• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı pişmanlığı

Teşekkür ederim moral veriyorsunuz ama atel çıktığında ucu çok şiş ve büyük geldi bana
Ya Allah aşkına ben ameliyat olalı 5 ay oldu hala şişlikler tam inmedi. Bu kadar olumsuz yaklaşmayın. Kusursuz burun fikriyle girmemeniz gerekirdi ameliyata en baştan. Benim de burun deliklerim eşit değil. Dolgu molgu halledeceğiz. Hiç takmıyorum bile. Eski burunlarımızdan mucize yaratıyorlar daha ne istiyorsunuz? Bekleyin. Evet bir yıl bekleyeceksiniz. Bunu da ameliyata girmeden söylüyorlar zaten. Ayrıca çok hoş olmuş.

Kesinlikle böyle bir burun yapsaydı bana asla sızlanmazdım. Şu sırttaki kusursuzluğa bakar mısınız? Tabii yüzünü bütün olarak görmedik, belki ifadesi çok değişmiştir. Fakat 12 günlük görüntü ile üzülmek ya da sevinmek hiç doğru değil. Ben şimdi bu ameliyat fotoğrafına bakıyorum, bir de benim sevindiğim ve beğendiğim kendi fotoğraflarıma bakıyorum; benimki o zamanlar bile bu kadar güzel değilmiş ki. Üstelik ameliyat masası fotoğraflarım da yok. İki kez ameliyat oldum, ikisinde de yok!
Neden fotonuz yok, bu bölümü hiç anlamadım. Acaba doktorunuz eserine güvenmediği için mi çekmedi ? Bana doktorum, ameliyattan üç gün önce muayehaneme gelirseniz iyi olur, fotoğraf çekimi yapacağım dedi, ameliyattaki hariç. Bir de sonrasın da gitmemi rica etti. Sizin ki resmen gizli saklı olmuş gibi.

Merhaba arkadaşlar 12 gün önce burun ameliyatı oldum doğal bir burun istememe rağmen ameliyat sonrası fotoğraflardan kavisli ve ucu top olan bir burnum olduğunu gördüm çok fazla üzülsemde atel çıktıktan sonra belki daha iyi bir burunla karşılaşırım diye umut ettim fakat atel çıktıktan sonra gördüğüm burun beni dehşete düşürdü ucu çok kalkık top gibi yuvarlak aynı zamanda yüz ifadem çok değişmişti şiş olduğunu söyledi doktor sonra burnumu bantladı bantlı hali bile daha iyi. çok pişmanım önceki burnum çok kötüydü ama şimdi farklı versiyonda çirkinleştim . Sizce nasıl olmuş ben mi abartıyorum daha iyi olur mu fikirlerinizi merak ediyorum
İlk atel çıktığı andaki görüntünün öyle olması çok normal, hatta 15. günde bantlar çıkınca da dehşete düşeceksiniz, ama ondan 1 hafta sonra bile acayip fark ediyor, hep dedikleri gibi 1 yılın sonunda oturuyor. Anında mucize beklemeyin sabır işi bu iş :)

Neden fotonuz yok, bu bölümü hiç anlamadım. Acaba doktorunuz eserine güvenmediği için mi çekmedi ? Bana doktorum, ameliyattan üç gün önce muayehaneme gelirseniz iyi olur, fotoğraf çekimi yapacağım dedi, ameliyattaki hariç. Bir de sonrasın da gitmemi rica etti. Sizin ki resmen gizli saklı olmuş gibi.
Ameliyat öncesi her açıdan çekim yapıyorlar. Doktor, o fotoğrafları ameliyat esnasında kullanıyormuş, bakması gerekiyormuş. Onları çektiler ama masada fotoğrafım yok. Biliyor musunuz, herkesin ameliyat masası fotoğrafı var, bir tek benim yok! Ben henüz ameliyat olup da masada fotoğrafım yok diyen birine rastlamadım.
İlk ameliyatımda sormuştum, çektik dediler asistanı güya bulacaktı ama bulamadı bir türlü! Dava açmak için o kadar haklı sebeplerim var ki!

Ameliyat öncesi her açıdan çekim yapıyorlar. Doktor, o fotoğrafları ameliyat esnasında kullanıyormuş, bakması gerekiyormuş. Onları çektiler ama masada fotoğrafım yok. Biliyor musunuz, herkesin ameliyat masası fotoğrafı var, bir tek benim yok! Ben henüz ameliyat olup da masada fotoğrafım yok diyen birine rastlamadım.
İlk ameliyatımda sormuştum, çektik dediler asistanı güya bulacaktı ama bulamadı bir türlü! Dava açmak için o kadar haklı sebeplerim var ki!
En azından öncesini çekmişler. Onu da yapmasalardi, resmen başlarindan savmislar diyecektim. Ameliyattaki sonucu begenmedikleri için mi cekmediler acaba? Ya da amann ileride nasıl olsa görecek mi dediler? Hastaya değer sıfır o doktorda anladığım kadarıyla.

Sevgili zeytin, ben sizin ruh halinizi hiç iyi görmüyorum ki çok haklı sebepleriniz var. Üçüncü bir revizyonda olamam diyorsunuz, peki ne olacak böyle? İkinci ameliyattan sonra çok daha mutsuz bir ruh haline girmissiniz, çözümünüz var mı? 😔

Sevgili zeytin, ben sizin ruh halinizi hiç iyi görmüyorum ki çok haklı sebepleriniz var.
Ay böyle deyince de ne bileyim yani, psikopatmışım gibi oldu. :KK70:
Ben genel olarak çok pozitif ve mutlu bir insandım. Hep isterdim ki burnum da güzel olsun, burnum güzel olursa daha mutlu olurum, öz güvenim artar. Öyle olmadı maalesef. Çok istediğim için ve doktor her defasında "Çok kolay bir ameliyattı, hiçbir problem yok." dediği için beklentimi yüksek tuttum. Hep bekle dedi, beklerken iyiye değil kötüye gitti...

Burnumun çapraz görüntüdeki hali zaten ortada, benim abarttığım bir durum yok kesinlikle. Gören herkes söylüyor bunu. Özellikle ikinci ameliyattan sonra psikolojik olarak iyice çöktüm.

İnanın yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü ben büyük paraların insanı değilim. En fazla, kapalı teknikle ucunu kaldırtabilirim kredi falan çekip. Fakat gerek var mıydı yani? Üzülmekte haksız mıyım, neden bir masrafın altına soktu ki beni? Bir de psikolojik olarak şu var, asla hiçbir doktora güvenim kalmadı.
En azından öncesini çekmişler. Onu da yapmasalardi, resmen başlarindan savmislar diyecektim.
Diğer hastaları da para veriyor, ben de verdim. Neden beni başından savmaya çalışsın ki anlamıyorum. Tüm hastalarının masada fotoğrafı var, benim neden yok?

Merhaba arkadaşlar 12 gün önce burun ameliyatı oldum doğal bir burun istememe rağmen ameliyat sonrası fotoğraflardan kavisli ve ucu top olan bir burnum olduğunu gördüm çok fazla üzülsemde atel çıktıktan sonra belki daha iyi bir burunla karşılaşırım diye umut ettim fakat atel çıktıktan sonra gördüğüm burun beni dehşete düşürdü ucu çok kalkık top gibi yuvarlak aynı zamanda yüz ifadem çok değişmişti şiş olduğunu söyledi doktor sonra burnumu bantladı bantlı hali bile daha iyi. çok pişmanım önceki burnum çok kötüydü ama şimdi farklı versiyonda çirkinleştim . Sizce nasıl olmuş ben mi abartıyorum daha iyi olur mu fikirlerinizi merak ediyorum
Ben çok beğendim ya... Doktorunuzun kim olduğunu özelden yazabilir misiniz bana?

Öncesi hepsi yapıyor zaten masada ki fotoğraftan bahsediyor. Doktoru da merdiven altı biri değil sizin doktora bence 10 level fazla bile
Ameliyat masasında yok onun öncesinde simülasyon yapmış doktoru. Doktoru da merdiven altı bir doktor değil yani
Çok güzel. Hiçbir problem yok. Benim burnumu görseniz oturur ağlarsınız. Üstelik bu buruna bile doktor eğri değil, sana öyle geliyor diyor.
Seninki de revizyondan sonra 1.ay mükemmel mesela.. Masada ki foto da çok değişiyor

Benim 1 ay on profil eski haline göre kaba tıpkı sizinki gibi. Fakat ben sizin burnu şu haliyle beğendim,sirti pürüzsüz duruyor fakat çok değişecek... eski burun ile daha sivri bir yüz hattınız vardır,yeni burnunuzda daha yuvarlak bir yüz hattı oluyor bende de aynen öyle oldu... Bu topluk kiminde gidici kiminde kalıcı oluyor . Topluk kıkırdaktan mi ciltte ki ödemden mi onu zamanla gorecegiz

Öncesi hepsi yapıyor zaten masada ki fotoğraftan bahsediyor. Doktoru da merdiven altı biri değil sizin doktora bence 10 level fazla bile
O bana aciklamasini zaten yaptı. Hayırdır, doktor mu yaristiriyoruz. 10 level 20 level? Doktoru fazlaymış evet, kadını dünyanın en mutsuz insanına çevirmiş. İlgisiz, baştan savan, hastasının psikolojisini zerre düşünmeyen, yalancının biri.

Siz neden araya girdiniz? 🙂

O bana aciklamasini zaten yaptı. Hayırdır, doktor mu yaristiriyoruz. 10 level 20 level? Doktoru fazlaymış evet, kadını dünyanın en mutsuz insanına çevirmiş. İlgisiz, baştan savan, hastasının psikolojisini zerre düşünmeyen, yalancının biri.
Siz neden araya girdiniz? 🙂
Avukatıyım ? Araya girmeden önce sana mi sorman lazımdı

Ay böyle deyince de ne bileyim yani, psikopatmışım gibi oldu. :KK70:
Ben genel olarak çok pozitif ve mutlu bir insandım. Hep isterdim ki burnum da güzel olsun, burnum güzel olursa daha mutlu olurum, öz güvenim artar. Öyle olmadı maalesef. Çok istediğim için ve doktor her defasında "Çok kolay bir ameliyattı, hiçbir problem yok." dediği için beklentimi yüksek tuttum. Hep bekle dedi, beklerken iyiye değil kötüye gitti...

Burnumun çapraz görüntüdeki hali zaten ortada, benim abarttığım bir durum yok kesinlikle. Gören herkes söylüyor bunu. Özellikle ikinci ameliyattan sonra psikolojik olarak iyice çöktüm.

İnanın yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü ben büyük paraların insanı değilim. En fazla, kapalı teknikle ucunu kaldırtabilirim kredi falan çekip. Fakat gerek var mıydı yani? Üzülmekte haksız mıyım, neden bir masrafın altına soktu ki beni? Bir de psikolojik olarak şu var, asla hiçbir doktora güvenim kalmadı.

Diğer hastaları da para veriyor, ben de verdim. Neden beni başından savmaya çalışsın ki anlamıyorum. Tüm hastalarının masada fotoğrafı var, benim neden yok?
Estafurlah, neden öyle olsun. Doktorunuzun neden böyle yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok benimde, ama acaba elektiriginiz mi tutmadı, bazen öyle de olabiliyormuş. Şanssızlık diyelim. İleride burun ucunu kaldırma düşünceniz güzel demek ki hala istediginiz görüntüye kavuşmak istiyorsunuz ve bu güzel bir şey. Olan zamana, paraya oluyor, olan sizin ruh sağlığınıza oluyor ama yapacak başka bir şey yok sanirim bu saatten sonra.🤗

Dikkat ederseniz o atel çıkarma videolarında hep yandan ya da çaprazdan çekim yapılır, önden patlıcan gibi oluyor çünkü :)
15. gün ile 1. yıl arasındaki farkı görmen için fotolarımı yüklüyorum. Ben de daha atel varken kendimi 1 hafta odaya kapatıp ağlamıştım keşke ameliyat olmasaydım ucu çok kalkık diye, şimdi gülüyorum saçmalamışım :)) uzun süre de dişlerim görünmedi mesela, ona çok takmıştım, o bile geçti zamanla.

Eklentiler

• 8078F4CC-208A-430E-899A-A432DC05F3A3.jpeg
    8078F4CC-208A-430E-899A-A432DC05F3A3.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 274
  • 0AA7A794-3B5E-4B62-AFC1-6FE339D5AD05.jpeg
    0AA7A794-3B5E-4B62-AFC1-6FE339D5AD05.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 275
Herkesin var demeyelim lütfen.Bildiğin üzere iki kez ameliyat oldum ama tek bir resim görmedim çünkü burnum doktorumun tabiriyle ‘Kusursuz değil ama eskisinden iyi ’ ;)

En azından öncesini çekmişler. Onu da yapmasalardi, resmen başlarindan savmislar diyecektim. Ameliyattaki sonucu begenmedikleri için mi cekmediler acaba? Ya da amann ileride nasıl olsa görecek mi dediler? Hastaya değer sıfır o doktorda anladığım kadarıyla.

Sevgili zeytin, ben sizin ruh halinizi hiç iyi görmüyorum ki çok haklı sebepleriniz var. Üçüncü bir revizyonda olamam diyorsunuz, peki ne olacak böyle? İkinci ameliyattan sonra çok daha mutsuz bir ruh haline girmissiniz, çözümünüz var mı? 😔
Ben fotoğrafların çekilmemiş olmasına ihtimal bile vermiyorum.Sadece beklentiyi karşılamayan sonuç olduğu için ne hastaya gösterildi ne de sosyal medyada paylaşıldı.İlk ameliyatımdan sonra bir hafta fotoğraf paylaşımı yapılır diye bakmıştım.Sonucun dr gözünden reklama değer olmadığı da aklımda ilk o zaman tomurcuklanmıştı ;/

Burnunuz çok güzel olmuş.Detaylara hiç odaklanmayın.Bence bu burnu sevme zamanı 💗

Back