedim ki kızım olsun.. O yüzden belki sizden kız çıkar diye sormak istedim. Teşekkür ederim bakalım ne çıkacakKıza gibi nubu12 hafta cok erken 15-16 olsa doğrudur diyecemde tabi Dr daha detaylı bakar birdaki randevuda netleşir
Erkek demiştim erkek diyorum
Kız gibi sankiMerhabaIkra meyra 11-12-13 haftayı istemiştiniz bugünden taze taze atıyorum size zahmet tekrar tahmin alabilir miyim önce ki tahmininiz kızdı
Kese daha canım haftaya oluşur daha 6-7 hafta değil cunkiKızlar selam daha bizim nubumuz falan yok. Doktor keseyi görebildiğini söyledi bebek var mı kesede ben göremedim. İşaretledipim yer kese mi yoksa bebişim mi.
Kesem neresi canım. İşaretledipim yer mi pekiKese daha canım haftaya oluşur daha 6-7 hafta değil cunki
Doktor orada bir işaretleme ölçüm gibi birşey yapmış ben orası kese mi ola diye tahmin ettim. Doğru mudurKese daha canım haftaya oluşur daha 6-7 hafta değil cunki
Evet işaretledigin yer cnmKesem neresi canım. İşaretledipim yer mi peki
Sağol canım benim bir dahakine cinsiyet yorumunu bekliyorumEvet işaretledigin yer cnm
Kiz benceKizlar benim bebegimede tahminde bulunurmusunuz rica etsem
Eki Görüntüle 2677696
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?