Kızlar bu durum o kadar kötü ki hani yaşamayan anlayamaz,tamam herkese şey geliyor hani "bir burun bu altı üstü ya,insanların ne derdi var,afrikada açlıktan ölen bebekler ,hayatını kaybeden nice insanlar varken kaşınla gözünle uğraşıyorsun sen burda" diyorlar,anlamıyorlar.
ben de bilirim böyle demeyi,ama inanın yüzünüzün ortasında sevmediğiniz bir burunla gezmek ,hem de bunun para harcadığınız bir ameliyat sonucu olması çok kötü.hani ben de isterdim dünyada bir sürü ciddi sorun varken burnumla ağzımla oynamayım,ama bu bizim elimizde değilki.böyle konuşanların yüzüne benim burnumu koysan eminim onlar da ben gibi olurdu.
sizin adınıza çok sevindim,hem çok doğal hem çok güzel olmuş.hadi benimki güzel olmadı onu geçtim,bari doğal olsaydı değilmi?doğal da değil üstüne üstlük
burnunda ameliyat mı var senin diyen bir çok kişi oldu şimdiye dek yeni tanıştıklarımdan.ve hani güzel de demediler,ameliyat arızası olduğu belli olan bir burun.serdar bey gibi bir şans vardı önümde,bunu teptim.şuan hem çok kötü bir burnum var,yüzümü büyük ölçüde çirkin gösteriyor,hem de hiç ama hiç nefes alamıyorum ve spreylerle normale dönüyorum.inanın bu hiç kolay değil. çoğu kez bunalıma girip ağlıyorum,ki ameliyatımın üstünden bir yıl geçti