• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

irma

Ziyaretçi
Arkadaşlar Serhat Tuncer hakkında bilgisi olan ameliyat olan bana yazabilirmi acaba :))

berdan mardini burun ameliyatını o doktora olmuştu, iyi bir cerrah diye biliyorum.

ırma senne konuşuoruz msnde ama burdanda açıklamş bulndm:D

cicadaaaa konuşuyoruz tabi msn de senle heheheheheh :) serhat tuncer i araştırıyorum arkdaşlar şu ana kadar süper bi doktormuş gibi gidio heheheh

benm bi arkadaşım ona ameliyat oldu çok süper oldu burnu..

selam emotion teşekkür ederim ilgine :)) arkdaşının burnunu Serhat Bey yaptı ve beğendin demek peki rica etsem arkdaşının resmini bulunca bana yollayabilirmisin sen bana burdan gönderebilirim yazarsan ben sana hemen mail adresimi vericem canım... çok teşekkür ederim ilgine:)

hehe yaptır gitsin yaa kafamçokkarıştı
bi kemik törpületcen iikiii şutarafagitti
yordun benim beynimideee lülülülülülü
cuma günü hayırlısıyla bi geçsinde şerefine beer içeriz :içelim:
sonrda seni götürcem zorla sokcam amlythaneye bi çkcan minnacık burnun var :sm_cool:

tamam itiraf ediorum ben korkuorum sanırım biraz :utangac: :)))) çok çok çok iii bi doktor bulmam lazım :teselli:

bu siteye veremem foto canm ama msn adresine gönderebilirim tabiki,bu arada bende burun ameliyatı olucam ve kesinlikle serhat tunceri düşünüorum..

selam emotion canım ben görüştüm Serhat Bey'le gerçekten çok güven verici aklıma çok yattı :))) msn adresimi vericem hemen ama buraya yaıznca sorun oluyo sanırım uyarı yazıolar özelden göndericem msn adresimi bi bakıym becerebilirsem :) msn de konuşuruz resimlerede bakarız a.s.

hey ben geldm:D gülcaann:)

gelmesen şaşardım zaten :))) başımın derdi hehehe :))) hadi atlattın valla süpersin yat kalk Yakup Bey'e dua et işte insanın verdiği ilk kararlar hep doğrudur derler hayatta çok doğru :)) ben zaten ödlektim biliosun olanları tubiş:)) şimdi hiç olamıcam bu gidişle ben bu burun estetiğini :))tatlicadiarzu

Çok iyi bir doktor eli çok hafif benim ameliyatımı o yaptı, kimse estetik olduğumu anlamıyor :)

serhat tuncer burun ameliyatını ne kadara yapıyor , bigisi olan var mı,, fiyatları çok mu fazla?

4 mlyr civarı sanıyorm.
Ama hakktn serhat tuncer baya dogal çalışıyo burun amlytlarnda

4 mlyr civarı sanıyorm.
Ama hakktn serhat tuncer baya dogal çalışıyo burun amlytlarnda

ben de yeni oldum serhat beye. 12sinde.
yaptığı ameliyatlar doal olduğu için ve hiç olumsuz birşey duymadığım için bana güvenilir geldi. genç ve deneyimli.

ben de yeni oldum serhat beye. 12sinde.
yaptığı ameliyatlar doal olduğu için ve hiç olumsuz birşey duymadığım için bana güvenilir geldi. genç ve deneyimli.

24 gün oldu ameliyat olalı.düşünen arkadaşlara fikir olması açısından 21. günde çekilen fotomu ekliyorum. şuanda çok memnunum nefes sorunumda yok :1rolleyes:

picture.php

süper olmuş valla :=) fiyat olarak ne ödedim arkadaşım ?

ıkı ablamın burnunu yaptı yukarıdakı arkadasın burnundan bıras daha kalkıp ama hep aynı tarz :) bu tarzı sevenler ıcın bu adma gercekten muthıs hafta sonu amelıyatım var .. eger en ıyıyı arıyosanız bu adam gercekten mukemmel

dune kadar oyleydı ama kan sevıyelerım uymadıgı ıcın bıraz fasla zayıfım ve bademcık problemım var o sebeble 4 ekım kesın emalıyat tarıhım ybu cumartesı gorusup tasarım hakkında kesın bı karar verıces :) haberdar ederım ama zaten hep bılındık seyler ... adam burunları gusel yapıo osellıkle kalkıp yuvarlar burun ıstıyenler ıcın cok ideal bı doktor ..

canimcm naptin oldnmu amelyatini nasilsin suan? oldyusan eger cok cok gecmis olsuun:) umarm iisindr

Back