Sivilceli Ciltler Dr Saracoğlu'nun sivilceler icin önerdiği kür : lavanta Cayi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
Merhaba arkadaslar, bende sivilce sorunlarıyla boğusuyorum Eylül'den beri.. Doktorun verdigi bir ilac cok sukur sonunda ise yaradı gibi ama yinede Saracoğlu'nun programını dinleyince o lavanta cay kurunu denemek istiyorum.. Karaciğeri temizliyormus ve bir daha sivilce çıkmıyormuş.. Deneyen varmi arkadaslar ?
Birde sunu belirtmek isterim , sadece haplarla bu sorunu cozemeyiz yediklerimize de dikkat etmeliyiz :
Portakal suyu icmek YOK
SARİMSAK YEMEK YOK
DOMATES YEMEK YOK
CEVIZ YEMEK YOK
CİKOLATAYİ UNUTUNNNN
BUNLARI KESIN VE BAKİN NASIL SİVİLCELERİNİZ AZALİCAK BUNU YINE DR SARACOGLU SÖYLEMIŞTI DENEDIM VE GERCEKTEN ETKILI MASALAH.. :))

Merhabaar bende subattan beridir ugrasiyorum sivilcelerimle ve suan tedavi goruyorum iki ay sonra bitmesini umuyorum . ama ayni zamanda kendi capimdan da bir seyler yapmak istedim ve bu lavanta cayi kurune basladim yaklasik iki gun oluyor ve cildimde parlaklik oldu evet ama sivilcelerime pek etki ettigini dusunmuyorum ama 15 gun devam :)

Onu geçtim de, benim sorduğum soruda bayanın biri pcos olabilirsin dedi (polistik over) yani kadın doğuma gidin dedi. Anlayamadım adet düzensizliğim, tüylenmem, şişliğim birşeyim yok halbuki.

benimde sivilcelerle basim dertte
denedin mi canim lavanta cayini? ise yariyormu?
bende bi ara icmistim ama sac uzatmak icin kisa sürede birakmistim

benimde sivilcelerle basim dertte
denedin mi canim lavanta cayini? ise yariyormu?
bende bi ara icmistim ama sac uzatmak icin kisa sürede birakmistim

Merhaba canım , suan sadece siparis verdim dr Saracpglu sitesinden aldım en azından hakiki ve garanti olur diye :)
Müşteri temsilcileriyle konuştum ve sordum acaba yan etki Yada tekrar çıkıyormuş ilk günlere de diye oda oyle bir durum yok dedi yani ne oluyorsa içten olacak sanırım :)
Suan gelmesini bekliyorum bakalım.. Su da var cnm yapmak istersen yuz parlaklığı , canlılığı icin, maydanoz limon kuru cay seklinde içilecek 15 gun boyunca

Onu geçtim de, benim sorduğum soruda bayanın biri pcos olabilirsin dedi (polistik over) yani kadın doğuma gidin dedi. Anlayamadım adet düzensizliğim, tüylenmem, şişliğim birşeyim yok halbuki.

Bence hemen sormalısın en azından tam olarak nasıl bir tedavi uygulayacagini bilirsin yani dogru yolda olmak daha guzel, biliyorsun sivilce sorunu cok kompleks ben artık bu konuya cok odaklandım bulana kadar çaresini arayacağım bir çözüm evel Allah :)))

Canim eminim ki azda olsa sonuc almak guzeldir :) bende siparis verdim lavanta çayını gelsin hemen uygulayacağım, benim sivilcelerim kucuk kucuk önce büyük çıkıyordu simdi cok sukur çıktığında kucuk çıkıyor bunu engellemem lazkm yaaa düğünüm var seneye
Bol bol su içmek iyimis bunu da yapıyorum ve daha rahatım sanki

Ayrica canim n 15 gun yapmam lazım hemen etki olmazzzz :)) iki ay kullanacaksın en az yani ilk 15 sonra ara sonra tekrar 15 gun... Iki ay olana kadar . Bunu telefonda müşteri temsilcisi söyledi

kızlar ben 5aydır son çözüm olarak roacutane a başladım neler neler denedim geçmedi
denediklerim içinde lavanta çayı da var.. düzenli olarak akşamları yatmadan önce 3dk demleyip ılık olarak yudum yudum içmiştim sonuç: evet parlak duru bi cilt sivilceleri pek azaltmıyor ama cilt güzel görünüyor lavanta çayını bırakınca cilt eski haline dönüyor. Tedavi edici değil yani

Canım senin sivilcenin temel nedeni belli mı ? Bu kur Karacigerdeki yağlanma icin uygun degilse yararli degil diger seneler icin ondan olabilir etkisinin olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…