dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

dayanamadim bende bir resim yüklim dedim :KK9:

10+5 haftalik,bana erkek gibi geldi sanki ama tecrubeli arkadaslar siz nediyceksiniz?

$1441362_10202568038191244_1271947929_n.jpg

$1391655_10152062243297318_1445912899_n.jpg

Merhaba kızlar bebnim bebişime de bakabilir misiniz? Burda 12+3 haftalık. Randevum 24ünde ama o zamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Sizin yorumlarınız neler?

Canm bence senin bebisin kiz belli olunca haber verirsn nasilmis bebisin iyimi bnde resim koyucaktim ama nubu hic belli degil tlfdan koyamafimda[/QUOTE

Canim 3hafta sonra belli olucak ins.sen kac haftalik oldun benim 13bitti.2li tarama yaptik guzel cikti iste sukurler olsun.

Canm bence senin bebisin kiz belli olunca haber verirsn nasilmis bebisin iyimi bnde resim koyucaktim ama nubu hic belli degil tlfdan koyamafimda[/QUOTE

Canim 3hafta sonra belli olucak ins.sen kac haftalik oldun benim 13bitti.2li tarama yaptik guzel cikti iste sukurler olsun.
12 haftaliik benm bebisim canm dun doktrum kiz oldugunu soyledi ikinci kizim geliyo saglikla gelsinler ins busene kiz senesi galiba

benim bebişime başka yorum yok sanırım:26:

Buda mi kiz acaba yoksa ben herkesi kiz gibimi goruyorm ne :) nub paralel canm

$image.jpg çok merak ediyoruz

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
X