Serdar bey çok ilgili bir dr. önce ilgilenmez, başından savar gibi düşüncelerim oldu ama kendisiyle ofisinde görüştüğümde burnumu daraltma işlemi için konuştuk sonra randevu verdi ve daraltma yaptı. şikayetim burun deliklerim de farklılıktı onu ilk ameliyat işleminde yapmamıştı gittiğimde daha sonrada lokal anestezi ile halletti. şu an daraltma işlemi yapalı 5 ay oldu burun ameliyatı olalı da 2 yıl oldu daraltma işleminden sonra burnumda eskisine göre daha güzelleşme oldu, değişti. önceki hali bir delik geniş biri dardı. sen burun deliklerinden mutsuzsan eğer daha önce gelseyinde ben hallederdim uzun süre niye bekledin dedi ücretsiz yaptı işlemi. Burun deliklerinin güzelleşmesi, değişiklik zamanla olacak hala şişlik var dedi ama eski burnumdan daha iyi durumda şu an. giderek güzelleşecek dedi dr. Ameliyat ettiği hastalarına karşı daha sonrada ilgili ve güler yüzlü daraltma işlemi yaptıktan sonra arayıp konuştu çoğu tanıdğım dr dan farklı mütevazı biri kendini beğenmiş, soğuk biri değil önce çok moralim bozudul deliklerdeki farklılıklarla biraz hayal kırıklığı ile moralim bozuldu ve keşke başka istanbula emre ilhana gitsem diyodrum ama şimdi beğenmeye başlıyorum her ne kadar 10 da 10 luk harika bulmasam da. Ameliyat olupta sorunları olanlar kendisiyle konuşsun ne haliniz varsa görün diye gönderecek bir dr. kesinlikle değil ayrıca burnuma gelince bir sorun yok çökme tıkanıklık gibi sağlıksal sorunum yok 2 yıl 1 ay oldu doğal bir burnum var serdar bey plastik bebek burunları gibi düz estetikli olduğu çok belli burunlar yapmıyor. burnumda hala şişlik var onlar zamanla inince burnun daha da güzelleşir dedi dr. birde bende ödem, şişlik çok uzun sürdü kalın derili cildim olduğundanmıiş şu an bile çok az var. burnumla ilgili kesin sonuçları daratlma işleminin sonucun tam olarak aldıktan sonra yazarım. dr. değişiklik yıllarca sürebilir dedi. ama şu an kesinlik eski estetiksiz ve 5 ay önceki daratlma işleminin yapılmadığı burnumda daha güzel bir burnum var.