- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık usg sanki erkek gibi emin olamadım 11 12 13 hafta olmalıBanada tahminde bulunabilir misinizzz![]()
12 haftalıkKaç haftalık usg sanki erkek gibi emin olamadım 11 12 13 hafta olmalı
Gibi degil erkek bu bebisEki Görüntüle 2667220
Kizlar bana kiz demistiniz bence de kizama bugun doktor erkek gibi dedi, bu 12+6 goruntusu, ne diyorsunuz?
Sizce benimki ?Gibi degil erkek bu bebis
Canım ultrason Hiç güzel değil %51 erkek yüzde 49kız diyeceğim başka var mı Varsa atar mısınSizce benimki ?![]()
Kiz gibi canimMerhaba cinsiyeti nedir sizce
Nub icin 11 12 13 haftalar gerekli erkege yatkin gibi8+3 yorum yapabilir misiniz banada.
Canım ultrason Hiç güzel değil %51 erkek yüzde 49kız diyeceğim başka var mı Varsa atar mısın
Bunlar var canımKiz gibi canim
Erkek canim umarim yanilmam erkege cok benzettim gonlundeki olsunBunlar var canım
Teşekkürler yorumunuz icin. Daha 9 haftalık :) ozaman da paylaşırım tekrar.Nub icin 11 12 13 haftalar gerekli erkege yatkin gibi
Kiz gibi bu bebekBana da yorum yapar mısınız? 12+5 deyım
O cıkıntı yukarı dogru gıbı geldi bana tam anlamadım demekkı olayıKiz bu bebek
O cıkıntı yukarı dogru gıbı geldi bana tam anlamadım demekkı olayısaglıkla dogsun ınsallah
[/QUO]
belkide senin dedigin dogrudur ben yanlis gormusumdur canim gonlundeki olsun hayirli evlat olsun