N nase Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2011 9 0 36 Ankara 13 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nase #1 Herkese selam..Aranızda Serdar oralı tanıyan duyan var mı?Özeline gidip görüşmeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
Herkese selam..Aranızda Serdar oralı tanıyan duyan var mı?Özeline gidip görüşmeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
F feyza0666 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 1 0 36 Ankara 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nase #2 nase .!.: Herkese selam..Aranızda Serdar oralı tanıyan duyan var mı?Özeline gidip görüşmeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla... ben serdar hocanın hastasıyım 11 gün önce doğum yaptım yardımcı olabilirim
nase .!.: Herkese selam..Aranızda Serdar oralı tanıyan duyan var mı?Özeline gidip görüşmeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla... ben serdar hocanın hastasıyım 11 gün önce doğum yaptım yardımcı olabilirim
Spatzi Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2012 11.544 5.970 248 30 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nase #3 nase .!.: Herkese selam..Aranızda Serdar oralı tanıyan duyan var mı?Özeline gidip görüşmeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla... kendisi benim kuzenim olur ve dalinda cok basarili bir doktor
nase .!.: Herkese selam..Aranızda Serdar oralı tanıyan duyan var mı?Özeline gidip görüşmeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla... kendisi benim kuzenim olur ve dalinda cok basarili bir doktor
G gly78 Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 6 0 16 Ankara 1 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nase #4 feyza0666 .!.: ben serdar hocanın hastasıyım 11 gün önce doğum yaptım yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Serdar beyin ismini çok duydum. Serdar beyi tanıyanlar bana bilgi verebilirmisiniz.
feyza0666 .!.: ben serdar hocanın hastasıyım 11 gün önce doğum yaptım yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Serdar beyin ismini çok duydum. Serdar beyi tanıyanlar bana bilgi verebilirmisiniz.
K kadife1984 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 8 2 86 Ankara 8 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nase #5 çok doktora gittim 3.çocuğuma hamileyim tecrübeyle söylüyorum ki onun gibi gebelik takibi yapan doktor yok
çok doktora gittim 3.çocuğuma hamileyim tecrübeyle söylüyorum ki onun gibi gebelik takibi yapan doktor yok