Dr Salih Emre Üregen eseri 1 yıllık güzel burnum❤️

Selam arkadaşlar bundan bir yıl önce hangi dr u seçsem burnumu kime emanet etsem derdindeydim.Burdan ve sosyal medyadan takiplerimle 3 dr A indirgeyip gidip muayene oldum.Ve yaptığı daha önceki burunları en doğal bulduğum,aralarında en ilgili ve dürüstçe davranan dr da karar kıldım.Salih Emre Üregen .Diğer dr ların aksine beni ameliyata ikna etmeye hiç çalışmaması da hoşuma gitmişti.Vaybe demiştim hem Cool hem bir o kadar samimi hemde elleri harikalar çıkartıyor ortayaSüreci buradan yazmıştım okuyabilir albümümdeki fotoma bakabilirsiniz.dr umdan kontrolde çekilen eski yeni fotoları da istedim bana yollayınca onlarda eklerim.Araştırma yapanlara tek bir cümle:KK70:oğal ama o kadar da düzgün ve hafifçe kalkık burun istiyorsanız,kendinizi ameliyat öncesi özgür,sonrasıda Prenses gibi hissedeceğiniz desteği,ilgiyi,güler yüzü ve nefes almayı ummuyorsanız Salih Emre hoca❤️
Resim koyabilir misin

canım yeni fotolarına bayıldım artık oturmaya başlamış seninde...bende sana yollayacağım whatsap dan yeni hallerimi ama senin no bende eskiden görünüyordu şimdi çıkmıyor.bir sorunmu var ulaşamadım sana selenquasar selenquasar

Back