Dr Reşit Burak Kayan

Ebru_ayla

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
2
0
6
23
Yakın zamanda Dr Reşit Burak Kayan’a burun estetiği yaptıran var mı arkadaşlar? Eğer varsa bana bilgi verebilir mi? Memnuniyeti,ortalama bir fiyatı, ilgisi vs.

2019 Kasım gibi fiyat sormuştum net hatırlamıyorum ama 20 binin üzerindeydi zaten 2020 senesi full dolu demişlerdi bana

Yakın zamanda Dr Reşit Burak Kayan’a burun estetiği yaptıran var mı arkadaşlar? Eğer varsa bana bilgi verebilir mi? Memnuniyeti,ortalama bir fiyatı, ilgisi vs.
Ben oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum. Burnum yamuk ve ucu düştü günde 2 ameliyat yapıyor asla ilgilenmiyor İnstagram da en ufak yorumda sayfalarından sizi engelliyorlar hayatları yalan instehramda paylaşılan görsellere inanmayın tamamen pişmanlık kendinize yazık etmeyin
İyi diyorlar

Bende 2017 yılında oldum bende sadece kemer vardı burun köküne çatıya fln hiç dokunmadı çünkü sorunlu bi burnum yoktu. Ameliyat olduktan sonra eve gelince kardeşim burnumun yamuk olduğunu söyledi simetrisi acayip iyidir kardeşim makina mühendisi şişlikler indikten sonra gerçektende öyle oldu burnum yamuk ve sol tarafında kıkırdak çökmesi vardı. Tekrar gittim düzeltebileceğini söyledi ama bu kez açık op. Yapacağını söyledi ben böyle birşeyi istemedim çünkü ben kapalı teknikle ameliyat olmuştum. Böyle duruyorum bakalım şimdilik

Sizde bizdensiniz benim burnumun da bir taraftaki kemik daha incelmiş diğer taraf daha çukur bende memnun kalmadım ne yazıkki

3 yıldır rinoplasti yaptırmayı düşünüyorum. Ama bu şekilde o kadar çok insanın şikayeti var ki..

Hadi ya Cok sasirdim. Tarzi ni en Cok begendigim doktor Ama Revizyon yapmiyor

Ben oldum asla tavsiye etmiyorum çok pişmanım.Nefes alamıyorum psikolojim bozuldu.Nefes aldıkça burnum kapanıyor kâğıt gibi incecik güçsüz burun sırtımı oymuş kaydırak gibi.Yandan bakınca yüzümün diğer yarısı gözüküyor.Keşke ayağım kırılsaydı gidemeseydim ameliyata.

3 yıldır rinoplasti yaptırmayı düşünüyorum. Ama bu şekilde o kadar çok insanın şikayeti var ki..
Lütfen Reşit Burak kayana gitmeyin ben burnumu yaptırdım çok pişmanım.Çökmüş ve nefes alamıyorum.Ameliyattan sonra artık kendi başınızasınız sorunlarla sonra düzeltecek doktora yüzlerce milyar ödemek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…