Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hayırlı olsun cnm eğer 28'inde olursan 2 gün arayla olmuş olacağız inşallah hepimizin istediği gibi olur

Gece uyuyamam di mi?
Sence bilgisayarı götüreyim mi yanımda, canımın sıkılabilecek zamanı olur mu? =D
İnternet varsa dizi felan izlerim... =D

İnşallah inşallah... Dua edin kızlaaaarrr... =)

Cnm dualarımız seninle merak etme ayrıca rahat ol gerçekten zor bi ameliyat değil uyuyosun uyanıyosun okadar:))) Ameliyattan çıkınca bol bol buz uygulaması yapsın hemşireler onun çok faydası oluyor az morarmasına

Kızlaaar, en kısa zamanda görüşmek üzere, gelişmeleri anlatıcam, bana şans dileyin ve dua edin... Görüşürüüüüzzz... =)

Kızlaaar, en kısa zamanda görüşmek üzere, gelişmeleri anlatıcam, bana şans dileyin ve dua edin... Görüşürüüüüzzz... =)

tatlım mesajıı yeni gördüm evet gece uyuyamıyosn maalesef kanaman olcak ama hemşireler ilgileniyo sıkılmazsın orda tv var zaten odanda rahat edersin çok temiz rahat hadi bakalım hayırlısıyla seni bekliyoruz:)

bnmde aklıma kötü şeyler gelmiyo değil keşke bi şekilde ulaşablsek çk merk etmye başladım

ben burun ucu ameliyatı için konuşmak istiyorum kendisiyle bu konuda ilgilenenler varsa sizide bilgilendirirm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…