dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

En doğru tahmin olan nub teorisi bende yanıldı oğlana benziyordu kız olacak, ama diğer tüm saçma tahminler tuttu, rus - çin takvimi, hücre yenilenmesiyle yaş hesabı, anne bananın yaş hesabı, çift günlerle yaş hesabı yada ekşi tuzlu yemekler gibi. İkizimizin biri kız ama diğeri göstermedi çok merak ediyorum.

canim resimleri daha yakindan ve yansima olmadan cekersen yorum yapabilirim resimler uzaktan cekilmis net degil

selam nisagulden.. geçenlerde eklemiştim görememiştin.. bayagı erkendi o zaman.. şimdi 12+3 bebiş.. tahmin edilebilir mi şimdi? bide fotoyu ben kaydırmadım çok aşırı hareketliydi sıpa fotolar hep böyle çıkmış bide 3 boyutlu var istersen onuda ekleyim.. kordonunu tam bacagının arasına almış doktor ne yaptıysa göremedi cinsel bölgeyi..

cnm arkadaslara gosterdim 5 kisi ve ben erkek diyoruz allah gonlune gore versin

hayırlı ugurlu olsun :)
hucre yenılenmesıyle yas hesabı ve anne babanın yas hesanı, cıft gunlerle yas hesabı gibi hesaplamalar nasıl oluyor?
bende de tutup tutmadıgını ogrenmek istiyorum :)
cok tesekkurler :)

hayırlı ugurlu olsun :)
hucre yenılenmesıyle yas hesabı ve anne babanın yas hesanı, cıft gunlerle yas hesabı gibi hesaplamalar nasıl oluyor?
bende de tutup tutmadıgını ogrenmek istiyorum :)
cok tesekkurler :)

Sağolun, sizin içinde hayırlı olsun.
Google yazın hepsi çıkıyor, ama eğlence amaçlı işte bunlar, bazı sitelerde hazır hesaplamalar var hemen bakılabiliyor :)

İlk resim 12 ikincisi 13 haftalik kizmi erkekmi ne diyorsunuz kizlar aramizda uzman varmi orkdm bakmiyor artik herhalde...

mfb faceye uye olmsk istiyorum sayfayi bulamiyorum yardim edermisiniz.bi de buraya tlf dan fotograf yukleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…