Canım ben iki sene önce yaptırdıö kendi doktorum diye demiyorum cok iyidir gercekten. Cok cbuk iyilesti burnum. Su anda d cok güzel bi burnum var cok dogal estetik oldugunu söylemezsem kimse anlmıyo. Benim saglıksal anlamda da sıkıntjm vardı kesin olmam gerekiyodu zatwn. Bi görüs bence mutlaka zaten kafana yatar eminim ki sorun olursa da cevplayabilirim seve seveKızlar selam burun estetiğiyle ilgili bir cok doktor arastırdım fakat paramı hakedecek kadar icime yatanı bulmadıminstagramda gördüm seckin beyide fotograflarından yaptıgı burunlar cok hosuma gitti bayagı dogal duruyolardı belki aranızda daha önceden burnunu yaptırmıs olan vardır? Acil yardım edinn
Sagol canım ben görüsmye gideyim de bi kafama yatmayan bir sey olursa sorarım tekrardan cevapladıgın icin cok sagolCanım ben iki sene önce yaptırdıö kendi doktorum diye demiyorum cok iyidir gercekten. Cok cbuk iyilesti burnum. Su anda d cok güzel bi burnum var cok dogal estetik oldugunu söylemezsem kimse anlmıyo. Benim saglıksal anlamda da sıkıntjm vardı kesin olmam gerekiyodu zatwn. Bi görüs bence mutlaka zaten kafana yatar eminim ki sorun olursa da cevplayabilirim seve seve
Seçkin beye görüşmeye gittiniz mi ben de arastiriyorum hakkında çok bi yorum göremedimSagol canım ben görüsmye gideyim de bi kafama yatmayan bir sey olursa sorarım tekrardan cevapladıgın icin cok sagol
Ben de sizden bilgi almak istiyorum seçkin bey içinCanım ben iki sene önce yaptırdıö kendi doktorum diye demiyorum cok iyidir gercekten. Cok cbuk iyilesti burnum. Su anda d cok güzel bi burnum var cok dogal estetik oldugunu söylemezsem kimse anlmıyo. Benim saglıksal anlamda da sıkıntjm vardı kesin olmam gerekiyodu zatwn. Bi görüs bence mutlaka zaten kafana yatar eminim ki sorun olursa da cevplayabilirim seve seve
Ben görüsmeye gittim icime sindi seckin bey bayagı ilgili sagolsun su anda ist de degilim diye yaptıramıyorum ama döndüğümde gene gidicem bence bi gidip aklınıza takılanları sorunSeçkin beye görüşmeye gittiniz mi ben de arastiriyorum hakkında çok bi yorum göremedim
Fotoğraflarınızı çekip tasarım yaptı mı peki onden ve yandan gorebildiniz mi yapılacak olan burnuBen görüsmeye gittim icime sindi seckin bey bayagı ilgili sagolsun su anda ist de degilim diye yaptıramıyorum ama döndüğümde gene gidicem bence bi gidip aklınıza takılanları sorun
Evet yaptı yüzüme göre ben istedigim sekli söyledim en uygununa karar verdik iste istye dönsem bi direkt baslıcam zaten sizde giderseniz yüzünüze uygun burun calısması yapıyolar icine sinerse baslıyosnuzFotoğraflarınızı çekip tasarım yaptı mı peki onden ve yandan gorebildiniz mi yapılacak olan burnu
Ben de gidicem randevu aldim ama başka doktorlar da var aklımda çok kararsizim ve korkuyorumEvet yaptı yüzüme göre ben istedigim sekli söyledim en uygununa karar verdik iste istye dönsem bi direkt baslıcam zaten sizde giderseniz yüzünüze uygun burun calısması yapıyolar icine sinerse baslıyosnuz
Seckin beyle bi konusun aklınıza yatmazsa degerlendirirsiniz tabiki bende öyle yapmıstm zaten iki doktorla görüstüm ikincisi seckin beydi sonra baskasıyla görüsmedim zaten :) hayırlısı olsun insallahBen de gidicem randevu aldim ama başka doktorlar da var aklımda çok kararsizim ve korkuyorum
İnşallah çok saolunSeckin beyle bi konusun aklınıza yatmazsa degerlendirirsiniz tabiki bende öyle yapmıstm zaten iki doktorla görüstüm ikincisi seckin beydi sonra baskasıyla görüsmedim zaten :) hayırlısı olsun insallah
Merhaba hanımlar 35. Günüm bugün, bende şişli kolanda seçkin beye ameliyat oldum,memnun kaldım,başta cok evhamlıydım ve stres yaşadım, şuan hala biraz şişlik var ama sadece yakın tanıdıklarım anlıyor, çok şükür güzel oldu burnumBen doğal bi burun tercih ettim, zaten istediğinizi aktarırsanız beklediğiniz gibi olur emin olun, foti isterseniz özelden yazabilirsiniz bana
Merhaba benim arkaşım Seçkin Ulusoy hocaya ameliyat oldu ve çok memnın güler yüzü ameliyat öncesi ekibinin ilgi alakası ve ameliyat sonrası ilginin devam etmesi beni çok şaşırttı. bizim bütün aile Seçkin beyin elinden geçiyor diyebilirim.)):Kızlar selam burun estetiğiyle ilgili bir cok doktor arastırdım fakat paramı hakedecek kadar icime yatanı bulmadıminstagramda gördüm seckin beyide fotograflarından yaptıgı burunlar cok hosuma gitti bayagı dogal duruyolardı belki aranızda daha önceden burnunu yaptırmıs olan vardır? Acil yardım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?