- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Erkek gibi ama 11 12 13 haftalar olmalıMerhabaaaben de cinsiyetten emin olamayan doktor mağduruyum yardımcı olur musunuz
İlk fotoğraf 12+0
İkinci fotoğraf 12+3 (doktor çıkıntı gördüm sanki ama kesin değil dedi)
Üçüncü fotoğraf 14+2 (kız gibi dedi ama bakmaya devam ederken aaa pipi bu ama yine de emin olmak için 1-2 hafta sonra tekrar bakalım dedi)
son fotoğraf da gördüm dediği pipi
Erkek gibi ama ben 11 12 13 haftalar olmalıya ne olur Allahini seven bana su cinsiyeti söylesin doktor bi hafta yuzde 90 kiz dedi
Bi hafta erkek dedi
Bi hafta yuzde 60 erkek dedi
Inanin meraktan catlycam
Size 15. Haftadan fotoğraf atiyorum
Bugun 14+1im güveniyorum nolurr
Kız sanki başka usgde paylasinMerhaba benm tam 12.hafta doktorum ikilemde kaldı sizce gözüküyor mu
Karından ise kız 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra
Canımm 7+6 haftalığız. Nub için tekrar atarım ama çok merak ediyoruz Eki Görüntüle 2674069 Eki Görüntüle 2674070 acaba tahmin etmen mümkün mü?
GoremedimBenimkinede yorum yapacak yokmu kızlar
Evet canım karından.Karından ise kız 11 12 13 haftalar olmalı
Hiç net değil birde nub için 11 12 13 haftalar olmalıTahmini olan varmı arkadaşlar 9 haftalık bebegim
Çok teşekkür ederimErkek gibi ama 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek gibi ama ben 11 12 13 haftalar olmalı
Yok bacak arası dolu gibi ama dediğim gibi 11 12 13 haftalar olmalıYa doktor da bisi demedi net cok biktm.artik ama.icnze dogan erkekmi
Bana bakarmısınız merak ettim.Şimdiden tşk ederim.Karından ise kız 11 12 13 haftalar olmalı
Benimkide bu canım bakarsan sevinirimGoremedim
Doktorum da önce erkek dedi iki kez baktı pardon kız dedi ama daha net yakalayamadı 1ay sonra buralara yazarımKız sanki başka usgde paylasin
Dün yazdım 11 12 13 haftalar olmalıBenimkide bu canım bakarsan sevinirim
Erkek gibi ama emin olamadım çok parlak 12_13 hafta usgde paylasinBana bakarmısınız merak ettim.Şimdiden tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?