• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

sense_peace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
7
0
36
Düzce
:77:Arkadaşlar meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum, Düzce devlet hastanesine yeni gelen plastik cerrahi uzmanı var,Op.Dr.Salih Emre Üregen ismi iki gün önce muayene olmaya gittim bana çok güven verdi ama tanıyan ameliyat olan varmı, sonuç olarak saglık işi doktor bey ankaradan gelmiş...:
18:

Merhaba, Dr.Salih Emre Üregen'i tanıyorum, Ankara'da bulunduğu dönemde burun estetiği yaptırmıştım. Doktor Bey le ilk görüşmemde ameliyata karar verdim ve 3 gün sonra hiç tereddütsüz ameliyat masasındaydım. Çok güven verici ve işini iyi bilen biri olduğunu düşünüyorum. Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 9 ay geçti ve hem nefes alma sorunumdan kurtuldum, hem de burnum fındık gibi oldu:) Bir arkadaşım da Salih Emre Bey'e çok yakın zamanda meme küçültme yaptırdı, çok memnun kaldı.Hem simetrisi ve estetik duruşu hem de sırt ağrılarından kurtulduğu için mutlu.. 95 bedenden 80-85 e düştü.Söylemesi ayıp ben de niyeti bozdum , malum önümüz yaz, protez koydurmayı düşünüyorum düzceye gidip:)90 beden bikinilerle arzı endam etmek hakkımız değil mi ama:)) Allah'ın işi işte kimisi büyüklüğünden, benim gibi kimisi de küçüklüğünden şikayetçi:)

Merhaba sevgili arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Dr. Salih Emre Bey Düzce'de yaptı ve şuan ameliyat sonrası 10.günümde inanılmaz mutluyum.Doktor Bey enim istediğim ve aynı zamanda vücuduma uygun olduğunu düşündüğü büyüklükte bir Meme protezi koydu ve şuan bir miktar daha ödem varmış ama 90-95 arası oldum sanırım:)Şimdi sıra ,gelecek ay çıkacağım tatil için yep yeni bikiniler almakta, eskileri de çöpe:)) Kendisine buradan sizlerin huzurunda da teşekkür etmek istiyorum çünkü yaptığı sihirli dokunuşla hayata bakış açım değişti, kendime güvenim geldi ve daha önce burun ameliyatında yaşadığım deneyim sonrası dr bey hakkındaki fikirlerim pekişti, ona çok güveniyorum ve idolüm haline geldi.Şuan kız kardeşim hamile, keşke onun sezeryanını da Salih Emre bey yapsa:) şaka bir yana sevgili sense_peace sen ne yaptın meme küçültme ile ilgili halen karar veremedin mi?

Slm hayırlı olsun diyelim=) öncelikle bende gögüslerime dolgu maddesi koydurmayı düsünüyorum yazılan bazı yorumları okuyunca biraz korktum diyebilirim
cok agrı oluyormu ameliyat sonrası... Bide ücretini sormak istiyorum. Tesekkrler...

Slm hayırlı olsun diyelim=) öncelikle bende gögüslerime dolgu maddesi koydurmayı düsünüyorum yazılan bazı yorumları okuyunca biraz korktum diyebilirim
cok agrı oluyormu ameliyat sonrası... Bide ücretini sormak istiyorum. Tesekkrler...

Merhaba estetic,çok teşekkür ederim.Benim ameliyat sonrası ilk gece çok az ağrım oldu ama öyle korkulacak nitelikte değildi.Zaten serumla beraber ağrı kesici verilmişti ve geceyi rahat geçirmiştim.Kişiden kişiye bu ağrı hissetme olayı değişiyor. Sonuçta vücudun bir bölümüne bir müdahale yapılıyor,biraz ağrı bence doğal, bir kan versek bile yeri ağrıyor değil mi?:)Bence gözün korkmasın, sonrasındaki mutluluk, her türlü acıya bedel,şuan biçiminden ve büyüklüğünden daha da memnunum,çok mutluyum:)Ben protez için 1500 TL verdim.

Merhaba estetic,çok teşekkür ederim.Benim ameliyat sonrası ilk gece çok az ağrım oldu ama öyle korkulacak nitelikte değildi.Zaten serumla beraber ağrı kesici verilmişti ve geceyi rahat geçirmiştim.Kişiden kişiye bu ağrı hissetme olayı değişiyor. Sonuçta vücudun bir bölümüne bir müdahale yapılıyor,biraz ağrı bence doğal, bir kan versek bile yeri ağrıyor değil mi?:)Bence gözün korkmasın, sonrasındaki mutluluk, her türlü acıya bedel,şuan biçiminden ve büyüklüğünden daha da memnunum,çok mutluyum:)Ben protez için 1500 TL verdim.

selam esra_m evet insan böyle önemli bir ameliyat için mutlaka deneyimi olan birinden bilgi almak istiyor çok haklısın.1500tl protezin fiyatını yazmıştım.protez için en iyi markanın mentor olduğunu ve aynı zamanda anatomik olduğunu söylemişti doktorum,o yüzden onu tercih etmiştim,şimdilik bir sorun yok.
protez için 1500 + ameliyat hastane ucreti için 1500+ sütyen için 100 tl toplam 3100 tl ye mal oldu canım..
Umarım benim kadar mutlu olacağın bir ameliyat geçirirsin.

gercekten bu kulube girdiyim icin cok mutluyum cunku harika yardimci oldunuz benim icin meme diklestirme ve burun ameliyati olmak istiyodum ama cok korkularim vardi bugun sizin sayenizde salih beyden email aldim anlastik ve subatin 15.de buyuk bir ihtimalle turkiyeye gidip kendimi doktor beye emanet edicam..

gercekten bu kulube girdiyim icin cok mutluyum cunku harika yardimci oldunuz benim icin meme diklestirme ve burun ameliyati olmak istiyodum ama cok korkularim vardi bugun sizin sayenizde salih beyden email aldim anlastik ve subatin 15.de buyuk bir ihtimalle turkiyeye gidip kendimi doktor beye emanet edicam..

selam esra_m evet insan böyle önemli bir ameliyat için mutlaka deneyimi olan birinden bilgi almak istiyor çok haklısın.1500tl protezin fiyatını yazmıştım.protez için en iyi markanın mentor olduğunu ve aynı zamanda anatomik olduğunu söylemişti doktorum,o yüzden onu tercih etmiştim,şimdilik bir sorun yok.
protez için 1500 + ameliyat hastane ucreti için 1500+ sütyen için 100 tl toplam 3100 tl ye mal oldu canım..
Umarım benim kadar mutlu olacağın bir ameliyat geçirirsin.

Merhaba sevgili arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Dr. Salih Emre Bey Düzce'de yaptı ve şuan ameliyat sonrası 10.günümde inanılmaz mutluyum.Doktor Bey enim istediğim ve aynı zamanda vücuduma uygun olduğunu düşündüğü büyüklükte bir Meme protezi koydu ve şuan bir miktar daha ödem varmış ama 90-95 arası oldum sanırım:)Şimdi sıra ,gelecek ay çıkacağım tatil için yep yeni bikiniler almakta, eskileri de çöpe:)) Kendisine buradan sizlerin huzurunda da teşekkür etmek istiyorum çünkü yaptığı sihirli dokunuşla hayata bakış açım değişti, kendime güvenim geldi ve daha önce burun ameliyatında yaşadığım deneyim sonrası dr bey hakkındaki fikirlerim pekişti, ona çok güveniyorum ve idolüm haline geldi.Şuan kız kardeşim hamile, keşke onun sezeryanını da Salih Emre bey yapsa:) şaka bir yana sevgili sense_peace sen ne yaptın meme küçültme ile ilgili halen karar veremedin mi?

Kadın dayanışması diye buna denir..deneyimlerini paylaşmak çok faydalı bişey,birde kadınlar birbirini çekemez derler..neyse benim para tamam;)kocamdan sevgililer günü hediyesi olarak aldım.gögüs silikonu için..tabii aynı zamanda benimde ona hediyem olmuş oluyo:)))İstanbul Şişli'ye gidiyorum Dr Salih Emre beye.ameliyatımın olacağı hastane çok güzel.refakatcisiz gidiyorum doktorum gerekmediğini söyledi.fiyat Salih bey için oldukça uygun eli çok iyi çünkü.burnumu yaptırmıştım Dr a 1yıl kadar önce.ozaman çok araştırmıştım burun estetiği ama şimdi ilk kez tamamen Dr ne öneriyorsa onu yapıyorum.silikon olarak mentor diye markayı kullanacak benim için.piyasadakilerin en iyisini.bence Dr kadar kullandığı malzemede önemli.Ucuz olsun diye kötü malzeme seçmeyin sakın Allah korusun kanser falan yapıyor ya.salih Emre bey sadece mentor kullandığını söyledi.ameliyattan Belgin sonra eve denebileceğim.aşırı heyecanlıyım,estetik olmayı seviyorum:)))

arkadaşlar protez taktırmaya kesin kararımı verdim.Ama doktor konusunda araştırmlarım devam ediyor.Dr.salih emre üregen'in meme büyütme konusundaki başarısını duydum.fakat tecrübe eden var mı lütfen yardımcı olun.bu ay içerisinde yıllık iznimi kullanıp,bu sorunumdan kurtulmak istiyorum.yardııım edin kızlar

Merhaba hanımlar...Benim göğüs büyütme işi tamamdır...Ameliyat olalı yaklaşık 12 gün oldu.Tecrübelerimi paylaşayım.Öncelikle gögüslerim ameliyattan çıktığım andan itibaren mükemmel,tam istediğim gibi görünüyorlar.Hem dik hem de büyüklüğü mütiş:)Ameliyattan sonraki iki gün bir miktar ağrılı oluyor,hazırlıklıydım buna.Ağrı kesici alınca geçiyor.Pek bir harekett kısıtlamam olmadı.Hastanede ameliyatın akşamına ayağa kalktım,tuvalete gidebildim.Sabaha taburcu olup 2.gündede istanbuldan otobüsle ayrıldım.sıkıntı olmadı.valla insan birşeyi çok isteyince zaten ufak tefek ağrıya acıya dayanıyor dert olarak görmüyor.sonuç önemli:)ameliyat öncesi"günlerce kalkamazsın" diyenlerin safsataları boş...Dr.Salih Emre bey işini çok iyi bilen biri.ameliyat öncesi görüşmemizde olabilecek herşeyi açıklıkla ve ayrıntılarıyla anlattı bana.bilinçli ve neler yaşayacağımı bilerek girdim ameliyata.sonrasındada dr umun dediklerine harfiyen uydum.şimdi 2 ay boyunca özel bi sutyen kullanacağım.o biraz rahatsız ediyor ama gerekliymiş,napalım takıcaz.Bu ameliyatımıda böyle atlatırken:))(Alıştım ya estetiğe:)))Söyleyeceğim şey: Ben Süperim,Doktorum Süperdi,Şimdide göğüslerim Süperler:))Maşallah diyorum.Herkesin herşey gönlünce olsun,umarım sorunlarınız çözülür.

Merhaba hanımlar...Benim göğüs büyütme işi tamamdır...Ameliyat olalı yaklaşık 12 gün oldu.Tecrübelerimi paylaşayım.Öncelikle gögüslerim ameliyattan çıktığım andan itibaren mükemmel,tam istediğim gibi görünüyorlar.Hem dik hem de büyüklüğü mütiş:)Ameliyattan sonraki iki gün bir miktar ağrılı oluyor,hazırlıklıydım buna.Ağrı kesici alınca geçiyor.Pek bir harekett kısıtlamam olmadı.Hastanede ameliyatın akşamına ayağa kalktım,tuvalete gidebildim.Sabaha taburcu olup 2.gündede istanbuldan otobüsle ayrıldım.sıkıntı olmadı.valla insan birşeyi çok isteyince zaten ufak tefek ağrıya acıya dayanıyor dert olarak görmüyor.sonuç önemli:)ameliyat öncesi"günlerce kalkamazsın" diyenlerin safsataları boş...Dr.Salih Emre bey işini çok iyi bilen biri.ameliyat öncesi görüşmemizde olabilecek herşeyi açıklıkla ve ayrıntılarıyla anlattı bana.bilinçli ve neler yaşayacağımı bilerek girdim ameliyata.sonrasındada dr umun dediklerine harfiyen uydum.şimdi 2 ay boyunca özel bi sutyen kullanacağım.o biraz rahatsız ediyor ama gerekliymiş,napalım takıcaz.Bu ameliyatımıda böyle atlatırken:))(Alıştım ya estetiğe:)))Söyleyeceğim şey: Ben Süperim,Doktorum Süperdi,Şimdide göğüslerim Süperler:))Maşallah diyorum.Herkesin herşey gönlünce olsun,umarım sorunlarınız çözülür.

Anlattıkların bana moral verdi...Geçmiş ve hayırlı olsun...Kaça yaptırdın canım???

6000 TL canım,protez,sütyen,hastane,ameliyat dahildi,ayrıca bişey ödemedim.Bekleyip dert ettiğine değmez,mutluluğu herşeye bedel:)

Merhaba canım,verdiğin bilgiler için sağol.Ben buarada Dr.Salih Emre beyle muaynehnesinde yüzyüze de görüştüm,ayrıntıları konuştum.tam bir saatini ayırdı bana sağolsun.Ameliyat sonrası çok büyük durmasından endişe ediyordum ama zaten doktor çok büyük önermedi.Destekli ile nasıl duruyorsa normal hali öyle olacak son kararımıza göre.Hakkaten iyi bir doktor,ilgili...yeride çok güzel;gördüğüm en güzel muaynehane diyebilirim.Asıl önemli olan ameliyat sonucu tabii,onunda iyi olacağını düşünüyorum.bir de eşimin iş yerinden bir erkek arkadaşı burun ameliyatı olmuş doktor beye tesadüf...çok memnun olduğunu söylemiş;okuduklarım araştırdıklarım tamam ama ondan aldığımız yorum dahada etkili oldu.Nisanın ilk haftası olarak kararlaştırdık ameliyatı,Estethica Levent Hastanesinde yapacak dr bey ameliyatımı.sen de ordamı olmuştun hastanedende memnun kaldınmı?
hepinize sevgiler:)

kızlar bir süre önce bu sayfada göğüs büyütme operayonu için ne kadar kararsız olduğumu yazmıştım.tam bir depresyondaydım.sayfada yorum yapan arkadaşların önerisi üzerine sevgili canım doktorum salih emre üregene ulaştım.o kadar sıcak ve cana yakın ki bana tam bir güven verdi, hiç teretdütsüz muayene sonrasında ameliyat randevusunu aldım.iyi ki de yapmışım şimdi o kadar mutluyum ki.depreyonumdan eser kalmadı.ilk defa bu yıl göğüsümü gere gere :)) bikini giyeceğim.çok şükür yüzüm gülüyo.doktoruma ve ekibine teşekkürlerrrrrr...

Merhaba canım,verdiğin bilgiler için sağol.Ben buarada Dr.Salih Emre beyle muaynehnesinde yüzyüze de görüştüm,ayrıntıları konuştum.tam bir saatini ayırdı bana sağolsun.Ameliyat sonrası çok büyük durmasından endişe ediyordum ama zaten doktor çok büyük önermedi.Destekli ile nasıl duruyorsa normal hali öyle olacak son kararımıza göre.Hakkaten iyi bir doktor,ilgili...yeride çok güzel;gördüğüm en güzel muaynehane diyebilirim.Asıl önemli olan ameliyat sonucu tabii,onunda iyi olacağını düşünüyorum.bir de eşimin iş yerinden bir erkek arkadaşı burun ameliyatı olmuş doktor beye tesadüf...çok memnun olduğunu söylemiş;okuduklarım araştırdıklarım tamam ama ondan aldığımız yorum dahada etkili oldu.Nisanın ilk haftası olarak kararlaştırdık ameliyatı,Estethica Levent Hastanesinde yapacak dr bey ameliyatımı.sen de ordamı olmuştun hastanedende memnun kaldınmı?
hepinize sevgiler:)
Selam tekrar tatlım,karar vermene sevindim...Hayırlı olsun şimdiden...Ben Memorialde oldum,hastanede hizmet çok güzeldi,hemşireler dört dönüyordu valla:)Ama aslına bakarsan asıl önemli olan cerrah ve kullanılan malzeme...Sonuçta ameliyatı ordada başka hastanedede salih emre bey yapıyor.Kullandığı protezde aynı marka...
Maddi olarak daha uygun olmasını istersem diye bana başka seçeneklerde sunmuştu dr bey ama ben refakatçisiz olacağımdan memorialı tercih ettim.Senin öyle bir durumun yoksa uygun fiyatlı hastane seçmende sıkıntı olmaz bence.Dediğin hastaneyi bilmiyorum ama dr bey bana da seçenek olarak önermişti o hastaneyi sanırım.kötü hastanede ameliyat yapmıyordur zaten diye düşünüyorum birde.neyse canım,gerçekten senin adına heyecanlandım şimdi.durumlardan haberdar et olurmu?öpüyorum

DR SALİH EMRE ÜRGEN6 aydır sadece kendi özel kliniğinde hizmet veriyo.KOCAELİ DEVLET HASTANESİNDEN AYRILMIŞ.DR BULMUŞTUM DİYE NEKADAR SEVİNMİŞTİM BENDE ARAMAYA DEVAM....

selam tekrar tatlım,karar vermene sevindim...hayırlı olsun şimdiden...ben memorialde oldum,hastanede hizmet çok güzeldi,hemşireler dört dönüyordu valla:)ama aslına bakarsan asıl önemli olan cerrah ve kullanılan malzeme...sonuçta ameliyatı ordada başka hastanedede salih emre bey yapıyor.kullandığı protezde aynı marka...
Maddi olarak daha uygun olmasını istersem diye bana başka seçeneklerde sunmuştu dr bey ama ben refakatçisiz olacağımdan memorialı tercih ettim.senin öyle bir durumun yoksa uygun fiyatlı hastane seçmende sıkıntı olmaz bence.dediğin hastaneyi bilmiyorum ama dr bey bana da seçenek olarak önermişti o hastaneyi sanırım.kötü hastanede ameliyat yapmıyordur zaten diye düşünüyorum birde.neyse canım,gerçekten senin adına heyecanlandım şimdi.durumlardan haberdar et olurmu?öpüyorum

ya bişiy sormak istiyorum ...benim bütcem abcak devlet hastanesine yeter diye düşünüyorum bana özelden aldığınız en uygun hastane adı ve fiyatınıtabi dr salih emre üregen için bildirebilirmisiniz fikir sahibi olmak istiyorum özel hast. Fiyat. Için

Back