Merhaba hanımlar...Benim göğüs büyütme işi tamamdır...Ameliyat olalı yaklaşık 12 gün oldu.Tecrübelerimi paylaşayım.Öncelikle gögüslerim ameliyattan çıktığım andan itibaren mükemmel,tam istediğim gibi görünüyorlar.Hem dik hem de büyüklüğü mütiş:)Ameliyattan sonraki iki gün bir miktar ağrılı oluyor,hazırlıklıydım buna.Ağrı kesici alınca geçiyor.Pek bir harekett kısıtlamam olmadı.Hastanede ameliyatın akşamına ayağa kalktım,tuvalete gidebildim.Sabaha taburcu olup 2.gündede istanbuldan otobüsle ayrıldım.sıkıntı olmadı.valla insan birşeyi çok isteyince zaten ufak tefek ağrıya acıya dayanıyor dert olarak görmüyor.sonuç önemli:)ameliyat öncesi"günlerce kalkamazsın" diyenlerin safsataları boş...Dr.Salih Emre bey işini çok iyi bilen biri.ameliyat öncesi görüşmemizde olabilecek herşeyi açıklıkla ve ayrıntılarıyla anlattı bana.bilinçli ve neler yaşayacağımı bilerek girdim ameliyata.sonrasındada dr umun dediklerine harfiyen uydum.şimdi 2 ay boyunca özel bi sutyen kullanacağım.o biraz rahatsız ediyor ama gerekliymiş,napalım takıcaz.Bu ameliyatımıda böyle atlatırken:))(Alıştım ya estetiğe:)))Söyleyeceğim şey: Ben Süperim,Doktorum Süperdi,Şimdide göğüslerim Süperler:))Maşallah diyorum.Herkesin herşey gönlünce olsun,umarım sorunlarınız çözülür.