- 26 Kasım 2012
- 657
- 11
erkeeeeeeekkkkkkEki Görüntüle 672591
Eki Görüntüle 672589
Eki Görüntüle 672590
içiçe olmuş.benim kadar beceriksiz yükleyen yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkeeeeeeekkkkkkEki Görüntüle 672591
Eki Görüntüle 672589
Eki Görüntüle 672590
içiçe olmuş.benim kadar beceriksiz yükleyen yoktur.
QUOTE=EGEM_2011;29632281] Eki Görüntüle 672591 Eki Görüntüle 672589
TTACH=CONFIG]672590[/ATTACH]
içiçe olmuş
2 saattir bakıyorum beynim sulandı hiçbirşey anlayamadım.Orkiş inşallah bu gece buraya uğrarsın
Eki Görüntüle 671964 bizde tahmin istiyoruzz 12+4 haftalık çıktık alt kısımları çok karışık geldi ayırt edemedim ben birde sizin elinizden geçsin istedim :))
cnmm bende anlamadim yaa iki cikinti var biri dikey biri paralelll
Yukarıda olan bacak yuvarlak içine aldım ama görünüyor mu acaba?:18:
Eki Görüntüle 672822 Eki Görüntüle 672823
alttakileri tersten yüklemişim
canım alttaki paralel çizgi biraz iri gibi geldi bana ,hani orkdm in erkeğe dönebilir dediklerinden.paralel dedim ama yine de çok net değil foto.bu benim gördüğüm.
Eki Görüntüle 672811
orkidecim canım bu kırmızıyla işaretlediğim yer nub çıkıntısı mı ayak mı
bence nub çıkıntısı, sen ne dersin, sen daha iyi bilirsin tabii canım
ayak diyor snnemlerde bence ayak değil ayağı yukarda sanki
canım birtanesi bacak yukarıda olan.doktor çizdi hatta altta.Gerçi bacak anlaşılıyor değil mi ?o zaman demek ki kız
Yukarıda olan bacak yuvarlak içine aldım ama görünüyor mu acaba?:18:
Eki Görüntüle 672822 Eki Görüntüle 672823
alttakileri tersten yüklemişim
canım birtanesi bacak yukarıda olan.doktor çizdi hatta altta.Gerçi bacak anlaşılıyor değil mi ?o zaman demek ki kız
yaaa bak o cizdigin yuvarlagin altinda hemen dikey kucuk bir cikinti var eger oysa ki insallahh diyeelim o zaman kesin erkekk yaa iki cikintisi var bebegin
egem canım
dr sana bi şey demedi mi kaç haftalıksın.?..yahu anlamadım bir şey benim 12 haftalıktı ozman. söledi... bi benim dr um mu söylüyo.duyduğuma göre 3 aylıkken bile doğru tespit ediyomuş dr um..çoğu kişide doğru çıkmış.. ama bilemedim nisanın 15 i gibi gitçem ben de..
egem canım
dr sana bi şey demedi mi kaç haftalıksın.?..yahu anlamadım bir şey benim 12 haftalıktı ozman. söledi... bi benim dr um mu söylüyo.duyduğuma göre 3 aylıkken bile doğru tespit ediyomuş dr um..çoğu kişide doğru çıkmış.. ama bilemedim nisanın 15 i gibi gitçem ben de..
ayak ddegil canim nubun taaa kendisiii
olmadı canımIMG_4026.JPG
ekleyebildim mi acaba):