- 30 Ekim 2008
- 705
- 180
- 628
- Konu Sahibi selenquasar
gecmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim koyabilir misinSelam arkadaşlar bundan bir yıl önce hangi dr u seçsem burnumu kime emanet etsem derdindeydim.Burdan ve sosyal medyadan takiplerimle 3 dr A indirgeyip gidip muayene oldum.Ve yaptığı daha önceki burunları en doğal bulduğum,aralarında en ilgili ve dürüstçe davranan dr da karar kıldım.Salih Emre Üregen .Diğer dr ların aksine beni ameliyata ikna etmeye hiç çalışmaması da hoşuma gitmişti.Vaybe demiştim hem Cool hem bir o kadar samimi hemde elleri harikalar çıkartıyor ortayaSüreci buradan yazmıştım okuyabilir albümümdeki fotoma bakabilirsiniz.dr umdan kontrolde çekilen eski yeni fotoları da istedim bana yollayınca onlarda eklerim.Araştırma yapanlara tek bir cümleoğal ama o kadar da düzgün ve hafifçe kalkık burun istiyorsanız,kendinizi ameliyat öncesi özgür,sonrasıda Prenses gibi hissedeceğiniz desteği,ilgiyi,güler yüzü ve nefes almayı ummuyorsanız Salih Emre hoca
![]()
Teşekkür ediyorumgecmiş olsun
Teşekkür ediyorum
benim 2 yıl olacak fiyatı yazsamda yanıltıcı olu belki değişmiştir.isterseniz kendiniz arayıp öğrenin derimFiyati nedir acaba