canim resimleri daha yakindan ve yansima olmadan cekersen yorum yapabilirim resimler uzaktan cekilmis net degil
cnm arkadaslara gosterdim 5 kisi ve ben erkek diyoruz allah gonlune gore versinEki Görüntüle 1056289
selam nisagulden.. geçenlerde eklemiştim görememiştin.. bayagı erkendi o zaman.. şimdi 12+3 bebiş.. tahmin edilebilir mi şimdi? bide fotoyu ben kaydırmadım çok aşırı hareketliydi sıpa fotolar hep böyle çıkmış bide 3 boyutlu var istersen onuda ekleyim.. kordonunu tam bacagının arasına almış doktor ne yaptıysa göremedi cinsel bölgeyi..Eki Görüntüle 1056299
cnm arkadaslara gosterdim 5 kisi ve ben erkek diyoruz allah gonlune gore versin
En doğru tahmin olan nub teorisi bende yanıldı oğlana benziyordu kız olacak, ama diğer tüm saçma tahminler tuttu, rus - çin takvimi, hücre yenilenmesiyle yaş hesabı, anne bananın yaş hesabı, çift günlerle yaş hesabı yada ekşi tuzlu yemekler gibi. İkizimizin biri kız ama diğeri göstermedi çok merak ediyorum.
hayırlı ugurlu olsun :)
hucre yenılenmesıyle yas hesabı ve anne babanın yas hesanı, cıft gunlerle yas hesabı gibi hesaplamalar nasıl oluyor?
bende de tutup tutmadıgını ogrenmek istiyorum :)
cok tesekkurler :)
Eki Görüntüle 1066137 Eki Görüntüle 1066147 İlk resim 12 ikincisi 13 haftalik kizmi erkekmi ne diyorsunuz kizlar aramizda uzman varmi orkdm bakmiyor artik herhalde...
mfb faceye uye olmsk istiyorum sayfayi bulamiyorum yardim edermisiniz.bi de buraya tlf dan fotograf yukleyemiyorum
nubuna bakilirsa kiz yinade allah gonlune gore versin
Kizlar 12+1
Bana da bakar misiniz?
cnm arkadaslara gosterdim 5 kisi ve ben erkek diyoruz allah gonlune gore versin
canım sonucu söylerim demiştim size.. ogluşumuzu beklerken kızımız geliyormuş..ne yapalım hisleri tutturamadık
Bi arkadasim için bakar misiniz bana kiz gibi geldi ama emin değilim
Eki Görüntüle 1074063 Eki Görüntüle 1074063
hayirli olsun cnm kusura bakma tahmin iste gule gule kucagina al