- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Canim bebegin yatis pozisyonuda onemli
Burada psralel mesela:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canıım.sağlıklı olması tek isteğim ama cinsiyetini merak etmiyor da değilim
Canim bebegin yatis pozisyonuda onemli
Burada psralel mesela:)[/QUOTE
Canim o fotoyu dik yuklemis ondan yandan bakman lazim son karar icin :))
Canm bence senin bebisin kiz belli olunca haber verirsn nasilmis bebisin iyimi bnde resim koyucaktim ama nubu hic belli degil tlfdan koyamafimda
dayanamadim bende bir resim yüklim dedim
10+5 haftalik,bana erkek gibi geldi sanki ama tecrubeli arkadaslar siz nediyceksiniz?
Eki Görüntüle 857782
Merhaba kızlar.biz de 12+1 haftalığız.benim ultrason sonucuma da bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 857572 Eki Görüntüle 857571
Nubu paralel sanki
Canm bence senin bebisin kiz belli olunca haber verirsn nasilmis bebisin iyimi bnde resim koyucaktim ama nubu hic belli degil tlfdan koyamafimda[/QUOTE
Canim 3hafta sonra belli olucak ins.sen kac haftalik oldun benim 13bitti.2li tarama yaptik guzel cikti iste sukurler olsun.
12 haftaliik benm bebisim canm dun doktrum kiz oldugunu soyledi ikinci kizim geliyo saglikla gelsinler ins busene kiz senesi galibaCanm bence senin bebisin kiz belli olunca haber verirsn nasilmis bebisin iyimi bnde resim koyucaktim ama nubu hic belli degil tlfdan koyamafimda[/QUOTE
Canim 3hafta sonra belli olucak ins.sen kac haftalik oldun benim 13bitti.2li tarama yaptik guzel cikti iste sukurler olsun.
Canm bence senin bebisin kiz belli olunca haber verirsn nasilmis bebisin iyimi bnde resim koyucaktim ama nubu hic belli degil tlfdan koyamafimda[/QUOTE
benim bebişime başka yorum yok sanırım:26:
Buda mi kiz acaba yoksa ben herkesi kiz gibimi goruyorm ne :) nub paralel canm
12 haftaliik benm bebisim canm dun doktrum kiz oldugunu soyledi ikinci kizim geliyo saglikla gelsinler ins busene kiz senesi galiba
Yaa cok sevindimm:) benimkide gormustur ama soylemedi..beklemek zor oluyo :)) etrafimda herkesin oglu oluyor benim..saglikli olsunlarda.nerelisin canim sen
Yaa cok sevindimm:) benimkide gormustur ama soylemedi..beklemek zor oluyo :)) etrafimda herkesin oglu oluyor benim..saglikli olsunlarda.nerelisin canim sen
Sen erkk mi olmasini istiyodun cann evet sagliklari daha onmli
Eskisehirliyim sen?
Eki Görüntüle 861357 12 hafta 3 günlük
Eki Görüntüle 861358 10 hafta 3 günlük
bebeklerin cinsiyeti nedir acaba? biri yengemin biri benim