Kuzenim ameliyat oldu Serdar Yüce ye memnun kaldı bende beğendim 8 ay oldu ameliyat olalı.Kontrole birlikte gitmiştik ilgili ve başarılı bi doktor sosyal medyadan da takip ediyorum az çok öncesi sondalarından biliyorum.Merhaba Arkadaslar..
Ben revizyon burun ameliyati olacagim 2 ay sonra fakat iki doktor arasinda kaldim, bana yadim edin lütfen... Serdar öztürk mu yoksa Serdar yücemi ?
Evet gercekten cok zor donemler yasadim. Serdar beni sucladi ve ben pyskolijmen cok kotu oldugum icin dogru dusunemiyormusum da, hastasin sen manyaksin saglikli dusunemiyorsun pyskolijin bozuk dedi bana, yani beni sucladi kendisi ni degil.. dr Mehmet Yazar iyi birine benziyor baya revizyon yapiyor.Cok üzuldum gercekten, bende bir kere ameliyat oldum ferruh bingüle, ve hersey berbat gecti... insanlarin psikologylerini oynuyorlar... ben zTen serdar øzturk ten vazgecmistim yorumlari okudukca, serdar yüce veya ozan luay abbasa olacagim ameliyatimi... bu iki doktor hakkinda bilgisi olan varmi acaba..
Anladim evet benim bir tanidik baska doktorda oldu oda Ankarada ama onunki ilk ameliyatti ve o cok memnun. Fakat ismini unutumAma ben Ankarada olacagim mecburen ameliyatimi
Ameliyat oldunuz mu? Ben de revizyon için Serdar Yüce 'ye gideceğim kendisiyle de görüştüm.Şuana kadar yaptığı işlemleri de az çok gördüm.Başarısız bir operasyon sonrası aynalarla küsmüş durumdayım burda yazanlar da olumsuz bişey görmedim.Siz seçiminizi kimden yana kullandınız beni de bilgilendirirseniz çok mutlu olurumCok üzuldum gercekten, bende bir kere ameliyat oldum ferruh bingüle, ve hersey berbat gecti... insanlarin psikologylerini oynuyorlar... ben zTen serdar øzturk ten vazgecmistim yorumlari okudukca, serdar yüce veya ozan luay abbasa olacagim ameliyatimi... bu iki doktor hakkinda bilgisi olan varmi acaba..
Feruh bingül e bende görüştüm burda ki yorumlar çok etkiliyor insanı.Serdar yüce ye karar aldım revizyon için siz kime oldunuz sonuçlandıysa fotoğraf atarmısınız bana ?Cok üzuldum gercekten, bende bir kere ameliyat oldum ferruh bingüle, ve hersey berbat gecti... insanlarin psikologylerini oynuyorlar... ben zTen serdar øzturk ten vazgecmistim yorumlari okudukca, serdar yüce veya ozan luay abbasa olacagim ameliyatimi... bu iki doktor hakkinda bilgisi olan varmi acaba..
İlayda oymak YouTube da videosunu izledim Serdar bey de ameliyat olmuş çok güzel görünüyor çok şaşırdım ve Kafam karıştıSerdar ozturkte KESINLIKLE olmayin!!!!!!!
Ben serdar ozturk e rinoplasti ameliyatı ile ameliyat sonrası törpüleme yaptırdım tam 3 yıl önce. 23 ocak 2023 tarihinde de revizyon oldum. Mahkeme sürecinde olduğumuz için adlı tıp bilirkisinin görmesini istedim burnumu. Ve yapmış olduğu burnumu düzeltmek için doktorum tam 6 buçuk saat uğraştı. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Ve koskoca prof. Meslek yaşantım boyunca karşılaştığım en zor ameliyatlardan biriydi dedi. Burnumu mahvetmis. O kadar saat narkoz aldım, ağrılarım var hakkımı helal etmiyorum. Kimse olmasın buna ameliyatİlayda oymak YouTube da videosunu izledim Serdar bey de ameliyat olmuş çok güzel görünüyor çok şaşırdım ve Kafam karıştınasıl bu kadar farklı yorumlar olabilir ki uff sizin mennun kalmadiginiz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?