Kiz sanki canim net degil baska usg varsa paylasSizce nedir cinsiyeti
Ayy insallah yok canım haftaya tekrar gidicem yine atarımKiz sanki canim net degil baska usg varsa paylas
İlk defa kız diyen oldu hayırlısı bakalım sağlıkla
Merhaba ben dün hastaneye gitmiştim 15.hafta görüntüsünü de atıyorum bi bakabilir mirun bi tahmini oldu da siz de bi bakın
Ay ben senimi etiketlemism canim yaa karistirdim sanirim bu usg degildi baktigimİlk defa kız diyen oldu hayırlısı bakalım sağlıkla
Sorun değil canımAy ben senimi etiketlemism canim yaa karistirdim sanirim bu usg degildi baktigim
Kız sanki başka USG varmı siyah beyaz USG teyit edeyimKızlar tahmininiz nedir kız mi erkek mi acaba 13 haftalik
Ben 11 12 13. Hafta buna bakıyorum eğer gördüğüm boşluk ise sanki kız gibi geldi istediğim haftalar varsa paylaşınMerhaba ben dün hastaneye gitmiştim 15.hafta görüntüsünü de atıyorum bi bakabilir misiniz doktorun bi tahmini oldu da siz de bi bakın istiyorum ikrameyra canım sen de bi bakabilir misin rica etsem
O haftalar yok canım dr 12.haftada kıza benzettim ama bu haftalarda çok değişir demişti. 15+3 te gittiğimizde de erkek dedi. Ama emin olamadım once öyle deyip şimdi böyle deyince ben de şaşırdım. Sence değişir mi bu haftadan sonra ?Ben 11 12 13. Hafta buna bakıyorum eğer gördüğüm boşluk ise sanki kız gibi geldi istediğim haftalar varsa paylaşın
Kiz gibiMerhaba bana da yorum yapabılir mısınızEki Görüntüle 2672635
12 hafta USG yi paylaşın ben 15+ haftalarda nub olmaz cnmO haftalar yok canım dr 12.haftada kıza benzettim ama bu haftalarda çok değişir demişti. 15+3 te gittiğimizde de erkek dedi. Ama emin olamadım once öyle deyip şimdi böyle deyince ben de şaşırdım. Sence değişir mi bu haftadan sonra ?
Çok net değil sanki kız diyecek emin değilim başka USG varsa paylasin12. Hafta bebişimyorum var mı?
12-13 hafta olursa paylaşın sanki kız ama bu haftalarda iki tarafa benzerMerhaba bana da yorum yapabılir mısınızEki Görüntüle 2672635
Erkek sanki başka usgde paylaşın 12-13 haftalar olursa iyi olurİkra meyra benimkine de tahminde bulunurmusun
Haftaya tekrar paylasırımErkek sanki başka usgde paylaşın 12-13 haftalar olursa iyi olur
Kiz gibi
İnşallah sağlıklı bir kız olur o zaman12-13 hafta olursa paylaşın sanki kız ama bu haftalarda iki tarafa benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?