• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr seckin ulusoy'a giden var mı?

Tuslu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
5
1
1
29
Kızlar selam burun estetiğiyle ilgili bir cok doktor arastırdım fakat paramı hakedecek kadar icime yatanı bulmadım:( instagramda gördüm seckin beyide fotograflarından yaptıgı burunlar cok hosuma gitti bayagı dogal duruyolardı belki aranızda daha önceden burnunu yaptırmıs olan vardır? Acil yardım edinn:(

Kızlar selam burun estetiğiyle ilgili bir cok doktor arastırdım fakat paramı hakedecek kadar icime yatanı bulmadım:KK43: instagramda gördüm seckin beyide fotograflarından yaptıgı burunlar cok hosuma gitti bayagı dogal duruyolardı belki aranızda daha önceden burnunu yaptırmıs olan vardır? Acil yardım edinn:KK43:
Canım ben iki sene önce yaptırdıö kendi doktorum diye demiyorum cok iyidir gercekten. Cok cbuk iyilesti burnum. Su anda d cok güzel bi burnum var cok dogal estetik oldugunu söylemezsem kimse anlmıyo. Benim saglıksal anlamda da sıkıntjm vardı kesin olmam gerekiyodu zatwn. Bi görüs bence mutlaka zaten kafana yatar eminim ki sorun olursa da cevplayabilirim seve seve

Canım ben iki sene önce yaptırdıö kendi doktorum diye demiyorum cok iyidir gercekten. Cok cbuk iyilesti burnum. Su anda d cok güzel bi burnum var cok dogal estetik oldugunu söylemezsem kimse anlmıyo. Benim saglıksal anlamda da sıkıntjm vardı kesin olmam gerekiyodu zatwn. Bi görüs bence mutlaka zaten kafana yatar eminim ki sorun olursa da cevplayabilirim seve seve
Sagol canım ben görüsmye gideyim de bi kafama yatmayan bir sey olursa sorarım tekrardan cevapladıgın icin cok sagol

Ben de sizden bilgi almak istiyorum seçkin bey için

Seçkin beye görüşmeye gittiniz mi ben de arastiriyorum hakkında çok bi yorum göremedim
Ben görüsmeye gittim icime sindi seckin bey bayagı ilgili sagolsun su anda ist de degilim diye yaptıramıyorum ama döndüğümde gene gidicem bence bi gidip aklınıza takılanları sorun

Ben görüsmeye gittim icime sindi seckin bey bayagı ilgili sagolsun su anda ist de degilim diye yaptıramıyorum ama döndüğümde gene gidicem bence bi gidip aklınıza takılanları sorun
Fotoğraflarınızı çekip tasarım yaptı mı peki onden ve yandan gorebildiniz mi yapılacak olan burnu

Fotoğraflarınızı çekip tasarım yaptı mı peki onden ve yandan gorebildiniz mi yapılacak olan burnu
Evet yaptı yüzüme göre ben istedigim sekli söyledim en uygununa karar verdik iste istye dönsem bi direkt baslıcam zaten sizde giderseniz yüzünüze uygun burun calısması yapıyolar icine sinerse baslıyosnuz

Evet yaptı yüzüme göre ben istedigim sekli söyledim en uygununa karar verdik iste istye dönsem bi direkt baslıcam zaten sizde giderseniz yüzünüze uygun burun calısması yapıyolar icine sinerse baslıyosnuz
Ben de gidicem randevu aldim ama başka doktorlar da var aklımda çok kararsizim ve korkuyorum

Ben de gidicem randevu aldim ama başka doktorlar da var aklımda çok kararsizim ve korkuyorum
Seckin beyle bi konusun aklınıza yatmazsa degerlendirirsiniz tabiki bende öyle yapmıstm zaten iki doktorla görüstüm ikincisi seckin beydi sonra baskasıyla görüsmedim zaten :) hayırlısı olsun insallah

Merhabalar, ameliyat olalı 1 ay oldu çok memnun kaldım. İlk 3 gün morluklarım ve şişliğim oldu 4. Gün hızla kayboldu ve hiç ağrı hissetmedim.Tahmin ettiğimden çok daha güzel oldu, kesinlikle güvenebilirsiniz.

Merhaba hanımlar 35. Günüm bugün, bende şişli kolanda seçkin beye ameliyat oldum,memnun kaldım,başta cok evhamlıydım ve stres yaşadım, şuan hala biraz şişlik var ama sadece yakın tanıdıklarım anlıyor, çok şükür güzel oldu burnum☺️ Ben doğal bi burun tercih ettim, zaten istediğinizi aktarırsanız beklediğiniz gibi olur emin olun, foti isterseniz özelden yazabilirsiniz bana

bana ozelden resim atabilirmisiniz lutfen bayanlar... bende cok merak ediyorum.. bir karar veremedim ya!

Merhaba hanımlar 35. Günüm bugün, bende şişli kolanda seçkin beye ameliyat oldum,memnun kaldım,başta cok evhamlıydım ve stres yaşadım, şuan hala biraz şişlik var ama sadece yakın tanıdıklarım anlıyor, çok şükür güzel oldu burnum☺️ Ben doğal bi burun tercih ettim, zaten istediğinizi aktarırsanız beklediğiniz gibi olur emin olun, foti isterseniz özelden yazabilirsiniz bana

Merhaba, ameliyat ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz. İnstagram üzerinden tkip ediyorum. Hastanenin sgk anlaşması varmı?

Kızlar selam burun estetiğiyle ilgili bir cok doktor arastırdım fakat paramı hakedecek kadar icime yatanı bulmadım:KK43: instagramda gördüm seckin beyide fotograflarından yaptıgı burunlar cok hosuma gitti bayagı dogal duruyolardı belki aranızda daha önceden burnunu yaptırmıs olan vardır? Acil yardım edinn:KK43:
Merhaba benim arkaşım Seçkin Ulusoy hocaya ameliyat oldu ve çok memnın güler yüzü ameliyat öncesi ekibinin ilgi alakası ve ameliyat sonrası ilginin devam etmesi beni çok şaşırttı. bizim bütün aile Seçkin beyin elinden geçiyor diyebilirim.)):

Seçkin beyi sanırım 1 sene önce arkadaşım için ziyarete gittik kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşım ameliyat olalı bir sene oldu ilk muayenede karar verdik çok profesyonel bir hekim arkadaşıma da rabbimin hediyesi gibi bir şey oldu çünkü bir kaza geçirmişti uzun yıllar önce o kazadan kalma sorunlar vardı şimdi kendisi yeniden doğmuş gibi :))

Doç.Dr. Seçkin Ulusoy a 8 yıl önce burun estetiği ameliyatı olmuştum. Artık burnumdan nefes alabiliyorum ve görüntüsü çok daha güzel ve doğal oldu. Kendisine birkaç ay önce botoks ve dolgu uygulaması için ulaştığımda yine çok başarılı uygulamalar yaptı. Özellikle burun estetiği ve tıkanıklığı konusunda tavsiye ettiğim tüm dostlarımdan da çok olumlu geri dönüşler aldım. Kesinlikle çok tavsiye ediyorum.

Back